Česko – Švýcarsko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Švýcarsko
Sobota 16.04.2011, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    JULIEN VAUCLAIR rozhodl střelou do prázdné branky. K objasnění české power play je nutno podotknout, že jen výhra za 3 body zaručovala vítězství v EHC. Druhou variantou je chyby Kováře, který předpokládal výhodu. Realitu odhalí až tisková konference.
     
    44:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    JULIEN SPRUNGER se nenechal rozhodit vyhrocenou situací před Kovářem a chladnokrevně zavěsil. Asistence: Andreas Ambuhl.
     
    32:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Conz si ještě nesáhl na puk a už jej loví ze sítě. Po rychlém objetí braky se dorážkou přesně prosazuje PETR VRÁNA. Asistence: Milan Gulaš.
     
    24:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    JULIEN SPRUNGER nakonec dokázal z první zakončit přesně a Kovář už puk betonem vytahoval z branky. Asistence: Thomas Deruns, Beat Gerber.
     
    11:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se ujímá vedení po přesně umístěné střele PETERA JÁNSKÉHO na vzdálenější tyč z mezikruží. Asistence: Petr Hubáček.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 12. Jánský (Hubáček), 33. Vrána (Gulaš) - 25. Sprunger (Deruns, Gerber), 45. Sprunger (Ambuhl), 60. Vauclair


    Česko: Kovář - Němec, Čáslava - Nakládal, Škoula - Sičák, Ptáček - Mojžíš, Roth - Jánský, Novotný, Hubáček - Kvapil, Vrána, Klimek - Rachůnek, Svoboda, Vondrka - Gulaš, Vampola, Dlouhý - Pospíšil
    Švýcarsko: Manzato (32. Conz) - Wellinger, Seger - Furrer, Vauclair - Gerber, Gobbi - Luthi - Ruthemann, Pluss, Gardner - Monnet, Ambuhl, Springer - Moser, Trachsler, Lotscher - Duca, Rubin, Deruns

    Rozhodčí: Fraňo, Hribík - Bláha, Pouzar

    Diváci: 2146