Rakousko – Nový Zéland 10:9 (po pr.) | Slovinsko – Švédsko 2:6 (kon.) | Chorvatsko – Austrálie 3:7 (kon.)
Finsko – Kanada 5:6 (kon.) | Velká Británie – Argentina 12:0 (kon.) | Česko – Slovensko 9:2 (kon.)
Maďarsko – Jihoafrická rep. 4:2 (kon.) | USA – Německo 16:1 (kon.)
konec
USA
16:1 (3:0, 3:0, 5:1, 5:0)
Německo
Čtvrtek 23.06.2011, 20:00 • ČEZ Aréna, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    Američané tak potvrzují svou suverénnost na tomto turnaji a v tréninkovém tempu dospěli k postupu do semifinále. (21:38:32)
     
    Nejlepší hráči: Sigmund (USA) - Ortolf (GER)
     
    Ve čtvrté části se německý tým nedostal ani za polovinu hřiště, proto nepřekvapí zjištění, že v poslední čtvrtině nevystřelil na branku. Kdyby gólman USA Tartaglione odešel na párek, víc gólu by asi nepustil.
     
    36:00
    Konec zápasu.
     
    47:47
    USA právě vstřelilo branku!

    Tohle je ostuda první velikosti. Naprosto nedůstojný výkon německého týmu podtrhuje šestnáctým gólem (!) KYLE KRAMER. A jeho recept? Najetí na kruhy a lehká střela. Asistence: Beilsten.
     
    47:07
    USA právě vstřelilo branku!

    Německý brankář se už za puky ve vlastní brance ani neohlíží. Ve čtvrté čtvrtině platí úměra, co americká akce, to gól. Potvrdil to ITAN CHAVIRA, když dosáhl další branky. Asistence: Osterkamp, Beilsten.
     
    47:01
    Rozdíl mezi oběma soupeři je v řádu několika tříd.
     
    45:41
    Blank se dopustil vysoké hole, Němci ve třech.
     
    45:03
    USA právě vstřelilo branku!

    Tohle snad už není ani ostuda. Další gól, německý tým zcela rezignoval. Čtrnáctou trefu přidává GERRY OSTERKAMP. Asistence: Cadiz jr.
     
    41:15
    Na tohle se dá říct jediné: exhibice!
     
    40:32
    USA právě vstřelilo branku!

    Německý brankář by asi raději šel na procházku po Pardubicích, než aby dnes stál v brance svého týmu. Inkasuje totiž potřinácté. Tentokrát z hole ITANA CHAVIRI. Asistence: Cadiz jr., Miner.
     
    40:06
    Současně vyloučeni Kramer (USA) a Blank (GER). Oba menší trest za hrubost.
     
    40:00
    USA právě vstřelilo branku!

    Krásná akce! Beilsten předložil puk Sigmundovi, ten na sebe navázal oba obránce a před brankou našel osamoceného KYLE KRAMERA. A americký forvard opravdu neměl problém dopravit puk do prázdné branky. Asistence: Sigmund, Beilsten.
     
    37:55
    Chavira si z toho dělá osobní exhibici. Povodil si dvěma stahovačkami celou německou obranu a ještě trefil břevno.
     
    36:01
    Začátek čtvrté čtvrtiny.
     
    36:00
    Konec třetí čtvrtiny.
     
    35:53
    USA právě vstřelilo branku!

    A ještě jednou do konce třetí části stihne tým USA potupit zdecimovaný německý tým. A to prostřednictvím KYLE KRAEMERA. Asistence: Sigmund.
     
    35:38
    USA právě vstřelilo branku!

    Tohle už není ani na ručník. Německý tým vypadá velmi zoufale a Thomas Ower pouští téměř každou střelu. Desátou trefu USA přidal TYLER WALSER. Bez asistence.
     
    35:08
    USA právě vstřelilo branku!

    Dva Američané stačí na to, aby totálně rozebrali německou obranu a CHARLES YODER skóroval do odkyrté klece. Asistence: Sigmund, Beilsten.

    Martin Pešout

    Branky a nahrávky: 6. Doran (Sigmund), 7. Kraemer (Beilsten), 9. Chavira (Cadiz jr., Tartaglione), 15. Walster (Yoder), 18. Gawrys (Yoder), 22. Cadiz jr., 31. Chavira (Cadiz jr.), 31. Osterkamp (Tartaglione), 36. Yoder (Sigmund, Beilsten), 36. Walser, 36. Kraemer (Sigmund), 40. Kraemer (Sigmund, Beilsten), 41. Chavira (Cadiz jr., Miner), 46. Osterkamp (Cadiz jr.), 48. Chavira (Osterkamp, Beilsten), 48. Kraemer (Beilsten) - 28. Blank (Holscher)


    USA: Tartaglione (Redmann) - Beilsten, Doran, Sigmund¨, Kraemer - Miner, Osterkamp, Chavira, Cadiz jr. - Yoder, Rodriquez, Gawrys, Walster.


    Německo: Vollmer (Ower) - Duck, Menge, Greilinger, Engel - Holscher, Wurm, Blank, Aab - Seifert, Wichert, Ortolf, Rossi.


    Rozhodčí: Virta (FIN), Prchal (CZE)