Olomouc – Vítkovice 6:4 (kon.) | Martin – Zvolen 3:1 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Sparta – Liberec 1:2 (kon.) | Znojmo – Třebíč 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 5:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Osvětim – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
HC Kometa Brno
Úterý 02.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Kometa právě vstřelila branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Po nahrávce Romana Erata navyšuje hubený náskok Komety na dvoubrankový MIROSLAV HOLEC, jenž neomylně trefil prázdnou bránu Rebelů! Asistence: Roman Erat.
     
    51:01
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno se dostává znovu do těsného vedení, když z práce Branislava Jankoviče těžil JAN KŘIVOHLÁVEK, jehož střela z bezprostřední blízkosti si našla cestu za Suchanova záda! Asistence: Branislav Jankovič.
     
    44:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. MARTIN HADRAVA nejdřív při svém samostatném úniku ztroskotal na Trvajových betonech, ovšem puk zůstal v držení Rebelů a v pásmu Komety, čehož využil Lukáš Poskočil a naservíroval prvně jmenovanému puk do předbrankového prostoru, kde mladý útočník bez přípravy přehodil Trvajův beton! Asistence: Lukáš Poskočil.
     
    37:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vyhráli vhazování před brněnskou brankou a po Martinu Zábranském se opřel do puku MILAN KOSTOUREK, jehož dělovka zapadla za záda překvapeného gólmana Trvaje, který toho nemohl v této situaci moc dělat! Asistence: Martin Zábranský
     
    26:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno navyšuje svůj náskok po spolupráci bývalých Rebelů. Petr Šenkeřík přihrál puk HYNKU ZOHORNOVI, který po pěkném sólu tváří v tvář brankáři Suchanovi skóroval bekhendovou střelou odrazem o tyčku! Asistence: Petr Šenkeřík.
     
    14:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to je bleksová odpověď Brňanů, kteří se okamžitě po buly nastěhovali do útočného postavení, kotouče se chopil JAKUB KOREIS a po obkroužení branky zasunul puk přes ležícího obránce k bližší tyčce! Asistence: Tomáš Malec.
     
    13:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Rebelové se opět natlačili do ideálního střeleckého prostoru v hojném počtu a tentokrát z toho naplno těžili, když se puku ujal VÁCLAV MEIDL a pohotovou ranou z bezprostřední blízkosti prostřelil bezmocného brankáře Trvaje!
     
    11:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Už to vypadalo, že se Kometa nakonec ubrání při svém prvním oslabení, jenže po přiťuknutí Milana Kostourka napřáhl v závěru přesilovky na modré čáře ALEŠ SOVA, jehož tvrdá a přesná rána zapadla pod horní tyčku bezmocného gólmana Trvaje! Asistence: Milan Kostourek.
     
    07:57
    Kometa právě vstřelila branku!

    Bojovníci z haly Rondo při signalizované výhodě rozhodčího zavezli kotouč do Suchanovy blízkosti, vymanili se z prostoru za brankou, když puk z hole Leoše Čermáka zachytil u bližší tyčky JAROSLAV SVOBODA a překonal rozhozeného brankáře Rebelů! Asistence: Leoš Čermák.
     
    06:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, kde sevřeli svého soupeře pod chvilkový tlak a vyvinuli nápor na gólmana Suchana, jenž nakonec kapituloval. Zblízka pálil Jakub Koreis, jehož ránu vyrazil jen vedle sebe a úplně volný ROMAN JURÁK už měl snadnou úlohu zasunout z několika kroků puk do odkryté brány! Asistence: Jakub Koreis.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Sova (Kostourek), 14. V. Meidl, 38. Kostourek (Zábranský), 45. Hadrava (Poskočil) - 7. Jurák (Koreis), 8. Jar. Svoboda (L. Čermák), 15. Koreis (Malec), 27. Zohorna (Šenkeřík), 52. Křivohlávek (Jankovič), 59. Holec (Erat)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Protivný, A. Jelínek, Sova, Morava (C), Poskočil, Pavlík, Novotný, Zítka - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Stehlík, P. Štěpánek, Fiedler.
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Dlapa, Ostrčil, Kempný, Bičánek (A), Valach, Malec, Koma, Šenkeřík - Podkonický, L. Čermák (A), Jar. Svoboda, Erat, Holec, Hubáček (C), Jak. Svoboda, Koreis, Jurák, Jankovič, Křivohlávek, Zohorna.
    bahis siteleri