Lev – Magnitogorsk 2:4 (kon.)
konec
Lev Praha
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 12.09.2011, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poprad svůj premiérový start v KHL vítězstvím neokořenil. Domácí celek se však nemá za co stydět, se silným soupeřem sehrál vyrovnané utkání a v závěru jej dokonce jasně přehrával. Vyrovnávací trefy se ale Lvi nedočkali. Přeji příjemný zbytek večera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Poprad to zkoušel v šesti bez brankáře, ovšem riskantní tah domácím nevyšel. ANTON BUT zamířil ze středního pásma přesně do opuštěné klece, je rozhodnuto. Bez asistence.
     
    59:11
    Mohlo však udeřit také na druhé straně, Aaltonen zůstal trestuhodně volný na levém kruhu. Se střelou dlouho otálel, nakonec mířil pouze do Duby.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí části, Magnitogorsk vyváží puk do středního pásma a střídá.
     
    56:40
    Domácí ve velkém náporu! Puk létá okolo Gelašviliho klece, hosté obětavě padají do střel. Sledujeme závěr zápasu jako hrom.
     
    54:17
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    54:06
    Při vlastním oslabení mohl Poprad vyrovnat, nadějné přečíslení ale zastavil dobrým obranným zákrokem Kajgorodov. Přihrávku na Novotného totiž zastavil a kotouč odehrál do bezpečí.
     
    53:18
    Hosté v pěti, začíná jejich krátká přesilovka.
     
    52:47
    Lundberg zavezl kotouč do útočné třetiny, kde úspěšně odolával ataku protihráčů. Následně poslal kotouč také na modrou čáru, tam ale nikdo z jeho spoluhráčů neoperoval. Černá pryž skončila až ve středním pásmu.
     
    52:17
    Karel Pilař možná trošku zbytečně ukončuje přesilovku svého týmu vlastním faulem, když ve středním pásmu podrazil protihráče.
     
    51:58
    Při tvrdé střele z kruhu zlomil Nagy hůl, puk doklouzal k hostujícím obráncům.
     
    51:18
    Poprad má možnost přesilové hry, Mamašev stáhl k zemi unikajícího protivníka a obdržel menší trest.
     
    49:19
    Domácí příznivci žádají vyrovnání, Bartečko se snažil tečovat střelu od modré čáry. Neúspěšně.
     
    48:40
    Hosté však neskládají zbraně, na pozoru musí být stále také Duba. Před malým okamžikem zastavil Rolinkovu střelu v lapačce.
     
    48:17
    Lvi právě vstřelili branku!

    Odměnou domácímu celku za zvýšené útočné úsilí je druhá vstřelená branka! Prosadil se znovu ĽUBOŠ BARTEČKO, tentokrát však hodně kuriózním způsobem. Takřka z nulového úhlu nahodil bekhendem puk na Gelašviliho, jemuž černá pryž nešťastně propadla až do sítě - 2:3. Bez asistence.
     
    47:14
    Lev Poprad je nyní aktivnější, Lundberg prověřil brankářovu pozornost. Ten ale odolal. Nicméně domácí zůstávají v útočném pásmu.
     
    46:22
    Huna střílel nebezpečně z pravého kruhu. Mířil k protější tyči, rána skončila těsně vedle. Stadionem to jen zahučelo.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 40. Bartečko (Hunkes), 49. Bartečko - 21. But, 27. Mamašev (Bykov), 37. Aaltonen (Rolinek), 60. But


    Lev Praha: Duba (J. Laco) - Klouček, Pilař, Sigalet, Lewis, Štrbák, Hunkes, Jank, Sekáč - Bartečko, J. Mikúš, Netík - L. Nagy, Špirko, Š. Novotný - Ölvecký, Kristek, Ru. Huna - V. Nedorost, Lundberg, Chabada.
    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Pechurskij) - Bykov, Mamašev, Bondarev, Kukkonen, Birjukov, Mišarin - Glazačev, Kajgorodov, Mozjakin - But, Fjodorov, Michnov - Rolínek, Jakubov, Aaltonen - Chlystov, Altarjov, Spiridonov.

    Rozhodčí: Čerenkov, Gofman - Michel, Morozov.
    bahis siteleri