Lublaň – Žilina 4:1 (kon.) | Lublaň – Žilina 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Cracovia – Banská Bystrica 1:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:4 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 0:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Jastrzębie 5:1 (kon.) | HC Slovan – Kuopio 2:1 (po s.n.) | Kadaň – Písek 6:2 (kon.)
Klášterec nO – Litoměřice 1:2 (po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havířov – Opava 9:4 (kon.)
Šumperk – Osvětim 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 3:3 (kon.) | Zvolen – Chomutov 2:3 (kon.)
Ciarko – Bardejov 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
JKH GKS Jastrzębie
Čtvrtek 11.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    49:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové dosahují první magické hranice, když zaznamenali už pátý přesný zásah! Milan Kostourek se svou střelou ještě neuspěl, ale puk se následně odrazil na hůl PETRA POLODNY, jenž nezazmatkoval, počkal si na pohyb gólmana Kosowského a z předbrankového prostoru svou druhou vstřelenou brankou navýšil vedení svého mužstva! Asistence: Milan Kostourek, David Jonáš.
     
    45:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš znovu navštívilo Kotlinu a potrestalo hosty za mizernou produktivitu! Jan Knotek předložil puk před branku na volného ROMANA VONDRÁČKA, který z ideální střelecké pozice propálil gólmana Kosowského! Asistence: Jan Knotek.
     
    38:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po bleskovém brejku rebelové navyšují své vedení! Do úniku se dostal po krásném pasu Mariana Moravy rozjetý útočník PETR POLODNA, jemuž sice znepříjemňoval život soupeřův obránce, ale nováček v brodské sestavě vyslal tvrdou ránu a vymetl přesně levý horní roh branky, čímž stejně jako v úterý Baburin korunoval svou premiéru přesným zásahem! Asistence: Marian Morava.
     
    25:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se po chvilkovém tlaku znovu ujímají těsného vedení! David Jonáš našel svou přihrávkou v mezikruží volného JONÁŠE FIEDLERA, který si už věděl v dobré palebné pozici rady a podél těla gólmana Kosowského skóroval k tyčce! Asistence: David Jonáš.
     
    03:25
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno! Tomazs Paspryk vyhrál vhazování v kruhu brodského pásma a k puku se dostal PETR LIPINA, který zblízka bekhendem skóroval podél pravého Opršalova betonu k bližší tyčce! Asistence: Tomazs Paspryk.
     
    01:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové okamžitě svého soupeře sevřeli do pevného objetí a úvodní přesilovku využívají! Po závaru kolem polské branky pálil zblízka v mírném úhlu na pravé straně Milan Kostourek a gólman Kosowski puk vyrazil jen vedle sebe, kde v předbrankovém prostoru číhal DAVID JONÁŠ a trefil volný kout branky! Asistence: Milan Kostourek, Marian Morava.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Jonáš (Kostourek, Morava), 26. Fiedler (Jonáš), 39. Polodna (Morava), 46. Vondráček (Knotek), 50. Polodna (Kostourek, Jonáš) - 4. Lipina (Paspryk)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Opršal (Suchan) - Poskočil, A. Jelínek, Sova, Morava (C), Zítka, Pavlík, Yindiphol, Novotný - Vondráček, Knotek, Musil - Jonáš, Zábranský, Kostourek - Baburin, Voj. Němec, Měrka - Fiedler, Polodna, Stehlík.
    JKH GKS Jastrzębie: Kosowski (Feč) - Ivicic, Gorny, Dabkowsili, Rompkowski, Labryga, Bryk, Paspryk, Owczarek - Bordowski, Král, Danieluk, Urbanowicz, Lipina, Drzewiecki, Kulas, Stodzcyk, Kogut, Marzec, Kakol, Salamon.

    Rozhodčí: Doležal - Kubát, Kreuzer.
    bahis siteleri