Jihlava – Třebíč 2:4 (kon.) | Martin – Žilina 2:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:6 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (kon.) | Třinec – Zlín 2:4 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Žďár n/S – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 2:7 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Pov. Bystrica 5:1 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 3:5 (kon.) | Lev Benešov – Milevsko 1:4 (kon.)
Most – Litoměřice 4:5 (po s.n.) | Kadaň – Crimmitschau 5:3 (kon.) | Břeclav – Uh. Hradiště 4:3 (kon.)
Benátky n/J – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Beroun – Chomutov 5:7 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Úterý 30.08.2011, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Domácí zkouší hru bez brankáře.
     
    50:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. I nyní se toto známé pravidlo potvrzuje. Podél levého mantinelu se prohnal TOMÁŠ VONDRÁČEK, který i přes klepání spoluhráče na modré vypálil a neminul cíl.
     
    49:57
    Dukla málem vyslyšela přání fanoušků, kteří skandovali známy pokřik "Ve čtyřech." Tomáš Čachotský vyvezl puk, který přihrál osamocenému Hubáčkovi. Ten ale tutovou šanci spálil.
     
    49:28
    Za sekání odchází pykat domácí Tomáš Ficenc.
     
    49:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jenom utkání dramatizují. Dukla dlouhou dobu motala třebíčským bekům hlavu, až se ke kotouči dostal MICHAEL POLCAR a nekompromisně střelou švihem zakončil.
     
    46:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté domácí nesehranost trestají. Kris Grundmanis poslal přihrávku přímo na hůl hostujícímu útočníkovi, ten obkroužil branku, přihrál Pospíšilovi, jehož střelu Halmoši zlikvidoval. Na dorážku MARTINA ČECHA již ale nestačil.
     
    40:51
    Ve velké příležitosti se ocitl Radek Hubáček. Jeho bomba orazítkovala pravý beton Hrubce.
     
    36:44
    František Pospíšil zastavil nedovoleně slibně vypadající útočný výpad Dukly. Dle sudího se provinil hákováním. Podaří se Dukle vyrovnat účty?
     
    33:22
    Přichází další vyloučení na jihlavské straně. Tomáš Kaláb se provinil nedovoleným bráněním a odchází tak na trestnou lavici. Domácí tedy opět v nevýhodné pozici.
     
    31:41
    Obrovská chyba Václava Jaroše darovala příležitost hostujícímu Heřmanovi, který z bezprostřední blízkosti trefuje tyč Halmošiho klece. Při Dukle nyní stála paní štěstěna velmi výrazně.
     
    30:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté si v přesilové hře počínali lépe, než jejich kolegové. Přesilovou hru s přehledem využívají. Do odkryté klece dorážel kotouč MARTIN DOČEKAL. Hosté tedy obrací utkání ve svůj prospěch.
     
    29:35
    Vyloučovat se bude také na jihlavské straně. Za nedovolené bránění odchází zahřívat trestnou lavici Radek Hubáček.
     
    26:30
    Za podražení odchází pykat hostující Zdeněk Sedláček. Dukla má tak možnost první přesilové hry, která jim v posledním zápasech vycházela brilantně. Bude tomu tak i dnes?
     
    18:44
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    I přes velkou převahu Dukly Jihlava se ale hosté prosazují. Na konci kombinace čekal DAVID VÍTEK, který dostal přihrávku od Dolníčka a trefil se do černého.
     
    10:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    A další samostatný nájezd na Hrubce již končí gólem. Po pasu Polcara se do útoku vydal ROMAN MALINÍK. Střelou nad vyrážečku posílá domácí do jednobrankového vedení.
     
    10:13
    Po výtečné přihrávce od Maliníka se ocitl před Hrubcem Libor Bezděk. Po chvilce filozofování nad kotoučem se ale rozhodl pro nesprávné řešení a neskóroval.
     
    04:25
    V obrovské šanci se ocitl Aleš Padělek. Na hostujícího Hrubce jel zcela sám. Zakončení se mu ale vůbec nepovedlo. Lépe si nevedl ani dorážející Michal Jeslínek. Skóre se tak nemění.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 11. Maliník (Polcar), 50. Polcar (Jaroš, Dobrovolný) - 19. Vítek (Dolníček), 31. Dočekal (Sedláček), 47. Čech (Pospíšil), 51. Vondráček (Kaut)


    HC Dukla Jihlava: Halmoši - Jaroš, Grundmanis, Petráček, Dobrovolný, Kolafa, Kaláb, Ficenc, Malena - Hodek, Čachotský, Hubáček - Jeslínek, Padělek, Zeman - Krupka, Domin, Mikšovský - Maliník, Bezděk, Polcar
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec - Havran, Sedláček, Brož, Sláma, Dietz, Kadela, Pospíšil - Vítek, Dolníček, Dočekal - Burian, Milotínský, Vondráček - Kovalský, Kaut, Heřman - Čech, Stejskal, Přibyl

    Rozhodčí: Hejduk - Rittich, Vokurka
    bahis siteleri