Bystrc – Vel. Meziříčí 2:0 (kon.) | Nový Bydžov – Kolín 0:6 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
2:0 (1:0)
FC Velké Meziříčí
Neděle 04.09.2011, 16:30 • hřiště Dosty Bystrc - Kniničky • Divize skupina D
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezký den od řeky Svratky. V krásném slunečném počasí budeme dnes sledovat duel momentálně páté Bystrce proti poslednímu celku divize D, tedy Velkému Meziříčí.
     
    Hosté momentálně nemají ani bod a všechny dosavadní čtyři zápasy prohráli. Skóre mají 2:7. V posledním zápase Velmez prohrál doma s celkem z Napajedel 0:1. Dnes to však bude mít v Brně hodně těžké, papírovým favoritem je Dosta.
     
    Ta má doposud devět bodů a skóre 10:7. V tabulce ji patří pátá pozice. Na svém kontě má tři výhry a jednu smolnou porážku v minulém kole u nováčka v Polné. Bystrčtí vedli po poločase 2:0 a těžko mohl někdo předpovídat, že favorit ve druhém poločase totálně selže. Nakonec padl 3:2. Ve velkém parnu by si svěřenci trenérů Kotola a Karpíška chtěli zcela jistě napravit reputaci a znovu se dostat do vyšších pater.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Slanina - Kaňa, Smékal, Jirásek, Šíma, Rohovský, Dolina, Zedníček, Klusák, Janíček (K), Urban.

    FC Velké Meziříčí: Kruba - Večeřa, Mucha P., Bouček, Hort, Vítek, Smejkal, Krejčí (K), Mucha Z.,Berka, Netrda.

    Rozhodčí: Kůrka - Hájek, Štastný.
     
    Za zvuku bystrcké hymny, kterou nazpívala kapela Los Brňos - Radka Rettegyho, nastupují fotbalisté obou týmů na hřiště. Vše může začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    10
    Bystrc hned od začátku má míč na svých kopačkách mnohem častěji, nicméne z toho byly pouze tři rohy a následně žádná šance.
     
    15
    Hosté zahrozili až nyní a možná by se nikdo nedivil, kdyby po souboji Janíčka s Vítkem se kopala penalta. Hostující střídačka hodně protestovala, ovšem sudí Kůrka ukazuje hrajte dál.
     
    22
    Hosté jsou zatím aktivnější a dokonce se mohli radovat. Netrda zahrával rohový kop, našel přesným centrem Vítka a ten hlavičkou jen těsně minul Slaninovu svatyni. Bystrčtí působí ospale a zatím si žádnou střelu nevytvořili.
     
    28
    Bystrc přeci jen kontruje. Urban poslal přetažený a možná střílený pas na Stanislava Zedníčka, ten tváří v tvář Krobuvi trefuje jeho hruď. Obrovská šance domácích.
     
    29
    Vzápětí znovu Zedníček sám před Krubou, ten ho i podruhé v rychlém sledu vychytal. Tak Bystrc se herně probrala až v polovině prvního poločasu.
     
    30
    Pauza na občerstvení, přeci jen ve velkém vedru si hráči musí oddechnout a doplnit tekutiny.
     
    37
    Hosté poprvé střídají. Odešel zraněný Zdeněk Večeřa, na jeho místo přišel Jaroslav Kozuň.
     
    41
    Bystrc právě vstřelila branku!

    STANISLAV ZEDNÍČEK se na třetí pokus dočkal. Sice výkon Dosty není nijak oslnivý, ale když máte v týmu takového kanonýra...Ten dostal ideální pas za obranu soupeře, míč si zpracoval na těle, poté sprintoval sám na bránu a krásnou střelou k pravé tyči překonává brankáře Krubu.
     
    43
    Blíží se konec poločasu, který byl spíše průměrný. Ono se také není moc co divit, komu by se v tomto enormním vedru chtělo podávat stoprocentní výkon, to snad ani nejde. I naše komentátorské stanoviště je pod ostrou palbou slunečních paprsků. Hráčům obou týmů patří velké uznání.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu se bude nastavovat jedna minuta.
     
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme viděli jednu branku. Postaral se o ni Stanislav Zedníček, ještě loni hráče HFK Olomouc. Ten si předtím vypracoval ještě dvě gólové šance, ale Kruba jej vychytal. Hosté hrozili především Vítkem, ale poprvé byl možná nedovoleně zasažen ve vápně, po druhé hlavičkoval těsně vedle Slaninovy branky. Tak tedy první poločas 1:0 pro Dostu, druhá půle začne v cca 17:35.
     
    Statistiky prvního poločasu: Střely na bránu: 3:1, střely mimo: 0:2, rohy: 4:2, fauly: 8:6.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    55
    Bystrc poprvé ve druhém poločase zahrozila, ale přetažený Dolinův centr Zedníčka ve vápně nenašel.
     
    56
    Hosté byli také nebezpeční. Po rohu si vyskočil nejlépe obránce Mucha a Slanina musel ukázat něco ze svého repertoáru akrobacie.
     
    60
    Domácí trenérské duo poprvé střídá, odešel Dolina, jeho místo zaujme Filip Křivánek.
     
    62
    Hezký centr poslal do vápna Šíma, kde byl opět Stanislav Zedníček, jenže ten není příliš velkým hlavičkářem a tak jeho pokus končí vysoko nad. Ale odhadem tři stovky diváků tato akce potěšila.
     
    68
    V Brně mohlo být vyrovnáno. Bystrc hraje nyní hodně pasivně a vyloženě čeká, co udělá soupeř. Ten zahrozil Berkou, který se obtočil kolem Jiráska a zajímavou střelou jen těsně minul bránu Slaniny, který se natahoval marně. Měl však štěstí, že míč letěl vedle.
     
    70
    Utkání příhlíží 320 diváků.
     
    70
    Velmez podruhé střídá. Ze hřiště odešel autor předchozí šance Lukáš Berka, o vyrovnání se bude mužstvu snažit pomoci Vlastimil Beran.
     
    77
    Další střídání, tentokrát v týmu Bystrce. Odešel Rohovský, přišel Vlček.
     
    79
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Vypadá to, že si domácí pojistili tři body. Po levé straně unikal Urban, pohrál si se dvěma obránci, předložil míč na zlatém podnose pro STANISLAVA ZEDNÍČKA a ten si v takových situacích málo kdy neví rady. Jeho situace nebyla lehká, ale míč si zpracoval, udělal kličku gólmanovi a pohodlně zavěsil.
     
    83
    Poslední střídání u hostů. Odešel Netrda, na jeho místo jde Ďurica.
     
    87
    Poslední střídání také v týmu Bystrce. Odešel unavený Jan Urban, na posledních pár minut jde na hřiště Vanja Logara.
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta nad rámec zápasu. O výsledku je rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas skončil výhrou Bystrce, která dnes nepředvedla nějaký oslnivý výkon, ale i taková výhra v těžkých podmínkách se počítá. Velké Meziřící nebylo špatným soupeřem, ale minimum příležitostí na vstřelení branky prostě nestačilo. Dosta má ve svém kádru zkušeného Zedníčka, jenž v minulém kole vstřelil dvě branky, povedlo se mu to i nyní.
     
    Statistiky zápasu: Střely na bránu: 4:2, střely mimo: 2:4, rohy: 4:2, fauly: 16:14. Bez žlutých karet.
     
    To je pro dnešní den vše, u dalších přenosů z města Brna se budu těšit nashledanou. Hezký zbytek neděle. (18:23:42)

    Roman Zajíček

    Branky: 41. Zedníček, 79. Zedníček


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Slanina - Kaňa, Smékal, Jirásek, Šíma, Rohovský (77. Vlček), Dolina (60. Křivánek), Zedníček, Klusák, Janíček (K), Urban (87. Logara).
    FC Velké Meziříčí: Kruba - Večeřa (37. Kozuň), Mucha P., Bouček, Hort, Vítek, Smejkal, Krejčí (K), Mucha Z.,Berka (70. Beran), Netrda (83. Ďurica).

    Rozhodčí: Kůrka - Hájek, Štastný

    Diváci: 320
    bahis siteleri