Rusko – Slovensko 8:2 (kon.) | Finsko – Norsko 5:2 (kon.) | Švýcarsko – USA 1:2 (kon.)
Česko – Švédsko 2:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:2 (0:1, 1:0, 0:0)
USA
Čtvrtek 14.04.2011, 19:30 • Crimmitschau Arena • Mistrovství světa do 18 let
Partner:
     
    45:09
    USA právě vstřelilo branku!

    Vyloučený Bertschy už takřka naskakoval na led, když Američané přece jen využili svou přesilovku. Miller si najel za branku a pěknou zadovkou nahrál k levé tyči, odkud REID BOUCHER z první zamířil do protipohybu brankáře. Asistence: J T Miller, Robbie Russo.
     
    21:11
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    Červení se z kraje druhé třetiny vrací do zápasu. Gibsonovi vypadla strela jednoho z útočníků a DARION SIMION dorazil puk pod víko. Bez asistence.
     
    3:18
    USA právě vstřelilo branku!

    Američanům se vyplatil velký důraz před brankou. Už se zdálo, že Boltshauer má puk ve své moci, když jej vydoloval RYAN HAGGERTY a dorazil do odkryté klece. Asistence: Dan Carlson, Zach Larraza.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 22. Simion - 4. Haggerty (Carlson, Larraza), 46. Boucher (Miller, Russo)


    Švýcarsko: Boltshauser (Kuonen) - Hachler, Kukan, Guerra, Kreis, Marti, Hebeisen, Leu - Richard, Schmutz, Bertschy - Martschini, Amstutz, Andrighetto - Bertaggia, Grassi, Neuenschwander - Celio, Balmelli, Simion.
    USA: Gibson (McNeely) - Kaib, Reid, Trouba, Jones, Paliotta, McCabe, Murphy, Russo - Larraza, Haggerty, Carlson - Kerdiles, Biggs, Boyd - Pietila, Samuelsson, Bardreau - Miller, Boucher, Grimaldi.

    Rozhodčí: Salminen (Fin.), Šír (Čes.) - Dalton (VB.), Dussureault (Kan.)
    bahis siteleri