Brno jun. – Hulín 5:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Zábřeh 1:3 (kon.) | Zlín B – Opava 0:2 (kon.)
Břeclav – Uničov 1:0 (kon.) | Líšeň – Slavičín 2:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
5:1 (0:0)
SK Spartak Hulín
Sobota 09.04.2011, 10:15 • Městský fotbalový stadion na Srbské v Brně. • Moravskoslezská fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešní dopoledne je to vše, z Brna se však dnes neloučím, ještě budu pro vás komentovat jeden duel. Tentokrát v rámci nejvyšší soutěže házené, kdy KP Brno přivítá v nedaleké hale na Vodové, tým Přerova. Prozatím napočtenou.
     
    Máme za sebou toto utkání, které v prvním poločase vypadalo hodně mizerně. Kdo by to byl čekal, že ve druhém poločase uvidíme takové brankové dostihy. Brno během patnácti minut totálně znemožnilo svého soupeře pěti góly a došlo si zaslouženě pro tři body. Hulín byl hodně málo aktivní, nevytvářel si prakticky žádné šance a rozhodně si body nemohl zasloužit.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozhodčí zřejěm nebude nastavovat nad rámec druhého poločasu.
     
    89
    Hulín právě vstřelil branku!

    I hosté se dočkali. Domácí zapomněli bránit, Ševela prošel mezi brněnskou obranou a našel nikým neatakovaného JOSEFA POSPÍŠILA a ten překonal střelou po zemi marně se natahujícího Bureše. Vůbec první brejk hostů skončil brankou. Alespoň čestný úspěch Hulína.
     
    85
    Dnenšímu duelu přihlíží 118 diváků.
     
    82
    A vzápětí Zlámala Němec.
     
    82
    Hulín dvakrát střídá. Nejprve Mršťáka nahrazuje Pošpíšil.
     
    80
    Brno také střídá, autora krásných nůžek Přerovského, nahrazuje Radek Buchta.
     
    79
    Hosté poprvé střídají, odchází Číhal, nahrazuje jej Hloch.
     
    77
    Posledních patnáct minut zde padaly pouze branky, všechny do hostující sítě. Po prvním poločase asi málokdo čekal, že výsledek nabere takových rozměrů.
     
    75
    Brno právě vstřelilo branku!

    Brankové hody pokračují. Číhal doslova namazal ROSTISLAVU ŠAMÁNKOVI, který se najednou z ničeho nic dostal zcela sám před gólmana a po technické střele, kdy jej přehodil, zapisuje pro Brno další branku. Hosté by měli hodit na hřiště ručník.
     
    73
    Brno právě vstřelilo branku!

    Sledujeme další velice pohlednou akci Zbrojovky, která totálně rozebrala obranu soupeře. LUKÁŠ MICHNA se opřel do míče z dobrých dvaceti metrů, i když si Janalík na míč sáhnul, na Michnovu přesnou střelu k tyči byl již krátký. Opět velice povedená branka.
     
    68
    Brno právě vstřelilo branku!

    Další K.O. pro hosty. Ti otevřeli obranu, a to se jim vymstilo. Po pravé straně, v podstatě přes celé hřiště, sprintoval JAROSLAV BORÁK, pohrál si s brankářem a pohodlně poslal míč za záda bezmocného Janalíka. Během necelých deseti minut vstřelila Zbrojovka tři góly.
     
    66
    Hosté musí otevřít hru, nyní se snažili něco po dvou standardkách vymyslet, ale domácí obrana byla pozorná.
     
    65
    Autor první branky zápasu Martin Jílek, je potrestán žlutou kartou.
     
    65
    Pasivita Hulína směrem dopředu je rázem potrestána. Během dvou minut jsou hosté od dva kroky pozadu.
     
    61
    Brno právě vstřelilo branku!

    No tak tohle byla tedy parádní akce, která by mohla aspirovat na gól měsíce. Pašek z pravé strany nacentroval do vápna, kde byl připraven DANIEL PŘEROVSKÝ a krásnými nůžkami zamířil přesně do šibenice hulínské brány. Efektní akce, jenž byla zakončena nádhernou brankou. Opravdu krásný fotbalový moment.
     
    60
    Brno právě vstřelilo branku!

    A je to tady. Po přesném rohu Pejiče se dostal ve vápně k hlavičce MARTIN JÍLEK a překonává poprvé brankáře Janalíka. Zbrojovka tak z ničeho nic uděřila. Ale nutno uznat, že je mírně aktivnější a především to dvojí střídání ji hodně prospělo.

    Roman Zajíček

    Branky: 60. Jílek, 61. Přerovský, 68. Borák, 73. Michna, 75. Šamánek - 89. Pospíšil

    Karty:   30. Buchta (BNB), 65. Jílek (BNB)


    FC Zbrojovka Brno jun.: Bureš - Buchta P., Borák, Jílek, Kaňa (46. Michna), Šamánek, Štourač (46. Jukl), Pašek, Maroši, Pejič, Přerovský (80. Buchta R.).
    SK Spartak Hulín: Janalík - Barcuch, Dvorník, Číhal (79. Hloch), Mršťák (82. Pospíšil), Laciga, Kadlec, Ševela, Pacl, Václavíček, Zlámal (82. Němec).

    Rozhodčí: Proske - Žádník, Vostřejž

    Diváci: 118
    bahis siteleri