Ústí n/L – HC Litvínov 6:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:5 (1:1, 3:3, 2:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 03.03.2011, 17:45 • Zlatopramen Arena, Masarykova 232, Ústí nad Labem • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:37
    Lvi právě vstřelili branku!

    MARTIN PATZELT skvělým zásahem dokonává hattrick z dorážky. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    42:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hosté rázem vyrovnávají. Na 5:5 upravuje světelnou tabuli JAROSLAV ŠIMEČEK jedovkou z prostoru pro vhazování v obranném pásmu Lvů. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    40:44
    Lvi právě vstřelili branku!

    Vynikající souhra a dokonalý obrat. Tomáš Andres uvolnil MILANA JANÁKA, který nedal Spěšnému šanci. Asistence: Tomáš Andres.
     
    37:56
    Lvi právě vstřelili branku!

    Neskutečné, je opět vyrovnáno! Zpoza brány nalezl Ondřej Sýkora volného JANA CHOVANCE, který střelou pod víko nedává Spěšnému šanci. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    36:12
    Lvi právě vstřelili branku!

    Ústečtí snižují a využívají přesilovku. Střelu Radomíra Vaňka od modré tečoval MARTIN PATZELT a vrací tak ústecký celek zpět do utkání. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    32:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! Kapitán hostů MARTIN KOKEŠ sám nevěděl, jak se puk za domácího brankáře dostal. Po nepřehledné situaci skóroval a hosté tak vedou již o dvě branky. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    26:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vyhrané vhazování v útočné třetině, střela od modré a důraze před soupeřovou klecí. Nádherná branka v podání VLASTIMILA POSPÍŠILA. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    22:33
    Lvi právě vstřelili branku!

    Je vyrovnáno, využití početní výhody! Radomír Vaněk si dobře vyměnil puk s ONDŘEJEM SÝKOROU, který se proti Patriku Spěšnému dokázal prosadit. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    22:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pěkná souhra a ještě v oslabení! Na Burkovce se proti Trončinskému sápal sám Vlastimil Pospíšil, který chytře udělal v mezikruží oblouk a nahrál před bránu volnému TOMÁŠI KUČEROVI. Asistence: Vlastimil Pospíšil.
     
    18:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, využitá přesilovka. Z pravého kruhu nalezl Dominik Štěpka výborně před bránou nikým nehlídaného JOSEFA STŘÍBRNÉHO, který puk uklidil do odkryté klece.
     
    12:12
    Lvi právě vstřelili branku!
    MARTIN PATZELT předvedl dobrou práci před Spěšným a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Tomáš Andres.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky a nahrávky: 13. Patzelt (Andres), 23. Sýkora (Vaněk), 37. Patzelt (Vaněk), 38. Chovanec (Sýkora), 41. Janák (Andres), 60. Patzelt (Vaněk) - 19. Stříbrný (Štěpka), 22. Kučera (Pospíšil), 27. Pospíšil (Kučera), 33. Kokeš (Stříbrný), 43. Šimeček (Stříbrný)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Burkovec (M. Chmel) - D. Málek, Vaněk, Šimanovský, J. Trončinský, Dušek, Mir. Straka (Hucek) - Patzelt, Andres, Janák - Ordoš, Kopta, J. Procházka - Vykouk, O. Sýkora, Řídel - (Chovanec). Trenéři: Mareš, Daniš.
    HC Litvínov: Spěšný (Klečka) - F. Moravec, Kokeš, Šefl, J. Sýkora, Březák, Wiedermann, Jonák, Šíp - Štěpka, Weitz, Bočkaj - Kučera, V. Pospíšil, Stříbrný - Hába, Šimeček, Jícha - Dunko, Kalina. Trenér: Lukeš.

    Rozhodčí: Plachý - Vacek, Majerčin

    Diváci: 137
    bahis siteleri