Švýcarsko – Norsko 4:1 (kon.) | Rusko – Finsko 5:2 (kon.) | Česko – Slovensko 4:3 (kon.)
Kanada – Německo 4:3 (kon.)
konec
Kanada
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Německo
Čtvrtek 21.04.2011, 19:30Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Němci se srdnatě bránili, ale v závěru svého oslabení zcela zapomněli na NICKA COUSINSE, kterého našel nádherně u tyčky křížnou přihrávkou od modré čáry Morgan Reilly. Asistence: Morgan Reilly.
     
    50:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadě to přesto nezabránilo ve skórování. 10 sekund před návratem Grozingera propálil od modré čáry MORGAN RIELLY. Cüpper absolutně nic neviděl. Asistence: Slater Koekkoek, Mark McNeill.
     
    41:57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Srnky opět utíkají z lesa. Syn československého reprezentanta Sebastian Uvira vybojoval puk u mantinelu, neukvapil se se střelou, tu vyslal až ve chvíli, kdy mu neclnil kanadský obránce a puk do sítě dorazil ALEXANDER ACKERMANN. Asistence: Sebastian Uvira.
     
    39:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Němcům se nepodařilo vyhodit kotouč z obranného pásma a těsně před druhou sirénou za to pykají. V hledišti je konečně naprosté ticho. Vysokou střelu pod víko od modré vyslal od modré kanadský kapitán Murray a těsně před Cüpperem ji tečoval do sítě BRETT RITCHIE. Asistence: Ryan Murray.
     
    12:52
    Německo právě vstřelilo branku!
    Skvělou práci odvedl v obraně Pfoderl, který zastavil střelu Ceciho. Němci přešli do protiútoku a akce končí gólem. TOBIAS RIEDER si vyměnil puk s Pfoderlem, pak se puk odrazil šťastně opět k Riederovi, Subban ho neviděl a pro něj nečekaná střela k tyči končí v síti. Hala se otřásá v základech. Asistence: Leonhard Pfoderl.
     
    6:53
    Německo právě vstřelilo branku!
    Podařený zámek Němců. Z pravé strany střílel z prostoru mezi kruhy Meirandres vypálil z pravého kruhu, Subban betonem vyrazil a souboj o dorážku s kanadskou obranou vyhrál LEONHARD PFODERL. Diváci šílí. Asistence: Max Meirandres.
     
    1:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Němci málem vyhodili, ale nepovedlo se jim to a tak byli zčistajasna dva Kanaďané před Cüpperem. Puk dotlačil do sítě kapitán RYAN MURRAY poté, coCüpper vyrazil pokus McNeilla. Asistence: Mark McNeill.
    Marken.cz

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 2. Murray (McNeill), 40. Ritchie (Murray), 51. Rielly (Koekkoek, McNeill), 56. Cousins (Reilly) - 7. Pfoderl (Meirandres), 13. Rieder (Pfoderl), 42. Ackermann (Uvira)


    Kanada: Subban (D`Agostini) - Murray, Ceci, Harrington, Murphy, Koekkoek, Scarlett, Rielly - Locke, Quine, Scheifele - Smith, Cousins, McNeill - Andrews, Ritchie, Ewanyk - Catenacci, Brassard, Hudon - Griffith. Trenér: Williamson.
    Německo: Lehr (Cüpper) - Haase, Faber, Bar, Mebus, Kronthaler, Keller, Meirandres - Pfoderl, Uvira, Latta - Fischbaum, Ackermann, Daxlberger - Sekesi, Reimer, Rieder - Kretschmann, Tiffels, Solder, Grozinger. Trenér: Setters.

    Rozhodčí: Salminen (FIN), Šír (CZE) - Birin (RUS), Wahl (USA).
    bahis siteleri