Finsko – Rakousko 3:2 (po pr.) | Kajmanské ostrovy – Španělsko 3:2 (po pr.) | Kajmanské ostrovy – Španělsko 3:2 (po pr.)
Švýcarsko – Německo 2:3 (kon.) | Hongkong – Maďarsko 4:1 (kon.) | Hongkong – Maďarsko 4:1 (kon.)
Řecko – Česko 1:5 (kon.) | Bermudy – Pákistán 2:3 (kon.) | Bermudy – Pákistán 2:3 (kon.)
Portugalsko – USA 2:5 (kon.) | Francie – Velká Británie 10:2 (kon.) | Francie – Velká Británie 10:2 (kon.)
po prodl.
Kajmanské ostrovy
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Španělsko
Pátek 24.06.2011, 12:00Mistrovství světa mužů
     
    50:18
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Chybu Španělů v rozehrávce potrestal BEN RIVARD, který tváří v tvář Tavanovi předvedl rychlou forhendovou kličku a posílá Kajmanské ostrovy do boje o desáté místo.
     
    33:42
    Španělsko právě vstřelilo branku!Neskutečná chyby brankáře Cannona! KEVIN DE LA HOZ napřáhl od modré čáry, rána mu nesedla, ale míček proletěl mezi betony brankáře Cannona.
     
    22:22
    Španělsko právě vstřelilo branku! No vida a Španělé jsou opět ve hře! Hezký průnik nitrem obrany Kajmanských ostrovů předvedl ALBERT BENITO a zakončil ho ještě hezčí střelou! Bez asistence.
     
    18:48
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    To je neuvěřitelné! Kajmany ihned po buly vyrazily do útoku a po šesti vteřinách se opět prosazuje CHRIS CREIGHTON. To je pro Španěly kruté.
     
    18:42
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Velká radost Kajmanů! Po kroužení v útočném pásmu se míček dostal k JP VALIQUETTOVI a ten vsítil na brankovišti přesnou tečí úvodní gól zápasu.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 19. Valiquette, 19. Creighton, 51. Rivard - 23. A. Benito, 34. de la Hoz


    Kajmanské ostrovy: Cannon (Cowan) - Hunter, Young, Windsor, Hather, Jewitt, Holowchuk, Leadbetter - Lyon, Appleyard, Valiquette, Rivard, Missal, Rintoul, Kirby, Maw, Weiss, Galbraith, Creighton, Cover.
    Španělsko: Tavano (De La Hoz) - Vitáloš, Flúvia, Sivák, Torrents, C. Benito, M. Benito, A. Benito, de la Hoz, Font, Margarit, Perez, Lopez DePaz, Sánchez, Torlay.

    Rozhodčí: Hammerle (Něm.), Neczli (SR).

    Diváci: 22