Poruba 2011 – Třebíč 4:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 23.03.2011, 18:00Kvalifikace o extraligu staršího dorostu
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z porubského stánku vše, já se s vámi loučím a zase někdy na počtenou. (20:13:30)
     
    Skončilo nám utkání 4. kola Kvalifikace o postup do extraligy staršího dorostu. Poruba v něm sice po mizerném začátku prohrávala, ale ve druhé polovině dokázala svou hru zlepšit a čtyřmi brankami otočit na konečných 4:2. Porubským však v konečném součtu možná jedna branka bude scházet, Třebíči totiž stačí k postupu v pátek zdolat na svém ledě PZ Kladno.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    56:50
    Třebíč si bere oddechový čas!
     
    56:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba střílí v přesilové hře již čtvrtou branku! TOMÁŠ KRÁL napřáhl na útočné modré a Milan Máj se musel červenat, protože mu kotouč přepadl přes lapačku až do branky. Asistence: Radim Vrána.
     
    55:07
    David Horký při pokusu o dorážku sekl do Hlaviny, což neuniklo sudímu Přikrylovi a posílá třebíčského hokejistu na lavici hanby - 2 min. za sekání.
     
    54:40
    Poruba dlouhé pětiminutové oslabení zvládla výborně a Pavel Pobuta, jenž odseděl Mačkův trest, je již na ledové ploše.
     
    49:40
    S Michalem Vlašínem, který je z ledu odnášen za pomoci lékařů, to nevypadá vůbec dobře. David Maček inkasuje logicky trest na 5 minut + do konce utkání za naražení zezadu. Dlouhá přesilovka pro Třebíč.
     
    49:40
    David Maček velmi nešetrně srazil na mantinel jednoho z hostujících hráčů, který leží bezvládně na ledové ploše! Bude se samozřejmě vylučovat.
     
    46:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba otáčí skóre z 0:2 na 3:2! Mihal našel výbornou přihrávkou před brankou volného Rosypku, ten ve velké šanci trefil pouze Máje, akce pokračovala a touš se dostal k lépe postavenému TOMÁŠI KRÁLOVI, který se do odkrytého místa branky nemohl mýlit. Asistence: Vladimír Rosypka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme rovněž neviděli příliš zajímavou podívanou. Třebíčští se dostali již do dvoubrankového náskoku a vše nasvědčovalo tomu, že si z dnešního utkání odvezou tři body, jenže RT TORAX dvěma góly Vladimíra Rosypky dokázal vyrovnat a v poslední dvacetiminutovce nás tedy čeká ještě velké drama.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Poruba právě vstřelila branku! Radim Vrána poslal ve středním pásmu kotouč na najetého VLADIMÍRA ROSYPKU, před kterým se nepochopitelně rozestoupila třebíčská obrana a domácí forvard tak pěknou tvrdou ranou k tyči srovnal na 2:2. Asistence: Radim Vrána.
     
    34:45
    V útočném pásmu zbytečně fauloval Hermana David Horký - 2 min. za hákování. Přesilovka pro RT TORAX.
     
    29:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se z ničeho nic dostává na dostřel jediného gólu. Velmi zvláštním způsobem dokázal dostat z pozice v leže kotouč za brankovou čáru VLADIMÍR ROSYPKA. Porubští tak po dlouhých devadesáti minutách překonávají brankáře Milana Máje. Bez asistence.
     
    25:35
    David Maček zbytečně fauluje v předbrankovém prostoru a oslabuje tím svůj tým - 2 min. za faul loktem. Přesilovka pro Třebíč.
     
    22:09
    Nikola Marek vyloučen na 2 min. za podražení. Přesilovka pro Porubu.
     
    22:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horácká Slavia se dostává již do dvoubrankového vedení. DAVID OUTULNÝ vyslal na Hlavinu šikovnou střelu přes obránce. Domácí gólman byl bezmocný a lovil puk až za své branky. Bez asistence.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 30. Rosypka, 40. Rosypka (Vrána), 47. Král (Rosypka), 57. Král (Vrána) - 6. Vlašín (Marek), 23. Outulný


    HC RT TORAX Poruba 2011: Hlavina (Maček) - Šrubař, Hradil, Baca, Soukal, Herman, Franek, Vrána, Zuščík - Kaleta, Palkovič, Maček - Rosypka, Újezdský, Král - Rataj, Pěnčík, Mihal - Pobuta, Formánek, Vícha.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Vejmelka) - Pálka, Pelikán, Krejčí, Vyhnalík, Outulný, Švejda, Tvarůžek, Vondráček, Marek, Horký, Vlašín, Salák, Šulc, Roupec, Donutil, Stromecký, Bednář, Abrahám, Mašek.

    Rozhodčí: Přikryl - Novotný, Šimčík
    bahis siteleri