Plzeň – Kladno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:3 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 07.05.2011, 17:00 • Ústí nad Labem • Coalsoft play-off Extraligy
     
    43:57
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak i Hradec využívá dvojnásobnou přesilovku. Akci zakončoval PETR CHMEL, po přihrávkách Jana Bacovského a Jana Hrabici.
     
    41:32
    Ústí právě vstřelilo branku!

    A domácí šanci využívají! Střela Kubáta se odrazila od zadního mantinelu na druhou stranu před JANA ŠTĚPÁNKA, který trefil z velkého úhlu hostujícího brankaře, který si srazil míček do branky. Ten ještě reklamuje, že byla branka posunuta. Bezúspěšně! Asistence Karel Kubát, Miroslav Růžička.
     
    24:28
    Hradec právě vstřelil branku!

    V oslabení si domácí obrana nedala pozor na PETRA NOVÁKA, který rozhoupal domácího brankaře a zasunul ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    17:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté se snížení přeci jen dočkávají. Nahození Jana Bacovského zkoušel usměrnit Petr Novák, ale povedlo se to až PETRU CHMELOVI! Asistence Petr Novák, Jan Bacovský.
     
    15:31
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Jan Plachý doběhl zdánlivě ztracený míček těsně před zakázaným uvolnění, u mantilnelu dal zpětnou přihrávku na zcela volného JANA REZKA, který vykoupal hostujícího brankaře. Ten se vrhl proti němu, Rezek si ho objel a vystřelil do absolutně prázdné branky. Asistence Jan Plachý.
     
    08:45
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Domácí využívají i zbytek klasické přesilovky! DANIEL PRÁŠEK obral o míček jednoho z obránců, kličkou obehrál brankaře a nějakým způsobem zasunul do branky! Bez asistence.
     
    08:16
    Ústí právě vstřelilo branku!

    A domácí svůj tlak využívají! Lukáš Soukup nastřelil míček na brankaře, ten ještě tečoval JAN LANGTHALER, teč ještě brankař vyrazil, na následnou dorážku už ale nárok neměl! Asistence Lukáš Soukup.

    Tomáš Kapitán


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Langthaler Jan (Soukup Lukáš), 9. Prášek Daniel, 16. Rezek Jan (Plachý Jan), 42. Štěpánek Jan (Kubát Karel, Růžička Miroslav) - 18. Chmel Petr (Novák Petr, Bacovský Jan), 25. Novák Petr, 44. Chmel Petr (Bacovský Jan, Hrabici Jan)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Hruška Jan (Banda Zdeněk) - Růžička Miroslav, Kváš Miloslav (C), Nedbal Tomáš, Švanda Petr, Obdržálek Aleš, Sádovský Petr - Soukup Lukáš, Štěpánek Jan, Prášek Daniel, Plachý Jan, Langthaler Jan, Hubený Michal, Rezek Jan, Kubát Karel, Bím David, Baxa Roland ml, Jírava Jakub
    HBC Hradec Králové 1988: Hora Lukáš (Machaň Jiří) - Hrabica Jan, Filip Petr, Fišer Lukáš, Mašík Radek, Kamaryt Miloš, Chmel Michal, Pavlík Jaroslav - Bacovský Jan, Petr Novák (C), Tesař Jaroslav, Petr Václav, Bílý Jan, Kubeš Pavel, Hora Tomáš, Ruda Tomáš, Kurz Martin, Krejčík Josef, Nutil Daniel, Chmel Petr

    Rozhodčí: Pavlovec, Úlehla

    Diváci: 171