Jihlava – Jastrzębie 3:1 (kon.) | Vítkovice – Lev 1:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Doněck 1:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 6:3 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:1 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 3:5 (kon.)
K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 0:1 (kon.) | Osvětim – Šumperk 4:6 (kon.)
Znojmo – Jesenice 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:4 (2:0, 2:1, 1:3)
HC ZUBR Přerov
Úterý 09.08.2011, 18:00Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:02
    Vsetín vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel a na Lapači se opět jásá. ROBERT BRANDYS se prokličkoval na modré čáře do samostatného úniku na Puše a na dvakrát jej dokázal překonat a Vsetín opět vede. 5:4.
     
    55:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí stále nejeví velkou aktivitu a to se jim ve třetí třetině už po několikáté nevyplatilo a hosté srovnávají! Kundrátek z pravého kruhu vystřelil na Plška, který kotouč neudržel v náruči a pohotový ŠOULA jej doklepl za jeho záda. 4:4.
     
    53:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Slabší chvilka Lukáše Plška, který neviděl nahození ŠOULY, které zapadlo přímo k jeho pravé tyčce a hosté snižují již na nejtěsnější možný poměr. 3:4.
     
    51:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po velké chybě na modré čáře, kterou vyrobil Radek Holík se ujal kotouč Vaněk, který posunul na najíždějícího SEDLÁKA a ten bombou z mezikruží snižuje na 2:4.
     
    38:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Akce 2na1 znamená první gól Zubrů ve vsetínské brance. Černý s Kocanem se dostali do přečíslení a po vzájemné výměně kotoučů se střelou k tyči prosadil KOCAN. Stav 4:1.
     
    25:06
    Vsetín vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra! Jozef Šimek bombou od modré čáry trefil tyč přerovské branky, od které se kotouč odrazil na hůl JIŘÍHO KORČÁKA a ten s poklidem zasunul do odkryté branky.
     
    23:35
    Vsetín vstřelil branku!
    Ve výborném světle se zatím ukazují tito tři hráči, kteří nyní zařídili třetí branku Vsetína. Vítek uklidnil hru ve středním pásmu a poslal kotouč do obranného pásma svého týmu, odkud přesně přihrál Ondřej Hruška na útočnou modrou FRANTIŠKOVI ZÚBKOVI a ten v samostatném nájezdu nekompromisně trefuje mezi Pušovy nohy.
     
    4:32
    Vsetín vstřelil branku!
    A je to 2:0! Ondřej Hruška zatáhl kotouč do útočného pásma a do druhé vlny poslal na rozjetého DAVIDA VÍTKA, který obkroužil branku a střelou pod horní tyč zvýšil na 2:0.
     
    2:47
    Vsetín vstřelil branku!
    Mečiar poslal po pravé straně Ondřeje Hrušku a ten se prokličkoval až k zakončení a střelou k tyči otevírá skóre dnešního utkání.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 3. Hruška O. (Mečiar), 5. Vítek (Hruška O.), 24. Zúbek (Hruška O., Vítek), 26. Korčák (Šimek), 57. Brandys (Holík, Mečiar) - 39. Kocan (Černý), 52. Sedlák (Vaněk), 54. Šoula (Kundrátek, Menšík), 56. Šoula (Kundrátek)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Šimek, Mečiar, Doležálek, Hoďa, Zúbek, Žabčík, Vítek, Tesařík, Hruška O., Brynecký, Vaněk, Korčák, Kubo, Holík, Dědek, Spitzer, Brandys, Jánský.
    HC ZUBR Přerov: Puš (Okáč) - Ferenc, Krajíček, Sklenář, Jedlička, Drábek, Pírek, Mašíček, Menšík, Kundrátek, Šoula, Sedlák, Kocan, Vaněk, Černý, Sigmund, Dočkal.

    Diváci: 450
    bahis siteleri