Hr. Králové – Letohrad 2:1 (kon.) | Plzeň – Kert Park Praha 9:1 (kon.) | Kladno – Vlašim 3:4 (po s.s.)
Most – Ústí n/L 4:3 (po s.s.)
po s.s.
HBC Kladno
3:4 (1:1, 2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
HBT Vlašim
Neděle 10.04.2011, 16:00 • Městská hokejbalová aréna v Kladně • Coalsoft play-off Extraligy
     
    50:00
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Rozhodující nájezd hostí proměnil Šindelář.
     
    36:57
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Šindelář zpoza branky uvolnil FRISE, který prostřelil Jirotku. Závěr utkání tak bude velmi napínavý.
     
    26:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A to Alpiqu také daří, Po buly se před brankou objevil osamocený TRČKA, který složil úspěšný reparát za nepovedené trestné střílení. Na jeho střelu nad lapačku tentokrát neměl Straka nárok.
     
    22:45
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Vlašim v polovině zápasu vyrovnává, po souboji ve středu hřiště nahrál Filip před branku úplně osamocenému ŠINDELÁROVI, který z první trefil míček nad Jirotkovu lapačku.
     
    18:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští se ujímají vedení, Hudeček mezi kruhy nenašel prostor ke střele, a tak nahrál na modrou HONICKÉMU, který z první vypálil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
     
    12:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce domácí vyrovnávají. Po buly v útočném pásmu se míček dostal k TOPOLÁNKOVI, který mezi třemi hostujícími hráči vystřelil a trefil mezírku mezi Strakovými betony.
     
    0:41
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A z druhé akce už se hosté radují a ujímají se vedení. Tyburec od mantinelu uvolnil BURDU, který se z bezprostřední blízkosti před Jirotkou dokázal prosadit.

    Martin Kadlec

    Branky a nahrávky: 13. Topolánek (Ogurčák), 19. Honický (Hudeček), 27. Trčka (Topolánek) - 1. Burda (Tyburec, Střeska), 23. Šindelář (Filip, Fris), 37. Fris (Šindelář), 50. Šindelář


    HBC Kladno: Jirotka, Tvarůžek O. - Rejthar, Sýkora, Honický, Soukup, Dědič, Kudela - Kopecký, Příhoda (C), Hudeček, Topolánek, Trčka, Ogurčák, Hnízdil, Šícha, Wróbel, Šíma, Tvarůžek M., Stahl
    HBT Vlašim: Straka, Mikl - Čičatka M. (C), Nýdl, Špale, Střeska, Blažek, Kieler - Tyburec, Fris, Filip, Dedek, Horák, Dušek, Šindelář, Čičatka V., Burda, Jerman

    Rozhodčí: Vokurka, Horský

    Diváci: 155