Jablonec – Bohemians 1905 5:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
5:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 15.08.2011, 18:30Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Jablonec právě vstřelil branku!

    DAVID LAFATA pečetí domácí vítězství. Pražané se již vzdali veškeré defenzivní snahy a nechali svého soka vsítit další branku. Lafata si naskočil na spoluhráčův centr a hlavou zakončil - 5:0.
     
    87
    Bohemians měli možnost jedné z posledních standardních situací z levé strany. Michálek se opřel do míče a Špit opět reflexivně zasáhl.
     
    84
    Poslední střídání domácích, Jablonského nahrazuje Novák.
     
    82
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Baumit vede již o čtyři branky! Piták uháněl úplně sám na Sňozíka, v jasné šanci ale ještě vyšperkoval celou akci přihrávkou na MARKA JAROLÍMA, jenž přibíhal z druhé vlny. Druhý jmenovaný již neměl problém trefit prázdnou bránu - 4:0.
     
    80
    Jablonec právě vstřelil branku!

    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! JAN KOVAŘÍK se s ničím příliš nemazlil. Opřel se do balónu ze zhruba třiceti metrů a jeho střela zaplula přesně k tyči. Krásná střela domácího záložníka - 3:0.
     
    75
    Střídání Jablonce, Zábojníka nahrazuje Štochl.
     
    72
    Fotbalisté Bohemians mají v dnešním klání také pořádnou smůlu. V další velké šanci neuspěli, tentokrát napálil Bálek břevno!
     
    69
    Střídá také Jablonec, místo Kopice si zahraje Vaněk.
     
    68
    Bohemka střídá, Bálek jde do boje. Na střídačku míří Nešpor.
     
    63
    Následně zahrávali hosté přímý kop. Michálek zakroutil balón do vápna, kde hlavičkoval Borek. Špit ovšem zasáhl na výbornou a míč zastavil na hrudi. To byla velká šance Bohemians.
     
    56
    Hosté podruhé střídají, Budínského nahrazuje Michálek.
     
    54
    Další souboj brankáře Špita s aktivním Moravcem! Tváři v tvář stáli oba borci znovu proti sobě, stejně jako v prvním poločase ovšem zvítězil domácí gólman, který vyrazil míč vedle brány.
     
    52
    Severočeši nyní ukázkově obelstili defenzivu Pražanů. Na konci celé akce stál Kopic, jenž trefil přesně mezi Sňozíkovy nohy a radoval se z branky. Radost mu však překazil sudí s praporkem, který signalizuje ofsajd.
     
    46
    Domácí vybojovali přímý kop z nadějné pozice na pravé straně hřiště. Po rozehrávce nakrátko pálil nebezpečně Kovařík, ale svůj pokus namířil těsně vedle.
     
    46
    Hosté o poločase vystřídali, Bartka nahradil Růžička.
     
    29
    Bohemians promarnili velkou příležitost ke snížení soupeřova náskoku. Moravec převzal pas od svého spoluhráče na hranici ofsajdu a uháněl sám na Špita! Jablonecký brankář však zasáhl na výbornou a protihráčovu střelu zneškodnil.
     
    26
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Severočeši rázem vedou o dvě branky! Domácí vzápětí vybojovali rohový kop, po kterém se prosadil PETR ZÁBOJNÍK. Spoluhráčův centr uklidil za Sňozíkova záda - 2:0.
     
    24
    Velká šance domácích! Po zmatcích v hostující šestnátce se dostal ke střele Lafata. Ve velké šanci z bezprostřední blízkosti ale zaváhal.
     
    18
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Obrana Bohemians zaspala, což domácí celek dokázal potrestat. Piták vyslal po levé straně kupředu Kovaříka, jenž okamžitě poslal balón do velkého vápna. JAN KOPIC se střelou z bezprostřední blízkosti nemýlil - 1:0.
     
    15
    Jan Kopic znovu v akci! Tentokrát místo kličky volil nadýchaný centr do šestnáctky, na který si naskočil Lafata. Jeho pokus přeletěl Sňozíkovu svatyni zhruba o metr.
     
    8
    Příležitost také na druhé straně, po delší pasáži ve středu hrací plochy přišla přesná přihrávka na rozběhnutého Škodu. Ten vypálil zhruba z dvaceti metrů, míč prosvištěl nad jabloneckou brankou.
     
    7
    První nebezpečná situace v zápase, Loučkův centr proletěl bez povšimnutí velkým vápnem Bohemians a skončil těsně vedle!

    Lukáš Šonský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 18. Kopic, 26. Zábojník, 80. Kovařík, 82. Jarolím, 90+1. Lafata


    FK Jablonec: Špit - Zábojník (76.Štochl), Loučka, Beneš, Pavlík - Jablonský (86.Novák), Kopic (70.Vaněk), Piták, Kovařík, Jarolím - Lafata.


    Bohemians Praha 1905: Sňozík - Lukáš, Jindřišek, Nikl, Žižka - Bartek (46.Růžička), Moravec, Borek, Budínský (57.Michálek) - Nešpor (69.Bálek), Škoda.

    Rozhodčí: Matějek - Zlámal, Pospíšil.
    bahis siteleri