Austrálie – Jihoafrická rep. 11:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 6:3 (kon.) | Maďarsko – Nový Zéland 5:4 (kon.)
Švédsko – Německo 9:7 (kon.) | Rakousko – Velká Británie 3:7 (kon.) | Česko – Finsko 9:2 (kon.)
Chorvatsko – Argentina 7:1 (kon.) | USA – Slovinsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
9:2 (3:1, 1:0, 3:1, 2:0)
Finsko
Pondělí 20.06.2011, 18:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    45:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlý brejk tři na jednoho proměňuje LUDĚK BROŽ a Češi mají za stavu 9:2 ještě čas na desátý gól! Asistence: Karel Rachůnek.
     
    42:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se to má hrát! Tomáš Demel přejel červenou čáru, poslal do samostatného úniku MARTINA VOZDECKÉHO a ten se nemýlil! Asistence: Tomáš Demel.
     
    35:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Finové se rychle dostali zpátky do české obrany a střela SAMIHO MARKKANENA zapadla brankáři Handlovi do sítě. Asistence: Tobias Kauppinen.
     
    33:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    To nemohlo skončit jinak! Svěřenci trenéra Petra Hemského jedou dál, vedou již 7:1! Na konci luxusní kombinace byl PAVEL STRÝČEK. Asistence: Luděk Brož a Martin Vozdecký.
     
    30:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR TENKRÁT zvyšuje na 6:1 pro českou reprezentaci! Rychlá rána příklepem mezi betony a Češi se opět radují! Asistence: Martin Koudelka a Tomáš Mojžíš.
     
    29:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla symfonie! JIŘÍ POLANSKÝ si udělal legraci z finských obránců, objel je s lehkostí sobě vlastní a podobným způsobem zakončil: blafák do bekhendu pod víko byl jistotou. Bez asistence.
     
    18:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda v podání JIŘÍHO POLANSKÉHO! Tenhle šikula si pohrál s kotoučem a zavěsil jej s přehledem do finské branky. Asistence: Patrik Šebek.
     
    11:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychle a jasně! Češi střelhbitě využívají nabídnutou početní výhodu a LUDĚK BROŽ vrací naší reprezentaci dvoubrankové vedení! Tomáš Dežel vystřelil od modré, Petri Karhu vyrazil jen k Luďku Brožovi a ten dorazil. Asistence: Tomáš Demel a Karel Rachůnek.
     
    7:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané využili nabídnuté přesilovky k power play. Ve hře pět na tři rozebrali českou obranu a na konci kombinace byl SAMI MARKKANEN. Asistence: Pat Ahosilta a Tobias Kauppinen.
     
    3:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam druhý zásah ve finské brance! Důraz v předbrankovém prostoru přinesl branku PETRA TENKRÁTA, ten si v nepřehledné situaci našel puk mezi nedůraznými finskými beky a zasunul puk pod finského gólmana. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    2:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek měl ponechanou výhodu po faulu jednoho z finských hráčů a početní převahu díky power play využívá! Od červené prudce vystřelil Pavel Strýček, kotouč umně tečoval JAN BESSER přímo do víka finské klece!

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 3. Besser (Strýček), 4. Tenkrát (Kameš), 12. Brož (Demel, Rachůnek), 19. Polanský (Šebek), 30. Polanský, 31. Tenkrát (Koudelka, Mojžíš), 34. Strýček (Brož, Vozdecký), 43. Vozdecký (Demel), 46. Brož (Rachůnek) - 8. Markkanen (Ahosilta, Kaup), 36. Markkanen (Kauppinen)


    Česko: Handl (Sedlář) - Mojžíš, Kameš, Rachůnek, Demel, Šebek, Strýček, Vlček - Tenkrát, Koudelka, Brož, Vozdecký, Besser, Polanský, Čuřík.
    Finsko: Karhu (37. Airasvaara) - Aalto, Lappalainen, Saarinen, Nieminen, Laaksonen, Kauppinen, Markkanen - Jokinen, Joki-Erkkila, Lohtander, Palotie, Ahosilta, Lehtonen, Vuori.

    Rozhodčí: Kralj (SLO), Gleisner (SWE)