Košice – Nitra 6:0 (kon.) | Poprad – Skalica 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
HK Nitra
sk Pátek 25.02.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:24
    Košice dali gól!
    RICHARD JENČÍK prešiel sám do útočného pásma kde napriahol a tvrdou strelou prestrelil všetko čo mu stálo v ceste!
     
    55:17
    Obojstranné vylúčenie - Kristek so Salijim si niečo vysvetlovali na ľadovej ploche, padlo aj pár úderov a hlavný rozhodca okamžite posiela obidvoch kohútoch na trestnú lavicu.
     
    54:50
    Ďalšie vylúčenie hostí na trestnú lavicu si odchádza sadnúť za hákovanie Michal Novák.
     
    54:22
    Košice dali gól!
    Domácim hokejistom sa podarilo využiť presilovú hru, keď sa v útočnom pásme dostal do zakončenia Fabuš, jeho strela sa mu veľmi nepodarilo no VLADIMÍR DRAVECKÝ ešte mierne upravil trajektóriu a zvýšil tak na 5:0.
     
    53:24
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Miroslav Duben za hákovanie + Marek Slovák 10 minútový osobný trest.
     
    47:59
    Košice dali gól!
    Veľmi pekný gól Košíc, keď po tvrdej strele od modrej v podaní Marcela Šterbáka dokázal Ján Laco len pravým betónom vyraziť puk pred svoju bránu kde sa ho zmocnil MICHEL MIKLÍK, ten reflexívne z otočky vypálil smerom na bránu a jeho strela nakoniec zavoňala gólom.
     
    46:49
    Košice dali gól!
    Domáci pridávajú tretí podľa môjho už rozhodujúci klinec do rakvy nitrianskeho tímu, keď sa k odrazenému puku dostal pred bránou k JÁNOVI TABAČEKOVI a ten ho bez zaváhania poslal medzi betóny bezmocného nitrianskeho brankára.
     
    36:23
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu odchádza Marek Slovák za seknutie.
     
    30:56
    Košice dali gól!
    nedáš dostaneš platí aj v tomto prípade, keď po vynikajúcej príležitosti Hrnku prešiel do útočného pásma Fabuš, ktorý vystrelil na bránu, odrazený puk sa dostal na hokejku MIROSLAVA ZÁLEŠÁKA, ktorý pridáva druhý gól svojho tímu.
     
    29:54
    Obrovská šanca hostí, Tomáš Hrnka tesne pred bránou stroskotal pred vynikajúcim Hudáčkom!
     
    24:56
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Miroslav Ďurák za hákovanie.
     
    13:43
    Ďalšie vylúčenie - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ďurák seknutie, Košice tak budú hrať opäť 23 sekúnd 5 na 3.
     
    12:09
    Tlak Košíc vytvára priestor pre chyby hostí a práve aj pre túto chybu si odchádza sadnúť na trestnú lavicu Miroslav Duben - hra so zdvihnutou hokejkou, hrať sa bude 4 na 3.
     
    11:02
    Sily na ľadovej ploche sa vyrovnajú, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Marek Vorel - hákovanie.
     
    10:42
    Košičania prežili početnú nevýhodu, ako odmenu za dobre vykonanú prácu dostávajú lacnú príležitosť hrať pre zmenu v prevahe, pre príliš veľa hráčov na ľadovej plochy si jeden z hráčov Nitry odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    8:41
    15 sekúnd pred návratom Šterbáka si na trestnú lavicu odchádza taktiež sadnúť Peter Huba za držanie hokejky, hostia tak budú mať krátku presilovú hru 5 na 3.
     
    6:56
    Prvé vylúčenie Košíc v tomto zápase, na trestnú lavicu si sadá Marcel Šterbák za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    4:59
    Košice dali gól!
    Veľmi kuriózny a zároveň pomerne smutný gól, keď MICHAL ŠEDA nahadzoval puk smerom pred bránu, ten sa odrazil od tváre jedného z hráčov Nitry, v čase, keď padal hráč hostí na ľadovú plochu sa puk so šťastím odrazil rovno do brány a je z toho úvodný gól Košíc.
     
    3:25
    Krátko po návrate Kováčika na ľadovú plochu si odchádza sadnúť na zohriatu trestnú lavicu sadnú za držanie protihráča hráč s číslom 50 Ladislav Gábriš.
     
    1:23
    Prvé vylúčenie v zápase, na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Miroslav Kováčik.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 5. Šeda, 31. Zálešák (Fabuš), 47. Tabaček, 48. Miklík (Šterbák), 55. Dravecký (Fabuš, Gron), 56. Jenčík


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Huba, Baláž - Pašek, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Jenčík, Zálešák, Fabuš - Vorel, Frolík a Haščák.
    HK Nitra: Laco - Fabian, Konig, Novák, Duben, Gabriš, Ďurák, Janík, Hrnka -.Ručkay, Štefanka, Saliji - Podstavek, Chrenko, Korhoň - Slovák, Kováčik, Saliji S. - Štumpf, Uhnák a Šumichrast.

    Rozhodčí: Grečko Peter, Gašparík Martin, Rovenský Tibor, Smrek Martin, Martinko Vladimír (video rozh.), Martinko Vladimír (inštruktor)
    bahis siteleri