Ústí n/L – Belpa 1:2 (po s.s.) | Oberwil – Heilbronn 10:0 (kon.) | Ružinov – Plzeň 1:6 (kon.)
Nitra – Hr. Králové 6:0 (kon.) | Ružinov – Heilbronn 5:0 (kont.) | Oberwil – Plzeň 5:4 (po pr.)
Ústí n/L – Hr. Králové 1:0 (kon.) | Nitra – Belpa 0:2 (kon.)
po prodl.
Oberwil Rebells
5:4 (2:1, 2:3)
HBC Plzeň
Sobota 27.08.2011, 16:30Světový pohár klubů
     
    38:46
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Šťastným brankám není konec ani v prodloužení. JOSH MERCHANT si vzal netečný míček, využil toho, že Ulč nebyl ve svém postavení, obkroužil branku a zasunul míček do prázdné klece. Bez asistence.
     
    29:45
    Oberwil právě vstřelil branku!
    TIBORU KAPÁNKOVI spadl veliký kámen ze srdce. Od modré čáry napřáhl, vyrovnal a smazal tak svůj vlastní gól. Rebelové využívají přesilovku. Asistence: Josh Merchant.
     
    28:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejlepší hráč Rebelů Tibor Kapánek si dává vlastní gól! Za střelce branky označen LUKÁŠ HOFMEISTER. Tak to je pro švýcarského mistra velká rána. Bez asistence.
     
    26:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnáno. Lendl nabil na modrou čáru ADAMU ROUŠALOVI, který skrytou střelou překvapil Melliger. Míček zapadl naprosto přesně k tyči. Asistence: Marek Lendl.
     
    23:50
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Také Rebelové dávají šťastnou branku. Všemu předcházel propad domácích hráčů na červené, poté se po míčku natahovali dva hráči Plzně, avšak plácl do něj PATRICK WISMER a Ulčovi projel mezi betony do branky. Bez asistence.
     
    18:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šťastná přesilovková trefa pro Plzeň. MIROSLAV POLÍVKA jen tak plácl do míčku a oranžový balónek projel pod Melligerovým tělem do sítě. Asistence: Stanislav Valenta.
     
    11:38
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Rebelové dvojnásobnou přesilovku využívají. Kapánek našel volného ANDREW HILDRETHA, jenž uklidil míček do branky. Asistence: Tibor Kapánek.
     
    08:42
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Míček se dostal ihned na modrou čáru, odkud střílel RAPHAEL MELLIGER a trefil se přesně k tyči. Přesilovka využita. Asistence: Patrick Wismer.
     
    03:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě se Škodovka ujímá vedení. MAREK LENDL napřáhl na pravém kruhu a trefil přesně růžek branky. Asistence: Jiří Kavalír.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 9. R. Melliger (Wismer), 12. Hildreth (Kapánek), 24. Wismer, 30. Kapánek (Merchant), 39. Merchant - 4. Lendl (Kavalír), 19. Polívka (Valenta), 27. Roušal (Lendl), 29. Hofmeister


    Oberwil Rebells: P. Melliger (Sidler) - Maillet, Kapánek, Van Orsouw, Strähler, Minárik, Hildreth, Risi, Keiser, Döbeli, Häni, Wismer, R. Melliger, Nisevic, Merz, Baume, Merchant, Bossard, Marc.
    HBC Plzeň: Ulč (Semera) - Juráček, Hofmeister, Edl, Kadaně, Kavalír, Peroutka, J. Benedikt, Valenta, Kejř, Krásný, Lendl, Ondra, Polívka, Průcha, Zrna, Roušal, O. Benedikt, Gřonka, Zeman, Beránek.

    Rozhodčí: Michailidis (CZE), Malovec (SVK)