Kladno – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Plzeň – Jihlava 4:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:4 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Opava – Havířov 3:4 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:0 (kon.)
Třinec – Zlín 3:7 (kon.) | Slavia – Vítkovice 5:8 (kon.) | Znojmo – Sparta 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 03.03.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    45:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají signalizovanou výhodu. Richard Jarůšek byl faulován u mantinelu, avšak podařilo se mu zmocnit puku a přihrát před branku ADAMU HAVLÍKOVI, který bez přípravy snižuje. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    42:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    DANIEL PŘIBYL se zmocnil v obraném pásmu puku, unikal sám na Kacetla a bekhendem poslal kotouč přes beton gólmana. Bez asistence.
     
    32:31
    Orli právě vstřelili branku!
    Samostatná akce RICHARDA JARŮŠKA, který se v mezikruží dostal k puku, sjel si do pravého kruhu, chvíli vyčkal, a poté vystřelil po zemi. Puk si našel cestu do branky mezi nohama Sedláčka. Bez asistence.
     
    26:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Stehlík nedokázal vyhodil puk, na modré jej zachytil Frank Kučera, jenž přihrál DANIELU PŘIBYLOVI, který z mezikruží upravil na 3:1 pro své barvy. Asistence: Frank Kučera.
     
    16:26
    Orli právě vstřelili branku!
    RICHARD JARŮŠEK obdržel přihrávku u mantinelu od Jakuba Stehlíka, vybruslil si do pravého kruhu a pohotovou střelou našel skulinku pod ramenem Sedláčka. Asistence: Jakub Stehlík.
     
    05:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Znojmo dostává lekci. FRANK KUČERA obral ve středním pásmu o kotouč domácího obránce, dobruslil na hranici kruhu a bez větších komplikací zamířil horní růžek branky. Bez asistence.
     
    03:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    První akce hostujícího týmu končí gólem. Robert Sovík vystřelil z pravého kruhu na Kacetla, puk vypadl znojemskému gólmanovi z výstroje, a tak nedělalo problém MIROSLAVOVI FORMANOVI doklepnout kotouč do odkryté branky. Asistence: Robert Sovík.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 17. Jarůšek (Stehlík), 33. Jarůšek, 46. Havlík (Jarůšek) - 3. Forman (Sovík), 6. Kučera, 27. Přibyl (Kučera), 43. Přibyl


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Kuchař) - Pražák, Pláněk, Rachůnek, Novák, Tichý, Komínek, Latner, Opalek, Stehlík, Šaur, Bartoš, Trojan, Podešva, Zika, Piskoř, Kovalský, Havlík, Videlka, Jarůšek.
    HC Sparta Praha: Sedláček (Kocián) - Sobotka, Švaříček, Veselý, Kolář, Drvota, Žovinec, Doležal, Brzobohatý, Kniazev, Forman, Přibyl, Kučera, Antončík, Tůma, Eis, Pacovský, Hampl, Sovík, Košťálek.

    Rozhodčí: Vampola - Reich, Ja. Svoboda
    bahis siteleri