Velká Británie – Jihoafrická rep. 7:0 (kon.) | Slovinsko – Slovensko 6:5 (kon.) | Argentina – Nový Zéland 5:6 (kon.)
Finsko – Německo 7:5 (kon.) | Rakousko – Austrálie 4:3 (kon.) | Česko – Švédsko 6:3 (kon.)
Chorvatsko – Maďarsko 2:5 (kon.) | USA – Kanada 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:1, 0:0, 2:0, 2:2)
Švédsko
Úterý 21.06.2011, 18:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    47:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR TENKRÁT obral o kotouč posledního švédského obránce a upravuje skóre dnešního duelu na konečných 6:3. Bez asistence.
     
    47:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prázdnou klec Švédů trefuje přes půl hřiště LUDĚK BROŽ a fanoušci za českou bránou skandují: "Kdo neskáče, není Čech, hop, hop, hop ..." Asistence: Tomáš Demel.
     
    42:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A už je to jen o jeden gól. Dlouhou přesilovou hru ihned na jejím začátku využil HENRIK HOGLUND. Trest pokračuje v plném rozsahu. Asistence: Andreas Svensson.
     
    41:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bejmo předložil kotouč KRISTIANU LUUKKONENOVI, který tentokrát vytáhl proti Handlovi nechytatelnou střelu bez přípravy pod horní tyč. Asistence: Emil Bejmo.
     
    33:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tomáš Mojžíš teď perfektně naznačil střelu, na kterou Idoff předčasně zareagoval. Poté český bek poslal kotouč do levé strany, kde měl napřaženo PETR TENKRÁT a ten střelou bez přípravy zvýšil na 4:1. Asistence: Tomáš Mojžíš, Vladimír Kameš.
     
    26:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pavel Strýček vypálil z hranice pravého kruhu a Idoff vyrazil kotouč přímo na hokejku JANA BESSERA, který pohodlně kotouč dopravil za brankovou čáru. Asistence: Pavel Strýček, Jiří Polanský.
     
    11:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ DEMEL zavezl kotouč do útočného pásma, vystřelil bekhendem, což Idoff zřejmě nečekal a právě proto se kotouč odrazil od vzdálenější tyčky přímo do švédské svatyně. Asistence: Martin Vozdecký.
     
    10:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR TENKRÁT dvakrát, třikrát naznačil nahrávku na jednoho ze svých spoluhráčů, ale nakonec zvolil zakončení k bližší tyč a vyrovnává na 1:1. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    00:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Švédové jdou do vedení hned v první minutě. SIMON OLSSON převzal přihrávku a po elegantní otočky si kotouč hodil na bekhend a zavěsil pod horní tyč. Asistence: Marcus Nilsson.

    Lukáš Souček

    Branky a nahrávky: 11. Tenkrát (Kameš), 12. Demel (Vozdecký), 27. Besser (Strýček, Polanský), 34. Tenkrát (Mojžíš, Kameš), 48. Brož (Demel), 48. Tenkrát - 1. Olsson (Nilsson), 42. Luukkonen (Bejmo), 43. Hoglund (Svensson)


    Česko: Handl (Jirkův) - Mojžíš, Kameš, Tenkrát, Koudelka - Rachůnek, Demel, Brož, Vozdecký - Strýček, Šebek, Polanský, Besser - Vlček, Čuřík.
    Švédsko: Idoff (Sparring) - Brolin, Svensson, Berglund, Nilsson - Bejmo, Torgersson, Olsson, Luukkonen - Lilja, Myren, Hoglund, Thellberg - Djerf.

    Rozhodčí: Dreger (USA), Scott (AUS)