Chelsea – Manchester Utd. 2:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:1 (0:1)
Manchester United
Úterý 01.03.2011, 20:45 • Stamford Bridge • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Nemanja Vidic (MAN) - červená karta.
     
    90+3
    Nemanja Vidic (MAN) se může jít s předstihem osprchovat. Na hranici pokutového území poslal k zemi rychle pronikajícího Ramirese a vidí druhou žlutou. Je to pro Manchester ale hodně kruté rozhodnutí. Pískat se sica dalo, jenže... Kapitánskou pásku předává Vidic Van der Sarovi.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty.
     
    80
    Fabio da Silva střídá na hřišti Patrice Evru.
     
    82
    Po rohovém kopu se míč dostal ke Zhirkovovi, který si do střely z voleje doslova lehl. Vidic měl ohromné štěstí, když zakončení ruského hráče nevědomky zblokoval milimetry mimo pravou tyč.
     
    81
    David Luiz má dnes odpracováno. Odehrál vynikající zápas, útočníkům United nedaroval nic zadarmo a právem ho tedy obecenstvo na Stamford Bridge vyprovází potleskem. Jeho místo na hřišti převezme José Bosingwa.
     
    79
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A má slova jsou skutečností! Kouzelník Van der Sar sice výtečně vystihl směr střely, Lampard jí ale přišpendlil pod břevno. Je to 2:1!
     
    78
    Penalta, je to penalta! Smalling poslal na zem Zhirkova a i když to nebyl bůhvíjak krutý zákrok, Frank Lampard má šanci poslat Chelsea do tolik důležitého vedení!
     
    74
    Ghanský býk Michael Essien (CHE) si proti Evrovi počínal nedovoleně a vidí žlutou kartu.
     
    70
    A je to dvojité střídání od pana Fergusona. Dimitar Berbatov přichází s jasným cílem dát gól.
     
    71
    Dolů jde Malouda, na trávník se podívá Yury Zhirkov.
     
    70
    Střídání dvou veteránů. Scholesovu pozici zaujme Ryan Giggs.
     
    64
    Rooney se prosmíkl po levé straně. Střela z úhlu se mu nepovedla. Paradoxně z toho mohl těžit na zadní tyč nabíhající spoluhráč - tuším, že to byl Fletcher - nicméně akce končí nezdarem.
     
    61
    Nicholase Anelku nahrazuje na travnaté ploše Didier Drogba.
     
    60
    Není to dnes poprvé, co od Davida Luize (CHE) vidíme ostrý zákrok na Rooneyho. Za tento vidí žlutou kartu.
     
    54
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Essien poslal z hloubi hřiště důležitý centr, který po neméně důležitém souboji Torrese s jedním ze stoperů dopadl k nohám DAVIDA LUIZE, a dřív než k němu stihl přistoupit Evra, mladý Brazilec vystřelil. Van der Sar byl naprosto bezmocný.
     
    45
    Nenamja Vidic (MAN) vidí kartonek rozměrů cca 10 na 5 centimetrů a žluté barvy. Před vlastním pokutovým územím fauloval do šance se probíjejícího Essiena.
     
    40
    Je to vůbec možné?! Lampard zahrával z poměrně velké dálky přímý kop. Zkusil přímo ohrozit Nizozemce mezi třemi tyčemi. Van der Sar míč vyrazil na dorížejícího Ivanovice, který ze dvou metrů nedává gól! A dost za to může hbitost brankáře, který mu šanci zmařil opakovaným zákrokem. Panejo, to byla situace...
     
    29
    Manchester právě vstřelil branku!
    I když byli Nani s Rooneym na bránící hráče Chelsea v jasné nevýhodě, vyměnili si spolu dvě přihrávky, WAYNE ROONEY se následně otočil čelem k bráně a prudkou a hlavně přesně mířenou ranou k tyči posílá Rudé ďábly do vedení! Anglický kanonýr může děkovat soupeři, že mu nechal pro střelu potřebný prostor.
     
    13
    Žlutá karta pro Ramirese (CHE) za faul na Carricka.
     
    5
    Ramires obešel Carricka, posunul dále na Anelku, který z pravé strany servíroval na hranici vápna. K míči si seběhl Malouda a z ideální pozice střílí (ne příliš důrazně) z voleje jen do připraveného Van der Sara.

    David Bohata

    Branky: 54. David Luiz, 79. Lampard - 29. Rooney

    Karty:   13. Ramires (CHE), 60. David Luiz (CHE), 74. Essien (CHE) - 45. Vidic (MAN), 90+3. Vidic (MAN)   90+3. Vidic (MAN)


    Chelsea FC: Cech - Cole, Terry (C), David Luiz, Ivanovic - Ramires, Essien, Lampard - Malouda, Torres, Anelka (61. Drogba)

    Náhradníci: Turnbull, Bosingwa, Zhirkov, Mikel, McEachran, Kalou, Drogba.

    Manchester United: Van der Sar - Evra, Vidic (C), Smalling, O'Shea - Nani, Scholes, Carrick, Fletcher - Hernandéz, Rooney

    Náhradníci: Kuszczak, Brown, Rafael da Silva, Gibson, Fabio da Silva, Giggs, Berbatov.
    bahis siteleri