Finsko – Německo 6:0 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:1 (kon.) | Slovensko – Norsko 2:6 (kon.)
USA – Kanada 5:4 (po pr.) | Švýcarsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Finsko
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
Německo
Sobota 23.04.2011, 10:30 • Kunststadion Crimmitschau. • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    6:0! Individuální akce JOELA ARMII, který si přehodil puk z beckehndu na forhend a střelou nad vyrážečku využívá přesilovku. Bez asistence.
     
    51:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Začíná z toho být pořádný výprask pro Německo. Salonen vypálil od modré a před brankou tečoval puk šikovně JOEL ARMIA za Lehrova záda. Asistence: Aleksi Salonen, Markus Granlund. 5:0.
     
    43:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Německá obrana je zralá dnes na ručník a dělá školácké chyby. Salomäki obral domácí beky o kotouč, sám se rozhodl, že nebude zakončovat a dá MARKUSU GRANLUDOVI kotouč až do prázdné kuchyně. Finský kapitán tak dal zřejmě svůj nejjednodušší gól tady na MS v Německu. Asistence: Mikka Salomäki. 4:0.
     
    29:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané dnes vyhánějí v tomto krásném jarním počasí pavouky z německé branky. Krásnou kombinaci po ose Armi - Granlund zakončil MIKKA SALOMÄKI střelou do vinglu. Asistence: Markus Granlund, Joel Armia. 3:0.
     
    23:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0! JOONAS VALKONEN se dostal ke kotouči na modré a střelou švihem vyhnal všechny pavouky z německé branky. Bez asistence.
     
    14:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané jdou ve vlastním oslabení do vedení po chybě Němců na útočné modré. Kallela vystihl německou rozehrávku a v situaci 2 na 1 nahrál HEIKKIMU LIEDESOVI, který tváří v tvář Lehrovi zvolil kličku do bekhendu a střelou nad lapačku mu nedal šanci. Asisntence: Toni Kallela, Joonas Valkone. 1:0.
    Marken.cz

    Petr Schultz

    Branky a nahrávky: 15. Liedes (Kallela, Valkonen), 24. Valkonen, 30. Salomäki (Granlund, Armia), 44. Granlund (Salomäki), 52. Armia (Salonen, Granlund), 59. Armia


    Finsko: Ullberg (Perhonen) - Määttä, Salonen, Auvinen, Pokka, Valkonen, Lindbohm, Tommila - Granlund, Armia, Salomäki - Kallela, Aaltonen, Jarveläinen - Hännikäinen, Henritius, Rekonen - Teräväinen, Torniainen, Wilenius - Liedes.
    Německo: Lehr (Cupper) - Meirandres, Keller, Bar, Mebus, Hasse, Faber - Pföderl, Fischbuch, Latta - Grozinger, Kretschmann, Uvira - Ackermann, Daxlberger, Tiffels - Sekesi, Reimer, Solder.

    Rozhodčí: Kubuš (SVK), Vasiljev (RUS) - Horínek (SVK), Pešek (CZE).

    Diváci: 980