Litoměřice – Beroun 8:1 (kon.) | Vsetín – Brumov 9:2 (kon.) | Znojmo – Füchse 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
9:2 (3:1, 2:1, 4:0)
HC Brumov-Bylnice
Pondělí 05.09.2011, 18:00Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:25
    Vsetín vstřelil branku!
    Po střele z mezikruží v podání LUKÁŠE GROMUSE to vypadalo, že má Tuček kotouč pod kontrolou, ale v zápětí se objevil v jeho brance poté ce mu vypadl z výstroje. Asistence Daniel Dědek, Radek Holík.
     
    53:02
    Vsetín vstřelil branku!
    ZBYNĚK SPITZER zvyšuje na 8:2! Po střele od modré propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Kubo.
     
    51:33
    Vsetín vstřelil branku!
    JIŘÍ FARDA po přihrávce od Marka Dubce při akci 2 na 1 na dvakrát překonává Tučka. Stav 7:2. Asistence: Marek Dubec.
     
    44:13
    Vsetín vstřelil branku!
    A je to 6:2! Při akci 2 na 1 si Kubo vyměnil kotouč s JOSEFEM DAŇKEM a ten přesnou ranou pod vyrážečku dává další branku. Asistence: Martin Kubo, Zbyněk Spitzer.
     
    28:09
    Brumov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují skóre. V útočném pásmu se na levém kruhu ocitl sám před Plškem MICHAL ŠKROBÁK a bombou pod horní tyč překonal Plška. Asistence: Martin Peterka.
     
    26:54
    Vsetín vstřelil branku!
    5:1! Na modré čáře přenechal kotouč najíždějícímu RADKOVI HOLÍKOVI Lukáš Gromus a první jmenovaný dokázal po vyslané střele ještě dorazit za Tučkova záda odražený kotouč. Asistence: Lukáš Gromus.
     
    24:28
    Vsetín vstřelil branku!
    Už ve hře 5 na 5 se Vsetínu podařilo dát branku! Nahození od modré čáry přes chumel hráčů prošlo až za Tučkova záda, který toho moc neviděl a ZBYNĚK SPITZER se tak může radovat ze své další branky v přípravě. Asistence: Martin Kubo.
     
    12:07
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí navyšují vedení! RADEK HOLÍK ve středním pásmu obral o kotouč hostujícího hráče, nabruslil si to před Tučka a nikým nerušen tvrdou ranou mezi betony dává branku.
     
    10:01
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí tým se dostává do vedení! Ve hře 4 na 4 vsetínští hráči semkli hosty v útočném pásmu. Po tvrdé ráně Fardy musel Tuček hodně z branky a odražený kotouč se dostal k Medvěděvovi, který ještě chytře prodloužil na DANIELA DĚDKA a ten lehce do prázdné branky posílá domácí tým do vedení. Asistence: Alexej Medvěděv, Jiří Farda.
     
    4:27
    Vsetín vstřelil branku!
    Proměněná přesilová hra! Domácím se nakonec v pásmu podařilo usídlit a hned toho dokázali využít. Z pravého rohu si nabruslil před Tučka ALEXEJ MEDVĚDĚV a po zemi mezi betony překonal hostujícího gólmana. Stav 1:1. Asistence: Martin Kývala.
     
    0:26
    Brumov právě vstřelil branku!
    Brumov se ujímá vedení! Po hezké přihrávce do mezikruží se dostal ke střele TOMÁŠ NĚMČICKÝ a posílá hosty do bleskového vedení. Asistence: Tomáš Novák.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 5. Medvěděv (Kývala), 11. Dědek (Medvěděv, Farda), 13. Holík, 25. Spitzer (Kubo), 27. Holík (Gromus), 45. Daněk (Kubo, Spitzer), 52. Farda (Dubec), 54. Spitzer (Kubo), 58. Gromus (Dědek, Holík) - 1. Němčický (Novák), 29. Škrobák (Peterka)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (30. Hromada) - Spitzer, Žabčík, Šimek, Farda, Doležálek - Valentík, Kubo, Daněk, Vítek, Dubec, Gromus, Dědek, Medvěděv, Kývala, Holík, Zuzaník.
    HC Brumov-Bylnice: Tuček - Valigura, Březík, Gajdošík, Bahula, Pšeja, Novák, Němčický, Mokrejš, Vaněk J., Pažitka, Peterka, Plachtovič, Machala, Lukáš, Škrobák.
    bahis siteleri