Plzeň – Dobřany 9:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Třinec – Karviná 5:6 (kon.)
Letohrad – Hr. Králové 1:5 (kon.) | Kladno – Kert Park Praha 5:1 (kon.) | Pardubice – Vlašim 2:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
HC Kert Park Praha
Neděle 03.04.2011, 16:00 • Městská hokejbalová aréna • CROSSDOCK Extraliga
     
    41:36
    Kert Park právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel. Hosté snižují. Bošák vyhrál buly, nahrál na modrou SKALICKÉMU, který juniora v brance domácích prostřelil.
     
    40:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A kladenský gólostroj pokračuje. Domácí roztočili při přesilovce krásnou kombinaci, na jejímž konci stál zakončující Hudeček, který tak zvýšil na 5:0
     
    39:35
    Kladenští hýří aktivitou a hosté se brání pouze za cenu faulů. Za držení je znovu vyloučen Bošák.
     
    38:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladenští se rychle prosazují znovu. WRÓBEL se před brankou konečně prosadil, pěkně si položil Supa a zakončil do prázdné branky.
     
    37:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A o osudu střetnutí je pravděpodobnosti jasno. Kopecký předložil mezi kruhy míček HONICKÉMU, který se tvrdou ranou nemýlil!
     
    35:40
    Kruček se dostal po zaváhání kladenské obrany sám mezi kruhy, jeho střela se však mezi tři tyče nevešla. Jirotka by však měl velké problémy zasáhnout.
     
    34:16
    I po návratu Bošáka jsou ale domácí aktivní, nejdříve Soukup předložil míček přímo před branku Hnízdilovi, jehož teč šla těsně nad, poté pálil z mezikruží dvakrát nebezpečně Kudela.
     
    31:43
    A domácí si zahrají další přesilovku, na trestné již sedí Bošák, který nedovoleně přidržel Kopeckého.
     
    31:29
    Kladenští začali i třetí třetinu aktivně, po buly se přímo před brankou objevil znovu Wróbel, blafákem do bekhendu ale Supa nepřekvapil.
     
    29:24
    Wróbel dvakrát sám před brankou, ani jednou neuspěl. Poprvé zkoušel Supa položit a zakončit do odkryté klece, podruhé tečoval nahození od modré.
     
    24:43
    Tvrdý střet u mantinelu končí vyloučením Wróbela na 2+2 minuty za vysokou hůl. Hosté tak mají velkou šanci snížit.
     
    20:10
    Wróbel krásně poslal Šíchu do samostatného úniku, jeho nájezd však obětavým zákrokem zastavil Plzák, který Šíchovi míček včas vypíchl.
     
    12:35
    Domácí však hned poté faulují a nabízejí hostům možnost zkorigovat ještě před přestávkou stav. Na trestnou jde Topolánek za hákování.
     
    12:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hned po buly se však domácí prosazují! Hned po buly uvolnil ŠÍCHU Hnízdil, ten se sám před Supem nemýlil a krásně zavěsil míček do šibenice.
     
    9:59
    A přesilovku si zahrají i hosté, rodící se protiútok zastavil nedovoleně Příhoda a jde si tak odpočinout na trestnou lavici.
     
    9:22
    Krásné uvolnění teď předvedl Honický, zpoza branky uvolnil Příhodu, který však z bezprostřední blízkosti branku netrefil.
     
    5:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A tu také rychle využívají, po nahrávce Hnízdila za modrou střílel DĚDIČ a jeho střela zapadla přesně k tyči.
     
    4:59
    V útočné třetině fauloval Bošák a domácí si tak zahrají první přesilovku.
     
    4:16
    Po zaváhání domácího obránce na modré čáře se hosté řítili dokonce ve 2 sami na brankáře, zakončující Lívanec však Jirotku překonat nedokázal.
     
    2:19
    Je tu první vyloučení a dokonce oboustranné. Za hrubost si jdou odpočinout domácí Topolánek a hostující Rosenberg . Hraje se 4 na 4.

    Martin Kadlec

    Branky a nahrávky: 6. Dědič (Hnízdil), 13. Šícha (Hnízdil), 38. Honický (Kopecký), 39. Wróbel (Hnízdil), 41. Hudeček (Příhoda, Honický) - 42. Skalický (Bošák)


    HBC Kladno: Jirotka, Hájek - Rejthar, Sýkora, Honický, Soukup, Dědič, Kudela - Topolánek, Trčka, Ogurčák, Hudeček, Kopecký, Příhoda, Wróbel, Šícha, Hnízdil
    HC Kert Park Praha: Sup, Gerlich - Rozenberg, Michetsläger, Toula, Skalník - Kruček, Lev, Plzák, Kuna, Bošák, Lívanec, Hradecký, Skalický, Abraham

    Rozhodčí: Koskuba, Florián
    bahis siteleri