Rusko – Finsko 4:2 (kon.) | Česko – Švédsko 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Švédsko
Neděle 24.04.2011, 18:00 • hala Rondo Brno, kapacita 7200 diváků • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jágrovu přihrávku promáchl Červenka a Nilsson s Erikssonem se dostali do přečíslení dva na jednoho. Eriksson těsně před Štěpánkem poslal kotouč žabičkou přes hůl Nakládala a ROBERT NILSSON nedal Štěpánkovi šanci. Trefil se k levé tyči, kam se Štěpánek přemisťoval. Asistence: Loui Eriksson.
     
    33:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Backlundovu střelu z levého kruhu Štěpánek nedokázal pokrýt, to stejné nedokázal ani Mojžíš s LOUIEM ERIKSSONEM, který se po bleskové dorážce trefil k levé tyči. Asistence: Mikael Backlund.
     
    20:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využili. Pääjärvi-Svensson nabil na modrou čáru Gunnarssonovi, jehož bombu před branou Štěpánka mezi jeho nohy tečoval MARTIN THORNBERG. Asistence: Carl Gunnarsson, Magnus Pääjärvi-Svensson.
     
    11:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tato trojice měla na brance velký podíl. Rotace na levé straně vyústila Červenkovou přihrávkou od mantinelu na JAROMÍRA JÁGRA, který stál na levém kruhu a propálil Ersberga mezi nohy. Češi díky jeho trefě využili přesilovou hru. Asistence: Roman Červenka, Karel Rachůnek.
     
    08:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další hezká branka! To je přesně to, proč diváci do haly Rondo přišli. Michálek uháněl do rychlého brejku a ve štychu jej nenechal obránce Krajíček. Díky tomu Češi vytvořili přečíslení dva na jednoho, Michálek vymíchal posledního beka Švédů a naservíroval kotouč k pravé tyči na volného LUKÁŠE KRAJÍČKA. Ten se trefil po ledě kolem roztaženého betonu Ersberga. Asistence: Milan Michálek, Petr Vampola.
     
    06:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka Švédů! Magnus Pääjärvi-Svensson vlétl do útočného pásma, kotouč na pravé straně přenechal Berglundovi, jenž si všiml najetého obránce DANIELA FERNHOLMA, a ten jeho vzdušnou (!) přihrávku usměrnil do brány za roztaženého Štěpánka. Asistence: Patrik Berglund, Magnus Pääjärvi-Svensson.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 9. Krajíček (Michálek, Vampola), 12. Jágr (Červenka, Rachůnek) - 7. Fernholm (Berglund, Pääjärvi-Svensson), 21. Thornberg (Gunnarsson, Pääjärvi-Svensson), 34. Eriksson (Backlund), 52. Nilsson (Eriksson)


    Česko: Štěpánek (Pavelec) - Rachůnek (C), Nakládal - Němec, Čáslava - Martínek, Krajíček - Ševc, Mojžíš - Jágr, Červenka, Průcha - Voráček, Koukal, Klepiš - Havlát, Vampola, Michálek - Růžička, Vrána, Vondrka - Novotný
    Švédsko: Ersberg (Fasth) - Gunnarsson, Petrasek - Kronwall, Rundblad - Grossman, Erixon - Fernholm, Ekholm - Thornberg, Berglund, Pääjärvi-Svensson - Eriksson, Sjogren, Nilsson - Tedenby, Backlund, Axelsson - Ericsson, Wallin (C), Silfverberg

    Rozhodčí: Karabanov, Ravodin - Blümel, Barvíř

    Diváci: 7200 (vyprodáno)