Slovensko – Švýcarsko 2:3 (kon.) | Norsko – Česko 2:3 (kon.) | USA – Rusko 4:3 (kon.)
Švédsko – Finsko 5:2 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
Švýcarsko
Neděle 17.04.2011, 15:30 • Crimmitschau Arena • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:47
    Švajčiarsko sa dostáva do vedenia!
    Tak to ani nie je možné, súper sa dostal v oslabení do útoku a osamotený CHRISTOPH BERTSCHY prekonal Rybára, keď si ho vytiahol na ľad a popri tyčke a jeho betóne poslal puk do brány. Bez asistencie.
     
    41:59
    Slovensko vyrovnáva!
    Gernát vysunul dopredu po ľavej strane PETRA BOLTUNA, ktorý dokázal z dorážky prekonať Boltshausera! Asistencie si pripísali Martin Gernát a Emil Bagin.
     
    9:07
    Švajčiarsko sa dostáva do vedenia!
    Strelu Grassiho zblízka od tyčky ešte Patrik Rybár vyrazil, no priamo pred seba, kde bol pripravený SVEN ANDRIGHETTO, a pohotovo poslal puk pomedzi brankárove betóny do brány. Asistenciu si pripísal Danielle Grassi.
     
    4:22
    Slovensko v presilovke vyrovnáva!
    Nechala si vymenil puk s Čerešňákom, strelu od modrej ešte Boltshauser vyrazil, no v pravom kruhu sa dostal k puku DENIS HUDEC a aj so šťastím prekonáva brankára, ktorý padal a puk mu prepadol pomedzi lapačku a telo. Asistencie si pripísali Tomáš Nechala a Peter Čerešňák.
     
    1:48
    Švajčiarsko sa dostáva do vedenia!
    Bertaggia vysunul dopredu TANNERA RICHARDA, ktorý si obhodil jedného z našich hráčov a cez Čerešňáka prešiel poľahky, nakoľko náš kapitán sa pošmykol pri cúvaní a spadol. Švajčiarske krídlo sa tak dostalo až pred bránu a prekvapilo Rybára strelou pod hornú žŕdku. Asistencie si pripísali Alessio Bertaggia a Lino Martschini.
    Marken.cz

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 5. Hudec (Nechala, Čerešňák), 42. Boltun (Gernát, Bagin) - 2. Richard (Bertaggia, Martschini), 10. Andrighetto (Grassi), 51. Bertschy


    Slovensko: Pat. Rybár (Sabol) - Bagin, Gernát, Nechala, P. Čerešňák, Korím, P. Bezuška, Luža - Vaško, B. Mráz, Boltun - R. Mráz, M. Daňo, Hinďoš - T. Mikúš, D. Hudec, Dolník - Bíreš, Bezúch, B. Rapáč.
    Švýcarsko: Boltshauser (Kuonen) - Hachler, Marti, Kukan, Hebeisen, Guerra, Kreis, Leu, Celio - Richard, Bertaggia, Martschini - Schmutz, Amstutz, Bertschy - Grassi, Neuenschwander, Andrighetto - Balmelli, Simion, Hoffmann.

    Rozhodčí: Johansson (Švé.), Sidorenko (Blr.) - Dalton (VB.), Suominen (Fín.)

    Diváci: 624