Chotěboř – Jihlava 0:0 (zruš.) | Spišská N. Ves – Bardejov 4:3 (kon.) | Nitra – Székesfehérvár 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Benátky n/J 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 7:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:2 (kon.)
Beroun – Kadaň 0:0 (18:00) | Klášterec nO – Děčín 4:5 (po pr.) | Písek – Litoměřice 3:2 (kon.)
Poruba 2011 – Polsko 8:1 (kon.) | Prostějov – Technika Brno 3:4 (po s.n.) | Val. Meziříčí – Piešťany 4:2 (kon.)
Vsetín – Uh. Hradiště 8:2 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.) | Zlín – Skalica 3:1 (kon.)
K. Vary – Chomutov 8:1 (kon.) | Klatovy – Milevsko 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Nové Zámky 4:2 (kon.)
Žďár n/S – Kutná Hora 3:2 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
HK Bardejov
sk Úterý 23.08.2011, 17:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vcelku vyrovnaný zápas s optickou prevahou Spišiakov sa skončil jedno gólovým rozdielom. Domáci dokázali v záverečnej tretine strhnúť stav stretnutia na svoju stranu vďaka premenenému trestnému strieľaniu Mateja Hamráka. (19:12:50)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Bardejovčania ešte poriadne v závere potrápili domácich. Ján Chovan už však zrejme postráži pre svoj tím jedno gólové vedenie.
     
    59:25
    Hostia pokračujú v hre bez brankára aj keď im ostávajú sekundičky v oslabení, Novovešťania sa teraz previnili zakázaným uvoľnením.
     
    59:15
    Domáci v plnom počte.
     
    58:45
    Oddychový čas Bardejova, vhadzovanie v obrannom pásme domácich, uvidíme power-play, Matúš Andreanin už na striedačke.
     
    58:45
    Ondrej Gmitter pri hre 4 na 4 využil viac priestoru na ľade, dostal sa až pred domáceho brankára Chovana, už bol však moc z uhla, puk mal navyše na bekhendovej strane hokejky, a tak jeho zakončenie nemalo dostatočnú razanciu
     
    57:32
    Sily na ľadovej ploche sa vyrovnajú, dvojminútový trest si odchádza odpykať aj Bardejovčan Peter Slimák.
     
    57:15
    Matej Hamrák si pôjde sadnúť na trestnú lavicu. Po dobrom striedaní, počas ktorého mohol zvýšiť náskok svojho tímu, oslabí Spišiakov.
     
    56:30
    Prvý útok domáceho mužstva, znova hrozba pre Bardejov. Tentokrát šikovne tečoval puk úspešný strelec trestného strieľania Matej Hamkrák.
     
    55:00
    Dnešné stretnutie sleduje v Spišskej Novej Vsi 400 divákov.
     
    54:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Perfektný bekhendový blafák od MATEJA HAMRÁKA, ktorý posiela domáce mužstvo, úspešným trestným strieľaním, po druhý raz v zápase do vedenia.
     
    54:03
    Uvidíme trestné strieľanie domáceho tímu. Matej Hamrák bol hákovaný Andrejom Šimom.
     
    52:30
    Domáci brankár Ján Chovan teraz dostal poriadnu ranu snáď z dvoch metrov. Najprv sa zdalo, že ohrozený je jeho nekrytý krk, našťastie sa pozviechal a všetko je v poriadku.
     
    51:55
    Na druhej strane sa ocitol sám pred bardejovským brankárom Juraj Prokop, Andreanina neprestrelil.
     
    51:40
    Veľká šanca Bardejova! Ľubomír Sabol sa preštrikoval cez domácu obranu, puk potom nechal len kĺzať po ľade, to si však Chovan všimol a nenechal sa prekvapiť.
     
    50:32
    Všetko sa snažil napraviť zase prvý útok Spišiakov, ktorý v tomto zápase najčastejšie podkuruje hosťujúcemu brankárovi. Igor Majeský nedokázal pretlačiť puk za Andreaninov chrbát.
     
    48:56
    Bardejov v plnom počte. Chabý výkon počas dlhej presilovej hry od domácich, hráči Bardejova sa dokázali ubrániť a v tretej tretine pôsobia prekvapivo lepším dojmom.
     
    47:30
    Hostia vo štvorici, Spišská Nová Ves nedokázala poriadne ani ohroziť bránku Matúša Andreanina.
     
    46:56
    Okamžite po tom, čo sa domáce mužstvo dostalo pred Andreanina, si Kropáč vypýtal faul od Marcela Baláža, ktorý si odchádza sadnúť na trestnú lavicu. Aj Novovešťania si tak vyskúšajú presilovku 5 na 3, no v omnoho kratšom čase.
     
    46:30
    Presilovka Spišiakov je trochu rozháraná. Nevedia sa usadiť na dlhšie v útočnej tretine.
     
    45:30
    Opäť sa vylučuje, Bardejovčan Slimák odchádza na lavicu hanby, 2 minúty za podrazenie.
     
    44:57
    Domáci v plnom počte.
     
    44:19
    Spišiaci už so štyrmi hráčmi na ľade, mužstvo z Bardejova si tentokrát v dvojnásobnej presilovke nedokázalo vypracovať žiadnu šancu.
     
    44:00
    Hostia sa sami vyhnali z útočného pásma po nepresnej prihrávke.
     
    42:57
    Ďalšie vylúčenie na strane Spišiakov. Potrestaným je Radovan Cútt, Bardejovčania si znova zahrajú presilovku 5 na 3 takmer minútu a pol.
     
    42:19
    Prvé vylúčenie v poslednej časti hry. Vylúčeným je domáci Pavol Gurčík, 2 minúty za hákovanie + osobný 10 minútový trest za nešportové správanie.
     
    41:27
    Bardejov začal tretiu tretinu aktívnejšie, začal sa tlačiť viac do útoku, domáci brankár Chovan má na konte už tri zákroky.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Po dvoch tretinách je stav v metropole Spiša nerozhodný 3:3. Bardejov sa dokázal v druhej časti hry dostať do vedenia vďaka prevahe o dvoch hráčov, ktorú zúžitkoval kapitán hostí, Ľubomír Sabol. Spišiaci sa dlho snažili o vyrovnanie, brzdili ich v tom vylúčenia, no nakoniec trafil do čierneho taktiež kapitán, Radoslav Kropáč. Mužstvo Bardejova číha na svoje šance, čaká na chyby súpera a zakladá rýchle, niekedy nebezpečné, protiútoky. Nechajme sa prekvapiť čo nám prinesie ešte záverečné dejstvo.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 18:32.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:40
    Bardejovské mužstvo sa po dlhšej dobe dostalo pred Chovana, Erik Belušár však zaviedol puk až za bránku, odkiaľ našiel len jedného z obrancov. Tomu puk okamžite vzali hráči Spišskej Novej Vsi.
     
    37:50
    Domáce mužstvo pokračuje vo svojom štýle hry, ktorý spočíva v takmer neustálom držaní puku na vlastných hokejkách a pekných kombináciách. Bardejov čaká na príležitosti.
     
    35:05
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Dlho to netrvalo a Novovešťania vyrovnávajú stav stretnutia. Domáci kapitán, RADOSLAV KROPÁČ, najprv vystrelil tvrdý projektil, aby následne po posunutí pukom od Borisa Krempaského skóroval pohodlne do odkrytej bránky. Asistencia: Boris Krempaský
     
    32:51
    Domáci už s piatimi hráčmi na ľadovej ploche. Opäť zrejme uvidíme ich snahu o vyrovnanie.
     
    32:30
    Tvrdú strelu vyslal na Chovana hosťujúci Juraj Dancsák, domáci brankár len vyrazil.
     
    31:50
    Spišiaci zvládajú hru v štyroch zatiaľ celkom dobre, Bardejovčania sa dokázali presadiť doteraz len pri hre 5 na 5 alebo pri prevahe o dvoch mužov. Aj tento raz má Bardejov problém s prechodom do útočného pásma.
     
    30:51
    Vylúčenia nám v druhej tretine začali pribúdať na oboch stranách. Tentokrát si odchádza odpykať dvojminútový trest už po druhýkrát v tomto stretnutí domáci Dávid Džerenga.
     
    30:00
    Vladimír Mojdis z Bardejova sa prezentoval delovkou po ľade, ktorú vytlačil domáci brankár špičkou ľavého betónu.
     
    28:44
    Hostia v plnom počte.
     
    28:20
    Znova nahodená "žabka" od kapitána tímu zo Spiša, Radoslava Kropáča, ktorú šikovne tečoval tesne pred Andreaninom Matej Hamrák. Bardejovský brankár si však poradil aj s týmom nebezpečným pukom.
     
    27:50
    Domáce mužstvo sa snaží vyrovnať stav stretnutia, v presilovke skúšajú domáci nahadzovať puky na hosťujúcu bránku, Gurčík ani Kropáč však nepochodili.
     
    26:44
    Zbytočné vylúčenie Bardejova. Matúš Andreanin nešťastne vyhodil puk až nad domácu striedačku. Samozrejme podľa pravidiel dostal 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    25:18
    Domáci v plnom počte.
     
    24:30
    Spišiaci pohrozili v oslabení, Radoslav Kropáč sa vybral na výlet cez obranu hostí, dostal sa až za bránku, odkiaľ posielal puk na Majeského, ten ho však nespracoval.
     
    23:42
    Bardejov dal gól!
    Bardejovčania ukázali že výhodu o dvoch hráčov premieňať naozaj vedia. Ukážkové vyšachovanie domácej obrany predviedla prvá formácia. Puk zasunul do prázdnej bránky ĽUBOMÍR SABOL. Asistencie: Marcel Baláž, Milan Takáč
     
    23:18
    Ďalšie vylúčenie domáceho mužstva. Bardejov si vyskúša presilovku o dvoch hráčov v trvaní jednej minúty. Na trestnú lavicu putuje Džerenga.
     
    22:17
    Už spomínaný trest pre Spišskú Novú Ves, Mário Pisio oslabí svoje mužstvo na 2 minúty za seknutie.
     
    21:50
    Hostia nasťahovaní v útočnom pásme, pri signalizovanom vylúčení Spišiakov, točili domácu obranu z jednej strany na druhú.
     
    20:33
    Bardejovčania už s piatimi hráčmi, skončilo sa ich oslabenie, v ktorom strelili gól ešte v prvej tretine.
     
    20:30
    Hneď na úvod druhej časti hry sa vo veľkej šanci ocitol domáci kapitán Radoslav Kropáč, ktorého spoza bránky našiel pekne Majeský, no Kropáč z prvej nedokázal puk prepasírovať pomedzi betóny bardejovského brankára.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Spišská Nová Ves: Chovan - Vartovník, Džerenga, Horváth, Gurčík, Bajc, Borovský, Ordzovenský - Novák L., Krempaský, Novák F., Gonda, Pisio, Majeský, Hamrák, Prokop, Vávra, Cútt, Kropáč, Klinga

    HC 46 Bardejov: Andreanin - Gajdoš, Slimák, Takáč, Mojdis, Pichnarčík, Šimo, Forgáč, Mitro - Mihalič, Stríž, Náhlik, Gmitter, Dancsák, Belušár, Baláž, Molnár, Schneider, Sabol, Kohutiar, Knap

    Rozhodca: Švajka - Gajan, Gavalier.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:47.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:47
    Bardejov dal gól!
    Bardejov strelil gól vo vlastnom oslabení. Trochu kuriózny zásah, keď sa zdalo, že Chovan má puk už vo svojej moci, no nakoniec ho pretlačil za jeho chrbát ONDREJ GMITTER. Asistencie: Marcel Baláž, Milan Takáč
     
    18:33
    Vylúčený hráč Bardejova, Peter Slimák, 2 minúty za držanie.
     
    18:01
    Tlak Spišskej Novej Vsi pokračuje, po dvoch góloch sú Spišiaci pri chuti, Andreaninovu pozornosť teraz skúšal Matej Hamrák.
     
    17:00
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Domáci idú do vedenia! Po 39 sekundách pridáva ďalší gól do bardejovskej siete JURAJ PROKOP, ktorý tečoval Borovského nahodený puk od modrej čiary. Asistencia: Martin Borovský.
     
    16:21
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Je vyrovnané. Spišiaci sa vydali do prečíslenia dvaja na jedného, zakončoval strelou pod hornú žrď BORIS KREMPASKÝ. Asistencia: Pavol Gurčík.
     
    15:47
    Hráči domáceho mužstva sa stále snažia hrať nátlakový hokej, zvierať súpera pred jeho bránkou, no Bardejovčania ich zatiaľ vytláčajú zo streleckých pozícií.
     
    14:15
    Bardejov dal gól!
    Hostia využívajú prvú presilovú hru v zápase. Strelou od modrej sa presadil MICHAL PICHNARČÍK. Asistencia: Ľubomír Sabol.
     
    13:19
    Prvé vylúčenie domácich v tomto stretnutí. Lovro Bajc si odchádza odsedieť 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    12:45
    Spišiaci sa znova usadili v obrannej tretine hostí, no puk stále lieta len okolo mantinelov.
     
    11:47
    Bardejov v pätici, "nemastný, neslaný" hokej pokračuje naďalej.
     
    10:45
    Hráči Bardejova podkúrili pred domácou bránkou. V oslabení mal gól na hokejke Jozef Molnár, proti však bol ochranca novoveskej svätyne, Ján Chovan.
     
    09:47
    Vylúčenie na strane Bardejova, na lavicu hanby odchádza Marcel Baláž, 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    09:28
    Teraz sa do peknej akcie dostali dvaja Bardejovčania, Gmitter prihrával kapitánovi Ľubomírovi Sabolovi, ten však puk nezachytil.
     
    08:00
    Novovešťanom viazne rozohrávka, Bardejov len čaká na chyby súpera a prípadné protiútoky.
     
    06:12
    Domáce mužstvo má optickú prevahu, jeho hráči točia puk v útočnom pásme, ale brankára Bardejova ohrozujú len sporadicky, teraz sa to podarilo šikovnou nahodenou strelou Borisovi Krempaskému.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    04:30
    V úvodných minútach sa na ľade nič dôležité neudialo, tímy sa zatiaľ len zoznamujú s pukom, Spišiaci majú už na konte jednu nevyužitú presilovú hru.
     
    03:10
    Vítame Vás pri online prenose zo Spišskej Novej Vsi. Prípravný súboj medzi sebou zvedú domáci Spišiaci a hostia z Bardejova. Ospravedlňujeme sa za menšie oneskorenie vďaka technickému výpadku internetu pre prietrž mračien, ktorá zastihla aj metropolu Spiša. Zostavy prinesieme v priebehu prvej prestávky, teraz sa poďme venovať už hokeju.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Peter Petráš

    Branky a nahrávky: 17. Krempaský (Gurčík), 17. Prokop (Borovský), 36. Kropáč (Krempaský), 55. Hamrák - 15. Pichnarčík (Sabol), 19. Gmitter (Baláž, Takáč), 24. Sabol (Baláž, Takáč)


    HK Spišská Nová Ves: Chovan - Vartovník, Džerenga, Horváth, Gurčík, Bajc, Borovský, Ordzovenský - Novák L., Krempaský, Novák F., Gonda, Pisio, Majeský, Hamrák, Prokop, Vávra, Cútt, Kropáč, Klinga
    HK Bardejov: Andreanin - Gajdoš, Slimák, Takáč, Mojdis, Pichnarčík, Šimo, Forgáč, Mitro - Mihalič, Stríž, Náhlik, Gmitter, Dancsák, Belušár, Baláž, Molnár, Schneider, Sabol, Kohutiar, Knap

    Rozhodčí: Švajka - Gajan, Gavalier

    Diváci: 400
    bahis siteleri