Ufa – Mytišči 3:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
Atlant Mytišči
Neděle 10.04.2011, 13:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas končí, Ufa rozhodla o svém vítězství ve druhé třetině, kdy otočila nepříznivý vývoj zápasu. Ve finále si tak připisuje druhé vítězství, děkuji za pozornost. (15:21:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Diváci povstali a potleskem oceňují výkon domácích hokejistů.
     
    58:49
    Trošku zoufalý pokus Nurislamova ze středního pásma Ersberg bez problému vyráží.
     
    58:02
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí části, Markova střela zblokovaná do sítě nad domácí klecí.
     
    57:10
    Domácí pohodlně kontrolují hru, o vývoji zápasu je zřejmě rozhodnuto. Hosté si zatím nedokáli vytvořit sebemenší závěrečný nápor.
     
    55:34
    Mozjakin zůstává otřesen na hrací ploše, za potlesku tribun odjíždí na střídačku. Pokračuje se ve hře, Atlant se opět snaží o útočný přechod - neúspěšně.
     
    53:57
    Sčastlivyj vypálil i přes bránícího Uppera nebezpečně z otočky, horní růžek minul o malý kousek! Domácí drží kotouč převážně na svých holích.
     
    53:00
    Hosté se nemohou usadit v útočném pásmu, Proškin měl namířeno na opačnou stranu hřiště. Zastavuje jej ofsajd.
     
    51:30
    Hokejisté Atlantu se snaží zvýšit své úsilí, ovšem v útoku jsou zatím trošku bezzubí. Ufa nemá s bráněním atakujících protivníků větší problém.
     
    50:47
    Několik ostřejších zákroků nyní nechali rozhodčí bez povšimnutí, puk posléze vyskočil do hlediště. Vhazovat se bude v neutrálním pásmu.
     
    50:05
    Ufa v pěti.
     
    49:12
    Hosté jsou nasunuti v útočné třetině, ale soupeř se pohodlně brání. Atlantu schází v početní převaze přesná finální střela.
     
    48:05
    Viktor Kozlov vstřelil branku, ta však nemůže být uznána! Sudí totiž signalizovali vyloučení domácího hráče, na dvě minuty odchází Zinovjev. Přesilovka pro Mytišči.
     
    47:40
    Atlant chvílemi v obranných řadách skutečně hoří! Ufa nyní uháněla dokonce ve třech proti jedinému hráči, ale z nadějné pozice nic nevytěžili.
     
    46:37
    Radulov nabral rychlost ve středu hřiště a prohnal se až k Barulinovi, ten jeho bekhendový pokus dokázal pokrýt.
     
    46:28
    Po delší době se hra přesunula také před Ersberga, po důrazném souboji u mantinelu vyskočil puk mimo hrací plochu. Hra je přerušena.
     
    45:20
    Ufa je aktivnější, další střelu si připsal Saprykin. Mířil ale mimo branku.
     
    44:19
    Klepiš obdržel přesnou přihrávku před brankoviště, jenže z dobré pozice neskóroval. V rozhodujícím momentu jej před poloprázdnou svatyní připravili o kotouč hostující obránci.
     
    43:35
    Pas Radulova nalezl rozjetého Thoresena, ten se prohnal podél mantinelu a z pravé strany vzápětí také pálil. Barulin přitiskl své tělo k tyčce a puk zastavil.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 27. Grigorenko (Thoresen, Radulov), 29. Grigorenko (Koltsov, Thoresen), 38. Zinovjev (Vja. Kozlov, Radulov) - 9. Marek (Bulis)


    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Kolcov, Blaťák, Proškin, Kutějkin, Kondratěv, Kalinin - Nilsson, Svitov, Klepiš, Sčastlivyj, Grigorenko, Vja. Kozlov, Antipov, Thoresen, Zinovjev, Radulov, Saprykin, Vik. Kozlov.

    Atlant Mytišči: Barulin (Jakovlev) - Trachanov, Obšut, Semjonov, Nurislamov, Bykov, Rukavišnikov, Gorochov - Mozjakin, Lewandovskij, Něprjajev, Petrov, Musatov, Upper, Fjodorov, Gluchov, Irgl, Bulis, Marek, Lee, Kablukov.

    Rozhodčí: Belov, Gashilov - Shelyanin, Sivov.

    Diváci: 7950
    bahis siteleri