Magnitogorsk – Ufa 2:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Středa 30.03.2011, 15:00Play-off KHL
Partner:
     
    59:58
    Ufa právě vstřelila branku!

    Je definitivně rozhodnuto, do prázdné brány pečetí vítězství hostující družiny ALEXANDER SVITOV. Asistence: Robert Nilsson - 2:4.
     
    47:57
    Misharin důrazně protestoval u hlavního sudí, čímž si vykoledoval osobní desetiminutový trest. Z hlediště se snáší mohutný pískot, na trestu to ale nic nemění.
     
    45:14
    Atyushov přidržel protihráče a odchází na trestnou lavici, hosté hrají přesilovku.
     
    35:54
    Kvasha odpočívá za držení protihráče, přesilovka pro Ufu.
     
    34:34
    Ufa právě vstřelila branku!

    Hokejisté Salavatu jdou zpět do vedení! Hosté vybojovali vhazování v útočném pásmu, po němž se k puku dostal VYACHESLAV KOZLOV, který přesnou střelou zprava pokořil Gelashviliho. Asistence: Koltsov.
     
    34:00
    Fedorov nebyl o chvilku později daleko od úspěšné trefy, ale poskakující kotouč na hranici brankoviště nezasáhl podle představ.
     
    31:04
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání! STANISLAV CHISTOV přejel útočnou modrou čáru a následnou střelou přes obránce překvapil Ersberga, jenž spatřil prudce letící kotouč až ve své síti. Asistence: Sergei Fedorov, George Gelashvili - 2:2.
     
    28:27
    Jakub Klepiš v nadějné šanci neuspěl, český útočník se zmocnil černé pryže u domácí svatyně, kterou posléze rychle obkroužil a snažil se zasunout puk za dezorientovaného Gelashviliho. To se mu ovšem nepodařilo, domácí gólman zasáhl na poslední chvíli svým betonem.
     
    24:51
    Hosté předvedli svižný protiútok, po němž se mohli pyšnit tříbrankovým vedením! Kozlov nalezl před brankou volného Antipova, jemuž však v rozhodující chvíli sklouzl puk z čepele. Hostující forvard tak nedokázal ideálně zakončit.
     
    20:48
    Varlamov sedí na trestné lavici za vysokou hůl, přesilovka pro Ufu.
     
    17:34
    Platonov v dobré příležitosti neuspěl, počkal si na přihrávku v mezikruží, ale trefil pouze přesouvajícího se brankáře.
     
    16:02
    Domácí si zahrají v početní převaze, za krosček pyká Kondratiev.
     
    14:02
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách, ve stejném čase vyloučeni za menší potyčku Klhystov a Kozlov.
     
    14:24
    Ufa právě vstřelila branku!

    MIROSLAV BLAŤÁK vrací svému družstvu vedení, když si počkal na přihrávku na modré čáře a poté přesně mířenou ranou překvapil Ersberga! Asistence: Andrej Kuteikin - 1:2.
     
    13:53
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Magnitogorsk se dočkal zaslouženého vyrovnání. Kvasha centroval před branku a TOMÁŠ ROLINEK dokázal v krkolomné pozici zaslat kotouč přesně pod břevno. Asistence: Oleg Kvasha, Pavel Zdunov - 1:1.
     
    10:21
    Ufa právě vstřelila branku!

    Hosté z první větší šance skórují a dostávají se do vedení! Radulov zatáhl kotouč do útočného pásma, z pravé strany nahodil puk před brankoviště, odkud jej do sítě posunul THORESEN. Asistence: Radulov
     
    6:58
    Kuteikin dostává dvě minuty, domácí si zahrají přesilovku.
     
    5:20
    Domácí jsou zatím v ofenzivních výpadech poměrně nebezpeční! Rychlý protiútok zakončoval Lisin střelou zprava, z bezprostřední blízkosti však puk za brankovou čáru nedošťouchal.
     
    4:01
    Magnitogorsk posléze vybojoval další vhazování v útočném pásmu, po kterém se dostal do slibné příležitosti Kvasha. Domácí útočník ale z pozice před brankovištěm zasáhl pouze gólmanovu hruď.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 14. Rolinek (Kvasha, Zdunov), 32. Chistov (Fedorov, Gelashvili) - 11. Thoresen (Radulov), 15. Blaťák (Kuteikin), 35. Kozlov (Koltsov), 60. Svitov (Nilsson)


    Metallurg Magnitogorsk: Gelashvili (Lisutin) - Niskala, Kukkonen, Misharin, Melenkich, Atyushov, Varlamov, Biryukov - Fedorov, Kvasha, Lisin, Chistov, Klhystov, Platonov, Zdunov, Kontiola, Aaltonen, Kaigorodov, Rolinek, Klimenko.
    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Grigorjev, Koltsov, Blaťák, Proshkin, Kuteikin, Kondratiev, Kalinin - Nilsson, Svitov, Klepiš, Kozlov, Grigorenko, Ščastlivyj, Kozlov, Antipov, Thoresen, Zinoviev, Radulov, Pankov, Saprykin.

    Rozhodčí: Bulanov, Belov - Birini, Morozov.
    bahis siteleri