Plzeň – Dobřany 9:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Třinec – Karviná 5:6 (kon.)
Letohrad – Hr. Králové 1:5 (kon.) | Kladno – Kert Park Praha 5:1 (kon.) | Pardubice – Vlašim 2:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
HC Kert Park Praha
Neděle 03.04.2011, 16:00 • Městská hokejbalová aréna • CROSSDOCK Extraliga
     
    Vzhledem k průběžným stavům z Letohradu, Mostu a Pardubic, to vypadá, že kladenský Alpiq skončí v extraligové tabulce na druhém místě a ve čtvrtfinále playoff se utká s Vlašimí. Kert se dnešní prohrou pravděpodobně propadne na šesté místo tabulky a pojede na první kolo playoff do Plzně. S tímto sdělením se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek neděle a těším se s vámi na online přenosy z playoff. (17:58:34)
     
    Ve třetí třetině vystupňovali domácí svůj tlak a podařilo se jim třemi slepenými góly zvýšit skóre až na 5:0. Hostům se nakonec podařilo aspoň jeden čestný gól vstřelit, a tak si domácí na závěr základní části zvedli sebevědomí pohodovou výhrou 5:1.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:10
    Do samostatného nájezdu se dostal Trčka, vyběhnuvšího Supa se mu sice podařilo obehrát, ale míček se mu již do branky usměrnit nepodařilo.
     
    42:40
    Hra se teď přelévá ze strany na stranu a vidíme pohledné akce na obou stranách, ve velké šanci se objevil domácí Kopecký, který měl mezi kruhy spoustu času rozmyslet se, kam Supovi míček pošle. Trefil však jen Supův beton.
     
    41:36
    Kert Park právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel. Hosté snižují. Bošák vyhrál buly, nahrál na modrou SKALICKÉMU, který juniora v brance domácích prostřelil.
     
    40:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A kladenský gólostroj pokračuje. Domácí roztočili při přesilovce krásnou kombinaci, na jejímž konci stál zakončující Hudeček, který tak zvýšil na 5:0
     
    39:35
    Kladenští střídají gólmana. Cenné zkušenosti z extraligového utkání odnese mladý kladenský gólman Hájek.
     
    39:35
    Kladenští hýří aktivitou a hosté se brání pouze za cenu faulů. Za držení je znovu vyloučen Bošák.
     
    38:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladenští se rychle prosazují znovu. WRÓBEL se před brankou konečně prosadil, pěkně si položil Supa a zakončil do prázdné branky.
     
    37:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A o osudu střetnutí je pravděpodobnosti jasno. Kopecký předložil mezi kruhy míček HONICKÉMU, který se tvrdou ranou nemýlil!
     
    36:12
    Supovi vypadla Ogurčákova střela, nikdo z domácích se však k míčku nedostal.
     
    35:40
    Kruček se dostal po zaváhání kladenské obrany sám mezi kruhy, jeho střela se však mezi tři tyče nevešla. Jirotka by však měl velké problémy zasáhnout.
     
    34:16
    I po návratu Bošáka jsou ale domácí aktivní, nejdříve Soukup předložil míček přímo před branku Hnízdilovi, jehož teč šla těsně nad, poté pálil z mezikruží dvakrát nebezpečně Kudela.
     
    33:43
    Tým hostí je v plném počtu.
     
    33:07
    Ze své typické pozice pálil Rejthar, jeho střela tentokrát neprošla.
     
    31:43
    A domácí si zahrají další přesilovku, na trestné již sedí Bošák, který nedovoleně přidržel Kopeckého.
     
    31:29
    Kladenští začali i třetí třetinu aktivně, po buly se přímo před brankou objevil znovu Wróbel, blafákem do bekhendu ale Supa nepřekvapil.
     
    30:03
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.

    Martin Kadlec

    Branky a nahrávky: 6. Dědič (Hnízdil), 13. Šícha (Hnízdil), 38. Honický (Kopecký), 39. Wróbel (Hnízdil), 41. Hudeček (Příhoda, Honický) - 42. Skalický (Bošák)


    HBC Kladno: Jirotka, Hájek - Rejthar, Sýkora, Honický, Soukup, Dědič, Kudela - Topolánek, Trčka, Ogurčák, Hudeček, Kopecký, Příhoda, Wróbel, Šícha, Hnízdil
    HC Kert Park Praha: Sup, Gerlich - Rozenberg, Michetsläger, Toula, Skalník - Kruček, Lev, Plzák, Kuna, Bošák, Lívanec, Hradecký, Skalický, Abraham

    Rozhodčí: Koskuba, Florián
    bahis siteleri