Slavia – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:1 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Pátek 26.08.2011, 20:15 • Synot Tip Arena, Praha - Eden • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Řezníček se po levém křídle prohnal přes Kaufmana a vyslal dobrý centr na zadní tyč, kam si seběhnul Australan Bulut. Ten sice v gólové pozici mířil chytře do protipohybu Čontofalského, s ním však minul i jeho bránu.
     
    80
    Janíčka nahrazuje Václav Procházka.
     
    78
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Kulič nacentroval míč z pravé strany jen do míst, kde stál Pospěch a za ním připravený Čontofalský. ZBYNĚK POSPĚCH však nedbal zakřičení si gólmana a chtěl balón odehrát na roh. Balón trefil ale fatálně přesně za tyč!
     
    75
    A ještě Řezníček střídá Wojnara.
     
    74
    Dnes nepřesného Šírla nehrazuje čerstvý Štohanzl.
     
    71
    Ve vápně Slavie to vře! Poté co ještě rozzuřený Čontofalský na Kaufmana podběhl roh, měli hosté obrovskou možnost ke srovnání. Všechny střely ale narazily na hordu těl před brankou. Zejména ta Chramostova vyděsila úplně mimo ležícího brankáře, ale ani ona nepřešla přes val před brankou.
     
    71
    Centr Chramosty z pravé strany propadl slávistickou defenzívou až ke Keremu Bulutovi, ten byl ale celou situací natolik zaskočen, že mu míč v gólové pozici uskočil a už ho nedokázal poslat na Čontofalského bránu. Místo toho ho z rukavic brankáře odkopl Kaufman.
     
    69
    Domácí podruhé mění hráče: Milutinović jde do hry za Jandu.
     
    60
    Domácí střídají. Vlčka nahrazuje Trubila.
     
    60
    Kulič se dostal s míčem do zámezí, ale poté balón odehrál a je napomenut žlutou kartou.
     
    57
    Po centru z pravé strany se ve stoprocentní šanci ocitl Jan Chramosta, z deseti metrů však trestuhodně překopl Čontofalského svatyni.
     
    46
    Hned na počátku poločasu to vypadalo na vyrovnání. Středem pronikl Kulič, jehož zezadu ve vápně srazil Kaufman. Sudí signalizoval na hostujícího útočníka, aby vstával a mezitím se k míči ještě dostal Chramosta, jehož točená střela z hranice velkého vápna jen těsně minula růžek Čontofalského brány.
     
    45+1
    Pospěch sestřelil Buluta a je potrestán žlutou kartou.
     
    34
    Kuličův skvěle zahraný přímý kop našel hlavu Janíčka, jehož hlavičku ale Čontofalský pokryl.
     
    29
    Po famózní Jarolímově přihrávce se řítil sám na Millera Vlček, tomu však hostující brankář skluzem sebral míč z kopačky a poté těsně před dotírajícím Pospěchem schoval kulatý nesmysl pod tělo.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!

    ŠTĚPÁN KOREŠ se elegantně dostal za hostující stopery a ladným obloučkem otevřel skóre!
     
    5
    Janda byl ve velké šanci, když se dostal za mladoboleslavskou obranu, ale vůbec netrefil míč. Následuje však roh, když hosté balón odkopli do zámezí.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Branky: 14. Koreš - 78. Pospěch (vla.)

    Karty:   45+1. Pospěch (SLA) - 60. Kulič (MBL)


    SK Slavia Praha: Čontofalský - Nitrianský, Kaufman, Hubáček, Hurka - Janda (69. Milutinović), Jarolím, Petrák, Koreš - Vlček (60. Trubila), Pospěch
    FK Mladá Boleslav: Miller - Kúdela, Rolko, Janíček, Šírl (74. Štohanzl) - Kysela, Wojnar (75. Řezníček), Opiela - Chramosta, Kulič, Bulut

    Rozhodčí: Královec - Zlámal, Ubias

    Diváci: 7158
    bahis siteleri