Švýcarsko – Pákistán 6:0 (kon.) | Řecko – Portugalsko 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Pákistán 6:0 (kon.)
Rakousko – Francie 1:4 (kon.) | Slovensko – USA 7:2 (kon.) | Rakousko – Francie 1:4 (kon.)
Česko – Kanada 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
USA
Neděle 26.06.2011, 15:00Mistrovství světa mužů
     
    36:48
    USA právě vstřelilo branku!
    Rychlou americkou akci dokončuje ANDREW HILDRETH. Asistence: David Schlegel.
     
    35:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se sice Slováci dočkali, když Rochu prostřelil MILAN LADIVER. Následně došlo k další potyčce na americkém brankovišti, ale vylučovat se už nebude.
     
    31:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A přesilovku využívá po přihrávce Chovana krásným čistým průstřelem MAREK SLOVÁK. Asistence: Michal Chovan.
     
    25:45
    USA právě vstřelilo branku!
    Warila nabízel míček před branku, odkud ho s obrovskou porcí štěstí protlačil za Petríka CODY WARILA. Asistence: Bobby Housser.
     
    21:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Rethage už toho má dost a opouští branku. Tentokrát ho na švestkách nachytal jednoduchou střelou JAROSLAV MARTINUŠÍK. Bez asistence.
     
    20:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne. Amerického brankáře vytrvale ostřeloval PETER TÓTH a nakonec se jedna z jeho střel ujala. Asistence: Michal Chovan a Marek Slovák.
     
    16:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Slováci v oslabení přece jen dočkali! Nesrovnalost v americké obraně vyřešil MILAN LADIVER, který sám před Rethagem nezaváhal a tvrdým příklepem ho nechal bez šance. Asistence: Marian Giba.
     
    11:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenská ostřelovaná Rethage nakonec slaví úspěch! K ostré bombě kousek od červené čáry napřáhl MAREK SLOVÁK a vymetl všechny pavouky v šibenici americké branky. Asistence: Michal Chovan.
     
    7:03
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko na nohou! Po nesmírně dlouhé době totiž zaznamenalo branku. Střelu Ladivera vyrazil Rethage pouze před sebe, odkud ji do sítě vrátil pohotový ROBERT KAŠŠA. Asistence: Milan Ladiver a Matuš Paločko.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 8. Kašša (Ladiver, Paločko ), 12. Slovák (Chovan), 17. Ladiver (Giba), 21. Tóth (Chovan, Slovák), 22. Martinušík, 32. Slovák (Chovan), 36. Ladiver - 26. Warila (Housser), 37. Hildreth (Schlegal)


    Slovensko: Petrík (Komenda, Šurek) - Blahút, Kapánek, Minarík, Filip, Kačer, Lvomský, Giba, Brejčák - Kanich, Slovák, Chovan, Martinušík, Lajčiak, Kassa, Ladiver, Paločko, Ecker, Tóth, Svitana, Škvaridlo, Rímský, Hrivňák.
    USA: Rethage (Rocha) - Liebers, Zimmick, Zimmermann, Colcord, Hadley, Kendall, Richard, Hildreth - Levesque, Allen, T. Richard, Gazzo, Warila, Sullivan, Housser, Gregory, Lajoie, Perla, Fortunato, Schlegal, Croteau.

    Rozhodčí: Koskuba (ČR), Hollett (Kan.)