Nový Zéland – Argentina 5:6 (kon.) | Slovinsko – Německo 5:3 (kon.) | Chorvatsko – Jihoafrická rep. 6:3 (kon.)
Finsko – Slovensko 5:4 (po s.n.) | Maďarsko – Rakousko 5:4 (kon.) | Švédsko – Česko 4:8 (kon.)
Velká Británie – Austrálie 11:3 (kon.) | Kanada – USA 2:4 (kon.)
konec
Maďarsko
5:4 (0:0, 1:3, 1:1, 3:0)
Rakousko
Pátek 24.06.2011, 17:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    47:03
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Ale ten přišel na druhé straně! Obrat Maďarů je nyní dokonán! unikl a střelou z levého kruhu vymetl levou šibenici Schilcherovy branky DAVID SZAPPANOS - 5:4! Asistence: Arnold Feil.
     
    45:03
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Průnik po levé straně zakončil přesnou střelu ke vzdálenější tyči ZOLTAN REVAK a vyrovnává na 4:4! Asistence: Arnold Feil.
     
    37:40
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní Rakušané udělali zásadní chybu na půlící čáře, kde jeden z hráčů ztratil puk a z následného protiútoku skóroval ARNOLD FEIL - 3:4! Asistence: David Szappanos.
     
    35:58
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané dlouho vyčkávali, až chvíli před koncem rozjeli akci, kterou gólově zakončil CHRISTOPH DRASCHKOWITZ - 2:4! Asistence: Lucas Draschkowitz a Andre Niec.
     
    25:59
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A co z toho není! Chvilka nepozornosti v rakouské defenzívě znamená gól na 2:3! Jeho střelcem je ARNOLD FEIL! Asistence: David Szappanos a Marton Bontovics.
     
    17:05
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďarsko ale ihned reaguje! Orbanovu střelu Schilcher neudržel a nejrychleji byl u puku DAVID SZAPPANOS a v poklidu plácl do kotouče, čímž ho uklidil do sítě - 1:3! Asistence: Attila Orban a Marton Bontovics.
     
    15:57
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Maďaři sice pochopili, že musí začít něco dělat, ale ne dost radikálně. Rakušané se prosazují potřetí, když od pomyslné modré prostřelil Kisse MARCO QUINZ - 0:3! Asistence: Youssef Riener a Dominik Kugerl.
     
    14:38
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A kombinují tak, že mohou slavit! Kotouč se po několika přihrávkách dostal až na brankoviště, kde ho našel a uklidil za Tamase Kiss AXEL RIEGLER - 0:2! Asistence: Youssef Reiner a Marco Quinz.
     
    12:18
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Z následného protiútoku se již Rakušané prosazují! Do samostatného úniku se dostal LUKAS DRASCHKOWITZ, nic nevymýšlel a střelou nad lapačku posílá Rakušany do vedení - 0:1! Asistence: Dominik Walchshofer a Andre Niec.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 18. Szappanos (Orban, Bontovics), 26. Feil (Szappanos, Bontovics), 38. Feil (Szappanos), 46. Revak (Feil), 48. Szappanos (Feil) - 13. Draschkowitz L. (Walchshofer, Niec), 15. Riegler (Reiner, Quinz), 16. Quinz (Riener, Kugerl), 36. Draschkowitz Ch. (Draschkowitz L., Niec)


    Maďarsko: Kiss T. (Balizs) - Lencses, Revak, Kiss A., Rafaj - Orban, Bontovics, Szappanos, Feil - Fekecs, Borbas, Pilcsik, Dancsfalvi - Kordisz
    Rakousko: Schilcher (Reiter) - Altmann, Reiner, Baumgartner, Riegler - Weiszensteiner, Kugerl, Quinz, Dorazil - Niec, Walchshofer, Draschkowitz L., Draschkowitz Ch.

    Rozhodčí: Friday (CAN), Aumueller (GER)