Ústí n. L. – Příbram 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Olomouc 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Teplice 0:0 (kon.) | Jablonec – Ostrava 3:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:3 (2:2)
FC Baník Ostrava
Neděle 08.05.2011, 20:00 • Chance aréna • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Severočeši srovnávají stav zápasu na 3:3! Beneš prodloužil centr na hranici malého vápna na DAVIDA LAFATU, který hlavou a nohou dopravil míč do sítě. 3:3.
     
    58
    Baník právě vstřelil branku!
    Hra se nám rychle přelila na druhý konec hřiště a hosté potřetí v zápase udeřili z brejku. JOSEF HUŠBAUER si naskočil na centr z pravé strany a uklidil ho přesně k tyči. 2:3.
     
    41
    Jablonec právě vstřelil branku!
    V Chance aréně začínáme zase od nuly. Kovařík nacentroval z pravé strany, do jeho nabídky se položil hlavou Piták, Buček reflexivně vyrazil jeho pěkný pokus k nohám volného DAVIDA LAFATY, který už neměl problém uklidit balón do prázdné branky. 2:2.
     
    35
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Baumit snižuje na 1:2. Beneš si sklepl míč ze vzduchu, ale dělovkou z voleje napálil Greguše. Balón se ale dostal ke KARLU PITÁKOVI, který ze vzduchu rozvlnil poprvé síť za ostravským brankářem. 1:2
     
    10
    Baník právě vstřelil branku!
    A protiútok hostů končí druhou brankou. Kraut se ujal na pravé straně míče, přihrávkou našel ve vápně nabíhajícího ANTONÍNA FANTIŠE, který sice netrefil míč ideálně, ale dokázal přesto překvapit domácího Valeše a poslat míč do branky. Jablonecký brankář teď sedí na zemi a kroutí hlavou. 0:2.
     
    2
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod Ostravských! ZDENĚK ŠENKEŘÍK si vzal míč na polovině hřiště a z velkého vápna překonal skákavou střelou k tyči Valeše. Na plno tak mohly vypuknout oslavy hostujícího celku. 0:1.

    Petr Schultz


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 35. Piták, 41. Lafata, 84. Lafata - 2. Šenkeřík, 10. Fantiš, 58. Hušbauer

    Karty:   40. Hušbauer (OVA), 53. Zeher (OVA), 67. Greguš (OVA), 83. Buček (OVA)


    FK Jablonec: Valeš - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Vošahlík (71. Třešňák), Jarolím (81. Vaněk), Loučka, Piták (88. Drsek), Kovařík - Lafata.
    FC Baník Ostrava: Buček - Řezník (8. Fantiš) (46. Zeher), Frydrych Neves, Šmejkal - Marek, Hušbauer, Greguš, Lukeš - Šenkeřík (83. Gligorov)- Kraut.

    Rozhodčí: Mikel - Gallo, Nádvorník
    bahis siteleri