Sparta – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:1 (2:0)
FC Vysočina Jihlava
Čtvrtek 21.07.2011, 18:00 • Generali Arena • Přípravný zápas
     
    Z pražské Letné přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:52:10)
     
    Sudí Adam nepotřeboval k dnešnímu zápasu využít žádný nastavený čas a s uplynutím devadesáté minuty ukončil přípravný zápas mezi pražskou Spartou a Jihlavou, v němž domácí vítězí 2:1. O branky Sparty se postarali do poločasové přestávky Vacek se Zápotočným, za hosty v závěru zápasu korigoval stav Dolejš.
     
    Konec zápasu.
     
    88
    V Sarajevu svítí po prvním poločase na světelné tabuli stav 0:0, i třetí poločas vzájemného dvojzápasu se tak odehrál bez branek a Sparťané tak stále čekají alespoň na náznak nadcházejícího soupeře pro třetí předkolo Evropské ligy.
     
    87
    Kweuke patičkou vybídl k akci rozběhnutého Podaného, jenž připravil střeleckou pozici pro Keriče, střílejícího však nad jihlavskou branku.
     
    84
    Do ochozů letenského stadiónu si našlo cestu 2 072 neplatících diváků. Dnes je vstup pro všechny fotbalové fanoušky zdarma.
     
    83
    Hosté se na desítky sekund usadili před sparťanskou brankou, ovšem neujaly se jak dva centry Dolejše, tak i další z kopačky Dorta.
     
    82
    Sestavu mění i hosté, místo Vaculíka již vběhl na hřiště Peter Krutý.
     
    82
    Další dvojice střídání ve sparťanském dresu, Kušnír s Vackem přepustili svá místa "teplickým" posilám Vidličkovi s Marešem.
     
    80
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo snížit a ještě dramatizují dnešní utkání! Pavelka přišel o míč na vlastní polovině, Kučera pronikl do pokutového území, předal míč Dolejšovi, jenž si posunul kulatý nesmysl k penaltovému bodu a nekompromisně pod břevno překonal Blažka.
     
    79
    Rudí střídají, nového kapitána Matějovského nahrazuje mladý středopolař Pavelka. Kapitánskou pásku na svoji paži tak může opět navléknout Tomáš Řepka.
     
    77
    Kweuke nepropasíroval míč skrz čtyřčlenný val na hranici jihlavské "šestnáctky".
     
    75
    Po drtivou většinu hracího času jsou u míče Sparťané a Matějovský s Vackem neustále hledají cestu, kudy přelstít jihlavskou obrannou formaci.
     
    72
    Třetí střídání Jihlavy, ze hry odstoupil Tomáš Sedláček, nahradil jej jeho jmenovec Kučera.
     
    70
    Dvacet metrů od branky se s míčem otočil kolem bránícího Tlustého Kerič, namířil jej však výrazně mimo jihlavskou branku.
     
    69
    Vackův příliš dlouhý pas za jihlavskou obranu na Keriče včas doběhl brankář Uvarenko a odkopl míč před kamerunským šutérem.
     
    67
    Keričovu střílenou přihrávku prodloužil Kweuke jen těsně nad jihlavskou branku.
     
    66
    Vaculík se u rohového praporku nedokázal obtočit kolem Zápotočného a střelec druhé branky dnešního zápasu poté odehrál míč do autu.
     
    65
    Podaného přetažený centr namířil Kerič hlavou přímo do Uvarenka.
     
    64
    Vacek si vytvořil střeleckou pozici na levém křídle a tvrdým projektilem pořádně protáhl brankáře Uvarenka.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 4. Vacek (pen.), 40. Zápotočný - 80. Dolejš


    AC Sparta Praha: Blažek - Kušnír (82. Vidlička), Zápotočný, Řepka, Pamić - Hušek - Sionko (56. Kerič), Matějovský (79. Pavelka), Vacek (82. Mareš), Juhar (56. Podaný) - Kweuke.
    FC Vysočina Jihlava: Uvarenko - Da Silva (58. Filip), Dort, Vaculík, Tlustý, Simr (56. Bača), Vaculík (82. Krutý), Karlík, Dolejš, Sedláček (72. Kučera), Šilinger.

    Rozhodčí: Adam - Filípek, Pospíšil

    Diváci: 2 072