Ufa – Magnitogorsk 4:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 26.03.2011, 13:00 • Ufa Aréna • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ale to jim nevadí, protože ihned po návratu do něj se ujalo prudké nahození ANDREJE KUTĚJKINA, které překvapilo Gelašviliho. Je to již 4:0! Asistence: Patrik Thoresen a Alexandr Radulov.
     
    24:56
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je tu třetí branka! Samostatnou akci zakončenou nádhernou a hlavně přesnou střelou do růžku předvedl SERGEJ ZINOVJEV -3:0! Asistence: Vjačeslav Kozlov a Dmitrij Kalinin.
     
    10:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hrubá chyba v obraně Magnitogorsku znamená druhou branku! OLEG SAPRYKIN jel sám na branku, střela mu nesedla, jenže Gelašvili ji ukrýt nedokázal, a tak přišla dorážka, která již byla smrtelná - 2:0! Asistence: Alexandr Svitov a Jakub Klepiš.
     
    08:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    A Salavat svoji druhou početní výhodu v zápase využívá! Kotouč prošel brankovištěm až na úplně volbého KIRILLA KOLCOVA, který si sjel od modré čáry a do prázdné branky zakončil - 1:0! Asistence: Igor Grigorjenko a Patrik Thoresen.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Kolcov Kir. (Grigorenko, Thoresen), 11. Saprykin (Svitov, Klepiš), 25. Zinovjev (Kozlov Vja., Kalinin), 37. Kutějkin (Thoresen, Radulov)


    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) – Kolcov Kir., Blaťák, Kondratěv, Kalinin, Proškin, Kutějkin, Grigorjev, Pankov – Thoresen, Grigorjenko, Radulov – Kozlov Vja., Zinovjev, Antipov – Nilsson, Sčastlivij, Kozlov Vik. - Saprykin, Svitov, Klepiš
    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Lisutin) - Aťušov, Varlamov, Birjiukov, Mišarin, Malenkich, Niskala, Potěchin, Ljubišin - Fedorov, Čistov, Chlystov - Kontiola, Aaltonen, Klimenko - Lisin, Kajgorodov, Platonov - Kvaša, Zdunov, Abdullin

    Rozhodčí: Antropov, Semjonov - Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7950
    bahis siteleri