Norsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
Norsko
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Česko
Sobota 02.04.2011, 15:00 • Gjøvik Olympiske Fjellhall • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Česko právě vstřelilo branku!

    Z trápení vysvobozuje národní tým stejně jako včera liberecký obránce DAVID ŠTICH, jenž těžil z dobré práce Nakládala u pravého mantinelu, napřáhl na modré a pravděpodobně znovu za pomoci teče jednoho z clonících hráčů překonává Grotnese. Asistence: Jakub Nakládal.
     
    45:38
    Norsko právě vstřelilo branku!

    Akce ale pokračovala, Kovář se nestihl dostat do zcela ideálního postavení a po přihrávce na modrou čáru se tvrdou ranou nad beton prosazuje LARS LØKKEN ØSTLI. Norsko využívá přesilovku. Asistence: Anders Fredriksen a Mats Rosselli Olsen.
     
    22:15
    Česko právě vstřelilo branku!

    Národní tým se ujímá vedení poté, co získal kotouč ve středním pásmu a Kvapil se Strakou ujížděli ve dvou na jediného obránce. MAREK KVAPIL na sebe norského zadáka nalákal, stahovačkou se ho zbavil a švihem pod vyrážečku překonává Grotnese. Asistence: Jakub Nakládal.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 46. Østli (Fredriksen, Olsen) - 23. Kvapil (Nakládal), 56. Štich (Nakládal)


    Norsko: Grotnes (Haugen) - Csiszar, Bonsaksen, Rindal, Johansen, Østli, Espeland, Mostue, Sørvik - Hesbråthen, Røymark, Oppøyen - K. H. Spets, Ask, Martinsen - Frøshaug, Fredriksen, Olsen - Huse, Olimb, L. E. Spets.
    Česko: Kovář (Pöpperle) - Němec, Čáslava, Ptáček, Sičák, Nakládal, Mojžíš, Štich, Derner - Šimánek, Novotný, Hubáček - Gulaš, Koukal, Průcha - Kvapil, Straka, Dlouhý - Rachůnek, Pech, Vantuch - Mertl.

    Rozhodčí: Andersen, Bigum - Kilian, Thøger Andresen
    bahis siteleri