Itálie – KLDR 5:0 (kont.) | Dánsko – Česko 0:7 (kon.) | Velká Británie – Francie 1:4 (kon.)
konec
Dánsko
0:7 (0:3, 0:3, 0:1)
Česko
Sobota 09.04.2011, 17:00 • Patinoire de Caen la Mer • Mistrovství světa žen - 2. divize
Partner:
     
    59:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak neodolala. BARBORA PEKÁRKOVÁ napřáhla na modré čáře, spoluhráčky dobře clonily a její pokus skončil v horní růžku branky.
    Asistence: Lucie Manhartová
     
    35:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Co dodat? Češky zcela kontrolují průběh zápasu. Chvíli se hrálo za jejich brankou a rychlý brejk lovila Nielsenová ze sítě. Povová našla NIKOLU TOMIGOVOU, která najížděla na branku z levé strany, udělala stahovačku a pak zakončila.
    Asistence: Lucie Povová
     
    28:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další důkaz. Nováková střílela bekhendem. Odražený puk se dostal ke Křížové, která ho posunula na modrou k PAVLÍNĚ HORÁLKOVÉ. Ta se do něj opřela z první a klišé, že propálila všechno před sebou tentokrát skutečně platilo.
    Asistence: Denisa Křížová
     
    21:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Trest Dánky se překulil do své druhé poloviny a Češky daly další gól. BARBORA PEKÁRKOVÁ dostala nahrávku mezi kruhy a střelou k tyči neomylně skórovala.
    Asistence: Kateřina Solničková
     
    18:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý útok českého výběru zařídil další gól. Střelu Tomigové mezi betony brankářky dotlačila ALENA POLENSKÁ.
    Asistence: Nikola Tomigová
     
    17:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po vstřelené brance jsou Češky znovu v útoku. Polenská podržela puk v útočném pásmu, zatímco její spoluhráčky dostřídaly. Obkroužila klec, nahrála Holešové, která chtěla vystřelit, ale nevyšlo jí to. Puk dostala na hůl SIMONA STUDENTOVÁ a střelou do horního růžku nedala brankářce šanci
    Asistence: Jana Flachsová, Eva Holešová.
     
    16:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se zcela zaslouženě dostávají do vedení. Po souboji u hrazení si s pukem vybruslila před branku DENISA KŘÍŽOVÁ. Vystřelila a bekhendem si svou střelu ještě dorazila do branky.
    Asistence: Pavlína Horálková

    Roman Šperňák

    Branky a nahrávky: 17. Křížová (Horálková), 18. Studentová (Flachsová, Holešová), 19. Polenská (Tomigová), 22. Pekárková (Solničková), 29. Horálková (Křížová), 36. Tomigová (Povová), 60. Pekárková (Manhartová)


    Dánsko: Glaasová (Kamila Nielsenová) - Asperupová, Densingová, Kuchová, Jacquetová, Louringová, Davidsenová, Johanne Andersenová - Jakobsenová, Jensenová, Ostergaardová - Christina Andersenová, Hendriksenová, Olaussonová - Clausenová, Perssonová, Ernstová - Rorthová, Katarina Nielsenová
    Trenér: Denis Larsen

    Česko: Lhotská (Bečevová) - Herzigová, Horálková, Jana Fialová, Výtisková, Flachsová, Pekárková - Nováková, Křížová, Manhartová - Polenská, Tomigová, Povová - Solničková, Studentová, Holešová - Kaplanová, Jurajdová, Andrea Fialová
    Trenér: Karel Manhart

    Rozhodčí: Hirvonenová (FIN) - Girardová (FRA), Torribio Rousselinová (FRA)