Pjunik – Plzeň 0:4 (kon.) | Slovan Bratislava – Tobol Kostanaj 0:0 (20:15)
konec
Pjunik Jerevan
0:4 (0:3)
FC Viktoria Plzeň
Úterý 12.07.2011, 17:00 • Jerevanský národní stadion, Arménie • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    72
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Síťka za Israeljanem se vlní počtvrté! Po rohovém kopu Pavel Horváth odcentroval, míč se snesl na hlavu DANIELA KOLÁŘE, který ho umístil přesně do volného koutu arménské branky - 0:4!
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní se míč vzal nikoliv kapitán Pavel Horváth, ale střelec úvodní branky duelu MAREK BAKOŠ! Výsledek byl ale naprosto totožný. Viktoria Plzeň vede v Arménii ve 40. minutě již 3:0!
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to tu, další odměna za pílu a snahu, kterou předvádí fotbalisté Viktorie Plzeň. Na značku pokutového kopu si míč postavil PAVEL HORVÁTH a nekompromisně překonal Israeljana - 0:2!
     
    7
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu první gól úřadujícího českého mistra! Tlak Viktorie se postupně zvyšoval, až nakonec překonal brankáře Israeljana přesnou hlavičkou MAREK BAKOŠ - 0:1! Plzeň tedy vstupuje do Ligy mistrů více než výborným způsobem!

    Petr Dejnožka

    Branky: 7. Bakoš, 28. Horváth (pen.), 40. Bakoš (pen.), 72. Kolář

    Karty:   51. Hovhannisjan H. (PYU), 77. Manojan (PYU), 78. Edigarjan (PYU)


    Pjunik Jerevan: Israeljan - Harojan, Hovsepjan, Malakjan, Poghosjan Gh. (64. Minasjan), Hovhaninsjan K. (45. Poghosjan Ga.), Juspašjan, Edigarjan, Aleksanyan (46. Manojan), Hovhannisjan H., Voskanjan
    FC Viktoria Plzeň: Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Bystroň (70. Ševinský), Jiráček - Petržela (83. Fillo), Horváth, Trapp, Kolář, Pilař (73. Ďuriš) - Bakoš.

    Rozhodčí: Lerjeus (SWE) - Wärnmark (SWE), Hallberg (SWE)
    bahis siteleri