Havlíčkův Brod – Kladno 1:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:7 (kon.) | Havířov – Olomouc 1:7 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:1 (kon.) | Zlín – Znojmo 2:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:4 (po pr.)
Sparta – Slavia 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Opava 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Rytíři Kladno
Sobota 05.03.2011, 11:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Zvolánek (Pešek) - Richter, Šulák, Ambrož, Kulhánek, Musil, Novotný "C" - Wasserbauer, Varga "A", Szilva, Ondráček, Havel, J. Milfait "A", J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

    HC Vagnerplast Kladno:
    Ilašenko (Lejsek) - Strnad, Gutwald, David, Kužel "C", Dalecký, Máša "A", Medřický, Krpata, Doskočil, Mnatsyan, Redlich, Tomáš, Hybner, Knotek "A", Kolářík, Vyšín, Čurda.

    Rozhodčí:
    Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Jakub Svoboda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Kladno se po vyhraném vhazování okamžitě nastěhovalo do útočného pásma a nebezpečně zahrozilo. Mnatsyanova ostrá rána od modré čáry jen o kousek přeletěla horní Zvolánkovu tyčku!
     
    00:55
    A znovu musel předvést své schopnosti havlíčkobrodský gólman Zvolánek. V předbrankovém prostoru se ocitl s pukem na holi Doskočil a jeho přízemní ránu zápěstím vyrazil maskovaný muž Rebelů betony!
     
    01:46
    Pozadu nezůstavávají ani Rebelové. Nejdříve gólman Ilašenko zneškodnil ránu z levé strany pásma a nyní schoval do nastavené náruče u bližší tyčky Ondráčkovu polovysokou ránu z pravého kruhu.
     
    02:19
    V těchto okamžicích v Kotlině sledujeme zejména tuhý boj o střední pásmo, při němž se ani jednomu týmu nedaří přetlačit svého soupeře a dobýt na delší časový úsek postavení u branky.
     
    03:10
    Stále sledujeme oboustranně hodně bojovnou a vyrovnanou partii. Oba soupeři se střídají u puku, přičemž se vehementně a trpělivě probíjejí do útočného postavení. Zatím bez střelby.
     
    03:37
    Kladno získalo útočné pásmo a po souboji v rohu dostává dvouminutový trest za hákování Havel (HBR).
     
    04:02
    Rebelům se pdoařilo okamžitě po vyhraném vhazování odpálit puk přes celé hřiště až do Ilašenkovy blízkosti. Středočeši zakládají novou útočnou akci z hloubi svého obranného pole.
     
    04:14
    Vagnerpalst se nebezpečně tlačil do koncovky v prostoru před brankou, ale obrana Rebelů zapracovala spolehjlivě a po zisku kotouče se jí podařilo osvobodit domácí soubor.
     
    04:50
    Mladí Středočeši se nejdřríve dostali do postavení mimo hru, ale nakonec přece jen získali přesilovkové postavení a několikrát nepříjemně stříleli. Od modré čáry pálil těsně vedle David, na což si poradil brankář Zvolánek i s ranou z pravého kruhu, jíž vyrazil hrudí.
     
    05:30
    A znovu v akci maskovaný muž v brodském brankovišti. Tentokrát čelil vydatné spršce ostrých projektilů ze všech možných pozic. Naposledy pálil z mírného úhlu na levé straně Krpata, jenže jen do nastavených Zvolánkových betonů.
     
    06:30
    Havlíčkův Brod nejdříve zastavilo odpískané postavení mimo hru na útočné modré čáře, na což se usadili v ofenzivním postavení Kladenští, jenže přišli o puk a nahozený puk od modré čáry schoval ve své lapačce gólman Ilašenko. Vhazovat se bude před jeho svatyní.
     
    07:46
    Kladno odrazilo havlíčkobrodský útočný výpad a v obranném pásmu se ujalo kotouče, na což založilo rychlý protútok. Na jeho konci si kladenští forvardi několikrát vyměnili puk a na konci bleskové akce stál zakončující Redlich, jehož ostrou ránu z mírného úhlu na levé straně schoval v náruči u bližší tyčky připravený gólman Zvolánek!
     
    08:40
    Karta se nám dokonale obrátila na svou opačnou stranu. Tentokrát vybojovali puk v obranném pásmu Rebelové a seskupeni kolem ilašenkovy branky vehementně buší do kladenského obranného bloku, který se srotil kolem svého brankáře. Domácí zatím nevystřelili na bránu.
     
    09:30
    Havlíčkův Brod se ocitl v odpískaném ofsajdu, který nekompromisně utnul jeho slibně se rozvíjející útok. Na druhé straně záhy zahrozil rozjetý Medřický, jehož nepříjemná střela zápěstím z pravého kruhu o kousek minula Zvolánkovu svatyni.
     
    10:20
    Obrovskou šanci promarnil Kolářík, jehož nebezpečnou ránu vyrazil gólman Zvolánek do bezpečí. Wasserbauer za chvíli ihned po vyhraném vhazování adresoval z mezikruží přesnou zpětnou nahrávku na volného Varhu, ale ten v mirném úhlu na levé straně netrefil ideálně puk a gólman Ilašenko zasahovat nemusel.
     
    11:30
    Havel nejdříve pálil z pravého kruhu a jeho ránu nadvakrát lapil u bližší tyčky připravený brankář Ilašenko. Ten si vzápětí poradil také s Milfaitovou ranou z mírného úhlu na pravé straně, jíž vyrazil vyrážečkou do rohu pásma.
     
    12:30
    Havlíčkův Brod v těchto chvílích tahá za delší konec pomyslného provazu, když častěji drží puk ve své moci a neustále prověřuje pevnost kladenské obrany. V útočném pásmu se mu ale zatím nedaří zakončit.
     
    13:00
    Rozjetý Hybner z velkého úhlu na pravé straně nebezpečně mířil svou ranou ke vzdálenější tyčce, ale gólman Zvolánek puk vytěsnil betonem do rohu pásma.
     
    13:46
    Domácímu souboru se málem podařilo udeřit, když po střele z levého kruhu odražený puk od vnitřní tyčky zkoušel zblízka dorážet Hadrava, jenže gólman Ilašenko zalehl puk ještě před brankovou čarou!
     
    14:40
    Havlíčkobrodská družina získala v obranném pásmu puk a při rychlém brejku se dostala do přečíslení, v němž adresoval z pravé strany nahrávku na najíždějícího Havla J. Milfait, jenže jeho parťák si nezpracoval puk, který ležel před brankovištěm a nasřelil ho Kozlík, jenže svým projektilem, který ještě asi tečoval ležící gólman Ilašenko, přestřelil zblížka horní tyčku!
     
    15:30
    Havlíčkobrodský tlak vyústil ve vyloučení Davida (KLA), který se provinil vysokou holí.
     
    16:00
    Dvě velké šance Rebelů s sebou gólový efekt nepřinesly. Nejdříve ostrou ránu Kulhánka vyrazil gólman Ilašenko před sebe, kde z mírného úhlu na levé straně dorážel do jeho betonů Kozlík. Ten vzápětí pálil po vhazování z pravé strany, jenže jen do Ilašenkových betonů. Rebelové stále drží útočné pásmo.
     
    17:17
    Rebelům se pdoařilo získat zpět útpočné postavení po dvou kladenských vyhozeních, jenže výborně bránící hosté jim nedopřávají ani kousek volného prostoru ve svém obranném poli a stále nepouštějí Rebely k nebezpečnějšímu ohrožení brankáře Ilašenka.
     
    18:00
    Kladno je již v plném počtu a okamžitě začalo pošilhávat po ubráněném oslabení po brankáři Zvolánkovi. Jejich útok sice skončil ziskem útočného pásma na delší časový úsek, jenže nebezpečná střela z kladenského tábora nepřiletěla na brodskou bránu.
     
    18:34
    Havlíčkův Brod už je zpět v Ilašenkově blízkosti a pořád prověřuje jeho pozornost střelbou ze všech možných pozic. Zatím tedy hlavně z kruhů a ostřejších úhlů, protože kladenská defenzíva je do palby z nebezpečnějších prostorů zatím nepouští.
     
    18:47
    Vyšín (KLA) vyfasoval 2 minuty za napadení.
     
    19:15
    Havlíčkův Brod okamžitě zasypal kladenskou branku nepříjemnými projektily, ale gólman Ilašenko zůstal neprůstřelný, když mezi jeho povedenými zákroky nejvíve vyčníval ten, jímž kladenský brankář lapil tvrdou ránu z kruhu do vymrštěné lapačky nad svým betonem!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka sice skončila bez branek, ale diváci v Kotlině se rozhodně měli na co dívat. Hráči obou táborů jim servírovali pestré hokejové menu plné bojovnosti, rychlých akcí a nebezpečné střelby, ovšem velké šance zůstaly nevyužity. Před 2. třetinou, jež začne zhruba ve 12:16, platí v Havlíčkově Brodě stav 0:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Středočeši se ve vlastním oslabení ujímají vedení. Nejdříve ostrá ránu Havla z vrcholu kruhů netrefila branku a k odraženému puku od zadního mantinelu se tlačil neúspěšně J. Milfait. Kladno založilo po zisku puku rychlý protiútok, na jehož konci pálil po nahrávce Tomáše Knotka z mezikruží MARTIN ČURDA, který přesnou a tvrdou ranou pod horní tyčku nedal brankáři Zvolánkovi žádnou šanci! Asistence: Tomáš Knotek.
     
    21:20
    Kladno je po vstřelené brance na koni a neustále zaměstnává gólmana Zvolánka. Z levého kruhu pálil nejdříve Krpata do nastavených betonů u bližší tyčky, po čemž stejnu část výstroje nastřelil záhy z velkého úhlu na levé straně i Strnad. Nakonec i Gutwald od modré čáry ztroskotal na připravených Zvolánkových betonech!
     
    22:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely hned na začátku prostřední části. Dan Tomáš vysunul do úniku TOMÁŠE KNOTKA, který se tentokrát zhostil role kanonýra, když ve velké rychlosti z úhlu na levé straně propálil gólmana Zvolánka, který nedokázal jeho střelu vytěsnit betony do bezpečí! Asistence: Dan Tomáš.
     
    23:30
    Vagnerplast má stále výrazně navrch, když hodně bruslí a neustálým napadáním rozehrávky v útočném pásmu dostává Rebely pod velký tlak. Naposledy pálil z vrcholu levého kruhu Kolářík, jehož ostrý projektil trefil jen Zvolánkovy nastavené betony u bližší tyčky.
     
    24:23
    Vyšín také přispěchal se svou troškou do mlýna, když ujel po levém křídle a hledal volné místo u bližší tyčky, jenže gólman Zvolánek tento prostor včas utěsnil a přerušil hru.
     
    25:10
    Zahanbit se nenechávají ani Rebelové, kteří bleskově přenesli po zisku kotouče hru z obranného pole do útočných pozic a dvakrát prověřili gólmana Ilašenka střelami z prostoru levého kruhu. Strážce kladenské svatyně ale pokaždé nechal vyniknout u bližší tyčky svou připravenou náruč, do níž lapil letící puk.
     
    25:56
    Ondráček vybojoval za Zvolánkovou brankou puk, nabral rychlost a neohroženě si to namířil mezi přesilu protihráčů do útočného pásma, kde se snažil vybruslit do prostoru před brankou a byl faulován. Za sekání dostal dvouminutový trest Hybner (KLA).
     
    26:33
    Kladno se dvakrát v krátkém časovém sledu dokázalo osvobodit vyhozením a drží v útočném pásmu hru, což mu náramně hraje do karet, jelikož ukrajuje cenné vteřinky z Hybnerova trestu.
     
    27:11
    Havlíčkův Brod ve středním pásmu založil rychlý útočný výpad, jímž se probil do přesilovkového postavení, jenže nebezpečnější ránu z něj nevyprodukoval.
     
    27:40
    Oastrou ránu z levého kruhu gólman Ilašenko schoval do lapačky a přerušil hru, po čemž vhazování v kladenském pásmu vyznělo příznivěji pro hosty, kteří se dlouhým vyhozením osvobodili.
     
    28:20
    Rebelové již drží útočné posavení kolem gólmana Ilašenka, jenže k jeho ohrožení se snaží zatím přes kladenskou obranu probít marně. Středočeši jim nedopřávají ani centimetr ledu zadarmo, a domácí to tak mají se střelbou hodně těžké.
     
    29:07
    Kladno odrazila havlíčkobrodský útok jako pevná a vysoká zeď, po čemž založilo bez většího otálení rychlý protiútok. V něm hledal nahrávkou z pravého kruhu Čurda před branku najíždějícího Knotka, jenže ten netrefil po ledě letící puk!
     
    30:04
    Brodský soubor drží hru v útočném pásmu, přičemž Kladno schouleno do své obranné ulity spíše číhá na rychlé protiútoky. Rebelové stále marně hledají recept na dobře pracující a zkonsolidovanou obranu svého soupeře, za níž má gólman Ilašenko minimum práce.
     
    30:57
    Nejdříve si sjížděl před branku rozjetý Dalecký, ovšem prudký pas nezpracoval a teřčoval puk jen vysoko nad horní tyčku brodské brány. Potom pálil dvakrát od modré čáry Kolářík, jehož první projektil trefil boční síťku a druhý prověřil pevnost Zvolánkových připravených betonů.
     
    31:30
    Mladí Středočeši mají na své straně stále značnou územní převahu a svírají Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Do zakončení se ale až tak často nedostávají, protože domácí obrana pracuje kompaktně a obětavě, čímž nepuští až tolik puků na brankáře Zvolánka.
     
    32:40
    Rebelové odrážejí útoky svého soupeře s železnou pravidelností a velkou úspěšností, jenže sami se do Ilašenkovy blízkosti tlačí marně. Kladno naopak neustále pálí ze všech možných střeleckých pozic. Jako jediný ale trefil branku pouze z úhlu střílející Knotek, jehož ránu vytěsnil makovaný muž Rebelů ramenem nad horní tyčku.
     
    33:45
    Dalecký napřáhl poblíž vrcholu levého kruhu, jenže na gólmana Zvolánka si se svou ranou nepřišel, když strážce havlíčkobrodské svatyně vymrštil vzhůru svou lapačku, do níž schoval letící puk a přerušil hru.
     
    34:34
    Havlíčkův Brod sevřel svého soka do pevného objetí, z něhož se Kladno vymanilo, ale jen za cenu vyhození přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat před jeho gólmanem Ilašenkem.
     
    34:50
    A stejný stiauce se opakuje. Kladno zachytilo havlíčkobrodský útok jako hustá síť, jenže s přechodem do útočné fáze to již bylo horší a rozhodčí píská další jeho zakázané uvolnění.
     
    35:00
    A stejně se prezentoval teď také Rebelové, kteří si neporozuměli při přechodu do ofenzivních pozic a rovněž se provinili icingem. Buly proběhne před gólmanem Zvolánkem.
     
    35:53
    Se zakázanými uvolněními se nám v Kotlině dosova rozthl pytel. Středočeši se sekupili kolem gólmana Zvolánka, který vyrazil nepříjemnou ránu Knotka z levé strany, a domácí vyhodili na další icing.
     
    36:20
    Havel obdržel puk na levou stranu útočného pásma a z kruhu zápěstím střílel. Trefil ale před sebou jen chrániče Mnatsyana, který výrazně ztlumil letící puk, jenž se stal pro gólmana Ilašenka snadnou kořistí.
     
    37:17
    Brodský soubor odrazil útočnou snahu Kladna a sám zahrozil, když využil jeho špatné rozehrávky v obranném pásmu, po níž se chopil puk Varga, vybruslil si s pukem do volného prostoru a z kruhu našel bekhendovou ranou připravenou Ilašenkovu lapačku u bližší tyčky.
     
    37:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se dotahují na nejtěsnější rozdíl. Po Vojtěchu Vargovi se dostal v rámci rychlé akce k zakončení z předbrankového prosotru MARTIN HADRAVA a zblízka přehodil betony ležícího brankáře Ilašenka, kterému ani roztažení v kladenském brankovišti nepomohlo k úspěšnému zákroku! Asistence: Vojtěch Varga, Filip Ondráček.
     
    38:20
    Středočeši se pokusili o rychlou odpověď, jenže v cestě jim stál připravený gólman Zvolánek. Ten nejdříve lapil ostrou ránu Koláříka z vrcholu pravého kruhu a záhy ze středu kruhu pálil ihned po buly Knotek, ovšem našel jen připravenou Zvolánkovu náruč.
     
    39:35
    Domácím se nepodařilo přejít po zisku puku v obranném pásmu do rychlého protiútoku a Kladno udrželo útočné pásmo, na jehož modré čáře pálil Mnatsyan. Jeho tvrdá rána ale byla zblokována do ochranné sítě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část již s sebou přinesla střelecké úspěchy na obou stranách barikády. Kladno se ujalo dvoubrankového vedení po slepených gólech z holí Martina Čurdy a Tomáše Knotka, na což Rebelové odpověděli v závěru 2. třetiny přesnou trefou Martina Hadravy. Před závěrečným dějstvím, které začně přibližně ve 13:03, vedou Středočeši v Kotlině nad místními Rebely 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Havel společně s J. Milfaitem napadali kladenskou rozehrávku a dostali soupeře pod tlak. Druhý jmenovaný se nakonec zmocnil puku a z prostoru pravého kruhu posílal mezi kruhy pas, jenže nikdo z jeho spoluhráčů v tomto prostoru zrovna neoperoval.
     
    40:45
    Rychlý útok Kladna zastavil hvizd sudího, který odpískal signalizované postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    41:30
    Rebelové se nastěhovali do útoičného pásma a vynutili si aktivní hrou na svém soupeři chvilkovou územní převahu, jenže v jejím rámci neprověřili důkladneji brankáře Ilašenka.
     
    42:09
    Havlíčkův Brod si neporozuměl při přechodu do útočného pásma a provinil se odpískaným postavením mim ohru, ovšem jeho hráči vyhráli vhazování a manipulujuí s pukem na holi ve svém obranném poli, odkud zakládají nový útok.
     
    42:35
    Ten se podařilo kladenské obraně poblíž gólmana Ilašenka odrazit, jenže následná nahrávka na rozjeté útočníky postrádala přesnost a skončila na odpískaném zakázaném uvolnění.
     
    43:00
    Knotek hledal v útočném pásmu od levého mantinelu svou nahrávkou najíždějícího Čurdu, jenže ten ve volném prostoru na nepřesný pas nedosáhl. Hrát mohou Rebelové.
     
    44:00
    Na druhé straně kluziště Rebelové dostali soupeře pod tlak a podařilo se jim zakončit. J. Milfait pálil z prostoru mezi kruhy přes skrumáž protihráčů, ale účinný recept na pozorného gólmana Ilašenka nenašel.
     
    44:45
    V obrovské šanci se ocitl Hadrava, který se po přesném pasu J. Milfaita z pravého kruhu ocitl úplně sám s pukem na holi v předbrankovém prostoru, jenže zblízka nastřelil jen Ilašenkovy připravené betony!
     
    45:36
    Hra se nám teď rychle přelévala ze strany na stranu a svým vzezřením nápadně připomínala přesýpací hodiny. Nakonec se přerušuje po odpískaném ofsajdu Kladna, kterému se nepovedlo přejít dovoleným způsobem do útočného pásma.
     
    46:05
    Za nahozeným pukem ze středního pásma pílili k brankáři Ilašenkovi, jenž ukryl puk ve své výstroji, havlíčkobrodští útočníci. Po odpískání si tam ještě něco vyříkávají kladenští beci s útočníkem Kozlíkem.
     
    46:56
    Hadrava nabral rychlost a protlačil se s pukem na holi až do předbrankového prostoru, kde v tísni padal k ledu, ale stihl ještě nebezpečně vystřelit. Jeho nepříjemný projektil o kousek přeletěl horní tyčku, a gólman Ilašenko tak zashovat nemusel.
     
    47:33
    Havlíčkův Brod má v těchto chvílích jasně navrch a vehementně se žene aktivním pojetím hry za kýženým vyrovnáním. Obrana Kladna zatím náporu odolává.
     
    48:01
    Další zblokovaná rána z prostoru pravého kruhu končí v ochranné síti za Ilašenkovou brankou. Rozhodčí zanedlouho vhodí puk zpět do hry v kladenském pásmu.
     
    48:55
    Doskočil pálil z prostoru levého kruhu, ovšem svou ranou nastřelil jen připravenou Zvolánkovu vyrážečku. Hrát mohou Rebelové, kteří se v hojném počtu ženou do útočných pozic.
     
    49:44
    Kladno po zisku puku založilo rychlý protiútok z hloubi svého obranného pásma a na konci bleskové akce pálil zblízka těsně vedle levé Zvolánkovy tyčky rozjetý Dalecký. Následně se provinil v rohu pásma sekáním Musil (HBR).
     
    49:54
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši nabídnutou hru v početní převaze bleskově využívají a znovu se ujímají dvoubrankového vedení. Po nahrávce Martina Čurdy vypálil z prostoru levého kruhu TOMÁŠ KNOTEK a z těžké pozice prostřelil gólmana Zvolánka! Asistence: Martin Čurda.
     
    50:50
    Kladno kontroluje puk ve své moci v obranném pásmu, kde čelí neustálému napadání své rozehrávky. Středočeši vyčkávají za Ilašenkovou bránou na vhodnou možnost k založení útoku.
     
    51:15
    Kladno přešlo s pukem ve své moci do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru, po němž se vhazuje ve středním pásmu.
     
    52:10
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši se dalším gólem výrazně přibližují k cennému triumfu a tříbodovému úlovku z Kotliny. V samostatném úniku se ocitl po nahrávce Jana Doskočila, jenž získal na modré čáře puk a založil rychlý kontr, se ocitl MARTIN ČURDA a pohotovu ranou k tyčce překonal gólmana Zvolánka! Asistence: Jan Doskočil, Tomáš Knotek.
     
    53:38
    Kladno pevně třímá otěže zápasu ve svých rukách a neustále ohrožuje brankáře Zvolánka, když má na své straně značnou územní převahu. Nejdříve si vybruslil zpoza branky k tyčce Strnad a nastřelil Zvolánkovy betony, po čemž neuspěl se svou ranou z mezikruží do stejné části výstroje ani Krpata.
     
    54:45
    Kladno přišlo o kotouč při postupné kombinaci, jíž se probilo do útočného pásma, a Rebelům se naskytla vhodná možnost k založení rychlého brejkiu. Ten ale kladenská obrana zastavila a hrají s pukem na holích znovu hosté.
     
    55:52
    Mladí Středočeši neustále zasypávají brodskou branku tvrdými projektily, jenže těm schází potřebná přenost a ve většině případů létají puky daleko od gólmana Zvolánka, který zasahovat výrazněji zatím nemusel.
     
    56:36
    Havlíčkovu Brodu se daří otupovat kladenskou útočnou snahu a vyvážet puk do útočného pásma, jenže s ofenzívou je to již o poznání horší.
     
    57:10
    Havlíčkobrodský kapitán Novotný přispěchal svým klegům z útoku na pomoc a málem se radoval ze vstřelené branky, když z mezikruží plácl do puku a jerho nepříjemný oblouček o kousek minul levou Ilašenkovu tyčku!
     
    58:10
    Havlíčkobordská družina stále nerezignovala a sympaticky se snaží s nepříznivým stavem ještě něco udělat, jenže její útočnou snahu Kladno pravidelně zastavuje a samo nezapomíná provětrávat její obranné řady.
     
    58:50
    Ostrou ránu vyslal z prostoru poblíž modré čáry Gutwald, ale gólman Zvolánek měl na rychle letící puk velmi dobrý výhled a zasáhl bez větších problémů svými betony.
     
    59:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A potupná pětka pro Rebely je na světě. Po pasu Ladislava Máši rozkmital své rychlé nohy MARTIN ČURDA, který tvrdou a přesnou ranou z pravého kruhu doslova propálil brankáře Zvolánka, čímž završil svůj hattrick! Asistence: Ladislav Máša.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Kladno nakonec vítězí v jinak vyrovnaném zápase vysoko 5:1 a odváží si domů do středních Čech tříbodový úlovek. Naopak Rebelové odjíždějí z ledového ringu po závěrečné siréně se sklopenými hlavami v roli poražených. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (13:29:47)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 38. Hadrava (Varga, Ondráček) - 21. Čurda (Knotek), 23. Knotek (Tomáš), 50. Knotek (Čurda), 53. Čurda (Doskočil, Knotek), 60. Čurda (Máša)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Pešek) - Richter, Šulák, Ambrož, Kulhánek, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    Rytíři Kladno: Ilašenko (Lejsek) - Strnad, Gutwald, David, Kužel (C), Dalecký, Máša (A), Medřický, Krpata, Doskočil, Mnatsyan, Redlich, Tomáš, Hybner, Knotek (A), Kolářík, Vyšín, Čurda.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Jakub Svoboda.
    bahis siteleri