Nový Zéland – Argentina 5:6 (kon.) | Slovinsko – Německo 5:3 (kon.) | Chorvatsko – Jihoafrická rep. 6:3 (kon.)
Finsko – Slovensko 5:4 (po s.n.) | Maďarsko – Rakousko 5:4 (kon.) | Švédsko – Česko 4:8 (kon.)
Velká Británie – Austrálie 11:3 (kon.) | Kanada – USA 2:4 (kon.)
konec
Kanada
2:4 (0:2, 1:1, 1:1, 0:0)
USA
Pátek 24.06.2011, 20:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    32:58
    Kanada právě vstřelila branku!

    DAVID HAMMOND vyvážel při oslabení puk z vlastní poloviny a z kruhů zavěsil přímo do šibenice! Javorový list dramatizuje zápas. Bez asistence.
     
    30:33
    USA právě vstřelilo branku!

    I trochu basebalu nám američané vnesli do hry. Gawrys z pravého rohu nahodil puk před branku a ITAN CHAVIRA ve vzduchu zasmečoval do branky. Asistence: Gawrys, Osterkamp.
     
    17:59
    Kanada právě vstřelila branku!

    Kanada snižuje po akci jako z hokejové učebnice! Takhle nějak by mělo vypadat přečíslení dva na jednoho. Foote přihrál JAREDOVI ENGOVI a ten z voleje propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Foote, Nowakowski.
     
    14:44
    USA právě vstřelilo branku!

    Osterkamp na sebe navázal oba obránce a posléze přihrál osamocenému ITANU CHAVIROVI. Ten prostřelil kanadského brankáře mezi betony u USA vedou již o tři branky. Asistence: Osterkamp.
     
    10:50
    USA právě vstřelilo branku!

    Co se nepovedlo Gawrysovi, dokonal NATHAN SIGMUND. Americký forvard si najel zleva a prudkou střelou překonává Leggata podruhé! Asistence: Walster.
     
    2:00
    USA právě vstřelilo branku!

    Úvodní branku však střílí Američané. A to naprosto stylově. Po krásné akci se prosazuje SHAWN GAWRYS. Trojice útočníků nyní zcela rozebrala kanadskou obranu a Gawrys posléze už pouze doklepával kotouč za bezmocného a ležícího Leggata. Asistence: Yoder, Rodriquez.

    Martin Pešout

    Branky a nahrávky: 18. Eng (Foote, Nowakowski), 33. Hammond - 2. Gawrys (Yoder, Rodriqeuz), 11. Sigmund (Walster), 15. Chavira (Osterkamp), 31. Chavira (Gawrys, Osterkamp)


    Kanada: Leggat (MacPherson) - French, Eng, Henderson, Hutchinson, Carter - Hammond, Ross, Foote, Nowakowski, Woods, Grassi.
    USA: Redmann (Tartaglione) - Osterkamp, Miner, Yoder, Beilsten, Doran - Chavira, Cadiz, Rodriguez, Gawrys, Walser, Kraemer, Sigmund.

    Rozhodčí: Kralj (SLO), Druga (SVK)