Bohemians 1905 – Plzeň 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 1:0 (kon.) | Sparta – Jablonec 2:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
2:1 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 07.08.2011, 17:00 • Synot Tip Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Horváth se z rohového kopu pokusil o libůstku. Nejspíše záměrně chtěl zatočit balón přímo do branky. To se mu sice úplně nepovedlo, ale míč našel hlavu Pilaře na vzdálenější tyči, který jen těsně minul odkrytou branku.
     
    86
    Poslední střídání zápasu: Kolář jde ze hry, místo něj si zahraje Jakub Hora.
     
    84
    Michálek nahrazuje na posledních deset minut unaveného, ale dnes skvěle hrajícího Budínského.
     
    80
    Domácí šli do dalšího protiútoku ve třech lidech proti dvěma obráncům. Moravec táhl míč po levé straně a jelikož se mu nikdo nenabízel, tak nakonec vystřelil z mírného úhlu. Jeho pokus ale letěl hodně mimo.
     
    78
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Domácí se dostali do rychlého brejku, Budínský přesně načasoval svůj pas na střídajícího VLADIMÍRA BÁLKA, který předběhl Bystroně a parádním lobem přehodil padajícího Daňka!
     
    77
    Po famózní přihrávce Růžičky měl otevřenou cestu ke střele z deseti metrů Budínský. Bohemácký záložník ale napálil jen padajícího brankáře Daňka.
     
    71
    Michal Ďuriš nahrazuje na hrací ploše Marka Bakoše.
     
    68
    Jan Růžička jde do hry, místo mu uvolňuje letní posila Michal Žižka.
     
    66
    Bohemians střídá útočníka za útočníka. Martina Nešpora nahrazuje čerstvý Bálek.
     
    60
    Tomáš Borek bolestivě nakopl Petrželu a vidí za svůj prohřešek kartu žluté barvy.
     
    53
    Milan Petržela nahrazuje Martina Filla, který své střídaní neunesl, nakopl dveře a odešel rovnou do kabiny.
     
    53
    Limberského centr z levé strany se snesl na hlavu Marka Bakoše, jenž orazítkoval břevno Sňozíkovy brány!
     
    51
    Nikl protestoval proti neudělení žluté karty tak vehementně, až ji uviděl sám.
     
    50
    Kolář převedl fotbalové umění hodné evropské extra třídy! Několikrát si obhodil Lukáše a zmátl ho natolik, až domácí obránce spadl a Kolář mohl vystřelit. Tomu však zabránil pohotový Radek Sňozík, který vyběhl a jeho hruď se střetla s kopačkou plzeňského záložníka. Sudí odpískal útočný faul.
     
    49
    Kolář doběhl míč na hranici velkého vápna a zpětnou přihrávkou nabil Pilařovi. Jeho následná pumelice měla gólové parametry, Sňozík ji ale vytáhl nad břevno.
     
    44
    Moravec se chtěl prodrat do vápna přes Bystroňe, pak ale teatrálně spadl. Sudí Příhoda nechal pokračovat ve hře a až poté, kdy se balón dostal do zámezí, ukázal Moravcovi žlutou kartu.
     
    41
    Kolář rukou stáhl pronikajícího Borka a je potrestán žlutou kartou.
     
    39
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Po faulu Lukáše na středu hřiště rozehrál Horváth rychle přímý kop na Limberského, přes něhož se balón dostal k PETRU JIRÁČKOVI. Ten si v šestnáctce obhodil Jindřiška a tečovanou střelou překonal Sňozíka!
     
    37
    Martin Nešpor nesmyslně na středu hřiště srazil na zem Pavla Horvátha a vidí žlutý kartonek z rukou rozhodčího Příhody.
     
    35
    Po chybě domácích se v pokutovém území dostal k míči Fillo, posunul ho na lépe postaveného Trappa, jehož následná střela z patnácti metrů proletěla metr vedle Sňozíkovy pravé tyče.
     
    28
    Obrovská šance Bohemians 1905! Daněk totiž vyboxoval vysoký centr jen před sebe k Bartkovi, jenž chtěl z první propálit vše, co mu stálo v cestě. Střela mu sice nesedla, ale balón se dostal k dobře postavenému Nešporovi, jenž z první míč poslal lehce nad.
     
    27
    Bohemians právě vstřelili branku!

    Lukáš Budínský stříleným centrem do klubka těl našel nastavenou kopačku MARTINA NEŠPORA, od níž se balón odrazil nechytatelně na zadní tyč!
     
    23
    Lukáš Budínský chtěl dalekonosnou střelou z přímého kopu téměř od poloviny hřiště překvapit Daňka, jenž byl opět daleko od brankové čáry. Míč však opět skončil jen decimetry nad břevnem.
     
    21
    Milan Škoda měl na hlavě další šanci! Tentokrát zkoušel obloučkem přehodit vyběhnutého Daňka, balón se ale snesl těsně za břevnem na horní síť jeho svatyně.
     
    16
    Martin Fillo převzal míč na hranici velkého vápna, udělal kličku Žižkovi a předkopl si míč. Žižka pak plzeňského forvarda ve skluzu jasně podkopl, sudí Příhoda měl ale jiný názor a nařídil odkop od Sňozíkovy brány. Fillo byl hodně rozčílen a rozhodčímu sdělil, co si o jeho počínání myslí, za což následně dostal žlutou kartu.
     
    6
    Nadýchaný centr z nohy Budínského se snesl přesně na hlavu Milana Škody, jehož střelecký pokus proletěl jen metr vedle Daňkovy pravé tyče.
     
    4
    Milan Škoda se utrhl jak uragán s balónem na kopačce, přesprintoval kolem Trappa a ranou z pětadvaceti metrů protáhl Daňka, jenž předvedl kvalitní robinzonádu.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Branky: 27. M. Nešpor, 78. Bálek - 39. Jiráček

    Karty:   37. Nešpor M. (BOH), 44. Moravec (BOH), 51. Nikl (BOH), 60. Borek (BOH) - 16. Fillo (PLZ), 41. Kolář (PLZ)


    Bohemians Praha 1905: Sňozík - Jindřišek, Nikl, Lukáš, Žižka (68. Růžička) - Moravec, Borek, Budinský (84. Michálek), Bartek - Škoda, M. Nešpor (66. Bálek)
    FC Viktoria Plzeň: Daněk - Rajtoral, Bystroň, Trapp, Limberský - Pilař, Jiráček, Horváth, Kolář (86. Hora) - Fillo (53. Petržela), Bakoš (71. Ďuriš)

    Rozhodčí: Příhoda - Lakomý, Nádvorník

    Diváci: 3023
    bahis siteleri