Bělorusko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Bělorusko
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Česko
Sobota 09.04.2011, 15:00Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým dokonává v přesilové hře obrat v zápase. ROMAN ČERVENKA dostal puk na pravém křídle, jeho přesně mířená střela se odrazila v bráně od horní vnitřní tyče a hlavní rozhodčí se jel radit s videorozhodčím, který potvrdil gól. Bez asistence.
     
    44:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelu Tomáše Mojžíše od modré čáry tečoval tělem určitě PETR PRŮCHA. Gól byl původně připsán Mojžíšovi, rozhodčí se ale následně opravili. Asistence: Tomáš Mojžíš.
     
    43:02
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráli chvilku přesilovku a hned jí využili. Z trestné lavice se vracející Staš ujel spolu se dvěma spoluhráči proti dvěma českým obráncům, přihrál přesně ALEXANDERU KITAROVOVI, který z bezprostřední blízkosti propálil Kováře. Asistence: Andrej Staš.
     
    14:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    I český tým se prosazuje při přesilové hře. Od modré čáry nahazoval MARTIN ŠKOULA a puk skončil až za zády běloruského brankáře. Před brankářem ještě dobře clonil a možná i puk tečoval Kvapil. Asistence: Roman Červenka.
     
    05:38
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec prosazují díky nahození od modré čáry, když se prosazuje NIKOLAJ STAŠENKO. Asistence: Andrej Stepanov a Viktor Kostjučenok.
    Marken.cz

    Aleš Strouha

    Branky a nahrávky: 6. Stašenko (Stepanov, Kostjučenok), 44. Kitarov (Staš) - 15. Škoula (Červenka), 45. Mojžiš, 59. Červenka


    Bělorusko: Šabanov (Milchakov) - Stašenko, Graborenko, Goroško, Rjadinsky, Kostjučenok, Antonov, Korobov - Michajlev, Kulakov, Ugarov, Meleško, Kyslij, Drozd, Staš, Jefimenko, Demagin, Stepanov, Pavlovič, Kovyršin, Kitaro.
    Česko: Kovář (Štěpánek) - Ptáček, Sičák, Mojžíš, Čáslava, Škoula, Roth, Štich, Nakládal - Červenka, Vampola, Dlouhý, Svoboda, Koukal, Pospíšil, Pech, Průcha, Vantuch, Rachůnek, Vondrka, Gulaš, Kvapil.

    Rozhodčí: Nalivajko, Sidorenko - Goljak, Dedjulja