Brno – Bohemians 1905 0:2 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:2 (0:1)
Bohemians Praha 1905
Pátek 15.07.2011, 11:00 • městský fotbalový stadion na Srbské • Přípravný zápas
     
    Je tu konec zápasu. Ve druhém poločase jsme toho příliš neviděli. Spíše se neustále střídalo a hra byla díky tomu rozkouskovaná a rozháraná. Bohemka ze soustředění může odjíždět spokojenější. Neprohrála jediný zápas a její dobrá forma může gradovat i v lize. Pro tým Reného Wagnera je to vůbec první prohra v přípravě na druhou ligu, kterou odstartuje jeho mužstvo v Mostě. To je pro dnešní den z Brna vše, u dalších přenosů se budu těšit na počtenou. (12:52:11)
     
    Konec zápasu.
     
    84
    Utkání přihlíží oficiálně 280 diváků.
     
    72
    Švancara se po příchodu na hřiště snažil rozhýbat útok Zbrojovky, zatím se ale nedaří vypracovat si nějakou kloudnou šanci.
     
    60
    Také hosté budou střídat, a to tak, že hromadně. Hned pět hráčů vymění kouč Pavel Medynský.
     
    58
    Za bouřlivého potlesku přibližně třístovek diváků nastupuje na hřiště Petr Švancara. Miláček tribun a velký brněnský patriot se vrací do zápasové zátěže po zranění. Ze hřiště odešel Lamine Fall.
     
    58
    Další střídání v týmu Brna. Hřiště opustil Tomáš Došek, na zelený pažit vstoupila posila Zbrojovky Tomeček.
     
    50
    Posléze trenér Wagner stahuje ze hry Radka Buchtu, na plac posílá Miroslava Krále.
     
    50
    Brno poprvé střídá, odešel David Pašek, jeho místo zaujal Přerovský.
     
    48
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Sotva se diváci usadili na tribuny, tak je notně rozesmutnil PAVEL LUKÁŠ, který si naběhl na centrovaný míč a těsně před brankovou čárou neměl problém dopravit kulatý nesmysl do sítě. I druhá branka do sítě Zbrojovky padla po standardní situaci, je to dnes zatím rozhodující moment celého zápasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, ve kterém jsme viděli jednu branku v síti Brna. To ale nehraje zatím vůbec špatně, je aktivnější, ale gólově se nemůže prosadit. Hostům stačila jedna dobrá akce, kterou využil Milan Škoda. Zatím se hraje bez karet a střídání. Ve 12:02 začně druhý poločas.
     
    První poločas skončil.
     
    42
    Velice aktivním mužem zápasu je Lamine Fall, tvoří hru, hledá spoluhráče. Nyní to zkoušel sám vypálit, leč mimo.
     
    30
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Hosté jdou do vedení. MILAN ŠKODA si nejlépe zaběhl za obranu domácích a hlavičkou překonal bezmocného brankáře Doležala. Souboj neporažených soupeřů v přípravě tak lépe načala Bohemka.
     
    17
    Registrujeme první dvě slibné akce Zbrojovky. Nejprve se po rohovém kopu neprosadil v souboji Fall, následně se totéž povedlo i Doškovi, jenž chtěl hlavičkovat a dostat se do zakončení, ale nepodařilo se mu to.
     
    10
    Slušně zaplněná Srbská zatím sleduje vyrovnaný fotbal. Překvapením je to, že v takto "nefotbalovou"dobu se na hlavní tribuně sešla velice početná skupina fanoušků.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Zbrojovka Brno: Doležal I. - Pašek, Pernica, Hromek, Sedláček, Fall, Buchta, Doležal II., Došek, Kasálek, Polák.

    Bohemians 1905: Marek - Lukáš, Bartek, Ružička, Potočný, Borek, Škoda, Budínský, Čech. Žižka, Bálek.

    Rozhodčí: Nenadál - Reich, Ságl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Proč se hraje v takto netradiční čas? "Uvědomujeme si, že čas není pro fanoušky ideální. Chtěli jsme, aby se hrálo odpoledne, ale soupeř trval na dopoledním termínu, protože se ráno vrací ze soustředění v Břeclavi," vysvětlil netradiční čas výkopu sportovní ředitel Richard Dostálek.

    Roman Zajíček

    Branky: 30. Škoda, 48. Lukáš


    FC Zbrojovka Brno: Doležal I - Pašek (46. Král), Pernica (51. P. Buchta), Z. Polák, Kasálek - Fall (59. Tomeček), R. Buchta (46. Přerovský), Hromek (70. Radinovič), Sedláček - Došek (59. Švancara), Doležal II (70. Šamánek).
    Bohemians Praha 1905: Marek - Růžička, Lukáš (64. Ptáček), Cseh, Žižka - Bartek (46. Moravec), Borek (64. Šumský), Budínský, Potočný (64. Jindřišek) - Škoda (64. Hartig), Bálek (64. Nešpor).

    Rozhodčí: Nenadál - Reich, Ságl

    Diváci: 280
    bahis siteleri