Aston Villa – Wolverhampton 0:0 (kon.) | Wigan – Queens Park 2:0 (kon.) | Blackburn – Everton 0:1 (kon.)
Chelsea – Norwich 3:1 (kon.) | Swansea – Sunderland 0:0 (kon.) | Liverpool – Bolton 3:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
3:1 (1:0)
Bolton Wanderers FC
Sobota 27.08.2011, 18:30 • Anfield Road • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Bolton upravil kosmeticky skóre! KLASNIC dostal přihrávku od Petrova a v pohodě snížil na konečných 3:1.
     
    77
    Suarez se v dnešním zápase nedokázal prosadit a postupem času už začínal být frustrovaný, a tak na jeho místo přišel čerstvý Carroll.
     
    76
    Za potlesku domácích fanoušků opustil hrací plochu Henderson, kterého nahradil Rodriguez.
     
    71
    Bolton využil poslední možnosti střídání. Na hrací plochu přišel Pratley, který nahradil Kevina Daviese.
     
    68
    Bolton na chvilku zatlačil Liverpool na jeho vlastní polovinu a vytvořil si velkou šanci, ve které se ocitl z ničeho nic Klasnič. Útočník Boltonu vypálil, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti zablokovali dva obránci Reds.
     
    57
    Bolton sáhl k dalšímu střídání. Na hřiště přišel Tuncay místo Eaglese.
     
    57
    Další šanci měl Suarez! Útočník Reds udělal Jaaskelainenovi kličku, položil ho na zem, ale z úhlu ho už překonat nedokázal a zamířil nad.
     
    53
    Liverpool vstřelil další gól! CHARLIE ADAM! Kuyt přihrál míč Adamovi, který si míč přiťukl do prostoru a mezi nohama obránce Boltonu zamířil přízemní střelou přesně k levé tyči.
     
    52
    MARTIN ŠKRTĚL vstřelil gól!! Slovenský reprezentant si skvěle naběhl ze zadní tyče do středu na roh Adama a zdvojnásobil přesnou hlavičkou vedení Reds.
     
    50
    Henderson poslal do šestnáctky Boltonu dva nebezpečné centry v rychlém sledu. První zastavila obrana a po druhém musel zasahovat Jaaskelainen. Míč totiž směřoval do horního rohu jeho brány.
     
    49
    Klasnic doslova sestřelil Lucase a po zásluze dostal žlutou kartu.
     
    44
    Steinsson zastavil pronikajícího Downinga těsně na hranici pokutového území, kde zahrál úmyslně rukou, za což dostal žlutou kartu.
     
    30
    Kelly v zápase pokračovat nakonec ze zdravotních důvodu nemohl, a tak místo něho vyběhl na trávník slovenský reprezentant Martin Škrtěl.
     
    26
    Bolton sáhl ke střídání již v prvním poločase. Hřiště opustil Muamba místo něhož přišel M. Davies.
     
    24
    Další velká šance Reds! Henderson poslal nádhernou křižnou přihrávku na Suareze. Útočník Liverpoolu se pokusil vyšperkovat celou akci pěkným lobem, který skončil na horní síti.
     
    22
    Hernandez odcentroval přesně na nabíhající Kuyta, tomu scházely k přesnému zakončení jen centimetry...Liverpool si zatím vytvářel jednu šanci za druhou.
     
    21
    Adam poslal nádherný pas za obranu Boltonu na nabíhajícího Suareze! Ten se snažil míč z první uklidit na bližší tyč, Jaaskelainen ale předvedl další skvělý zákrok.
     
    18
    Nádherný fotbalový okamžik ze strany Boltonu! Eagles našel na vzdálenější tyči přesným centrem z pravé strany Petrova. Ten předvedl pohotový vojel, který musel Reina vyrazit na rohový kop.
     
    15
    HENDERSON poslal nádhernou brankou Liverpool do vedení! Celou akci začal skvělým centrem z levé strany Suarez, po kterém nebezpečně vypálil Downing. Jaaskelainen míč vyrazil, ale pouze na kopačku Kuyta. Nizozemský útočník poslal zpětnou přihrávku na Hendersona, který uklidil míč přesně do levého horního rohu.
     
    8
    Henderson mohl zakončit rychlý protiútok Reds, v rozhodujícím momentu si ale míč příliš předkopl a Bolton odvrátil nebezpečí na rohový kop.

    Tomáš Reiner

    Branky: 15. Henderson, 52. Škrtěl, 53. Adam - 90+2. Klasnic

    Karty:   44. Steinsson (BOL), 49. Klasnic (BOL)


    Liverpool FC: Reina, Kelly (30.), Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Henderson (76.), Downing, Kuyt, Suarez (77.). Střídající hráči: Doni, Carroll (77.), Spearing, Maxi, Škrtěl (30.), Robinson, Shelvey, Rodriguez (76.)
    Bolton Wanderers FC: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Cahill, Robinson, Eagles (57.), Muamba (26.), Reo-Coker, Petrov, K. Davies (71.), Klasnic. Střídající hráči: Bogdan, Wheater, Tuncay (57.), M. Davies (26.), Blake, Pratley (71.), Riley

    Rozhodčí: Lee Probert
    bahis siteleri