Lev – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.)
konec
Lev Praha
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 16.09.2011, 19:00KHL
Partner:
     
    Poprad ani ve druhém utkání nedokázal bodovat. Lvi dnes odehráli dobré utkání, svého soupeře místy také přehrávali. Ale recept na Birjukova našli až tři vteřiny před koncem, což bylo pozdě. Hosté se i přes dobře chytajícího Dubu dokázali prosadit třikrát a odváží si plný počet bodů. Přeji příjemný zbytek večera. (21:16:26)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Lvi právě vstřelili branku!

    Tři vteřiny před koncem třetí třetiny se domácí dočkali čestného úspěchu. Starosta trestuhodně chyboval při rozehrávce, Lundberg předložil kotouč TOMÁŠI NETÍKOVI, který se nemýlil. Asistence: Emil Lundberg - 1:3.
     
    58:21
    Hunkes střílel od modré čáry a jeho pokus tečoval Huna, brankář Birjukov ale stále drží čisté konto.
     
    57:59
    Ve stejném čase dostává dvě minuty Bragimov a Chabada. Pokračuje se ve čtyřech.
     
    57:45
    Velký tlak čtvrté formace domácích nekončí kýženou brankou. Zakončení Lundberga ani nadějné dorážky Netíka s Chabadou úspěch neslavily.
     
    55:55
    Tým Jugra právě vstřelil branku!

    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Domácí vrhli všechny síly do útoku a soupeř podnikl úspěšný výpad do otevřené obrany. Vorobjev vyslal do samostatného úniku IGORA JEMELJEVA, jenž zakončil nad lapačku brankáře. Asistence: Pavel Vorobjev - 0:3.
     
    55:28
    Tým Jugra právě vstřelil branku!

    Hosté využívají přesilovku a čtyři minuty před koncem základní hrací doby jdou do dvoubrankového vedení. Po sérii rychlých přihrávek v útočném pásmu zakončil IGOR MAGOGIN mezi Dubovy betony: Asistence: Alexej Pepeljajev, Vitalij Sitnikov - 0:2.
     
    55:19
    Hunkes fauluje a posílá svůj tým do čtyř. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    53:55
    Bragimov zkoušel štěstí tvrdou střelou z dálky, Duba zasahovat nemusel. Puk pouze rozezvučel mantinel za jeho svatyní.
     
    53:28
    Jugra v pěti.
     
    52:40
    Novotný si žádal přihrávku na levou stranu, kam posléze kotouč skutečně přiklouzal. Popradský hokejista ovšem vhodný moment ke střele prováhal.
     
    52:10
    Vorobjev vyhazuje, domácí musí začít s útokem až od vlastního brankáře.
     
    51:28
    Jemeljev v rohu hřiště hákoval protivníka, Lvi hrají přesilovku.
     
    50:34
    Puk do útočné třetiny poslal Nagy, Bartečko jej však nevybojoval.
     
    49:04
    Popradu dnes není přáno, Špirko v obrovské šanci minul. Ölveckého střelu vyrazil Birjukov právě před domácího útočníka, jenž trestuhodně poloprázdnou bránu přestřelil.
     
    48:46
    Na druhé straně pálil z první Milovzorov, těžkou přihrávku ovšem nezasáhl zrovna podle představ. Puk mezi tři tyče nemířil.
     
    48:22
    Nagy nahazoval puk před branku, kde se vzápětí strhl menší závar. Domácí ovšem puk za brankovou čáru nedošťouchali.
     
    47:54
    Úspěšný zákrok si připisuje také Birjukov, jenž musel včas reagovat na střelu kruhu.
     
    46:44
    Lvi otevřeli hru a snaží se vyrovnání, tím ovšem riskují. Soupeř se snadno dostává do rychlých protiútoků, Emagina ve velké šanci vychytal výborný Duba.
     
    45:58
    Ofsajd domácích. Místní hlasatel poté oznámil počet diváků, kterých se tu dnes sešlo 4 500 - popradský stadion je vyprodaný!
     
    45:30
    Popradu nelze upřít snaha, ovšem soupeř statečně brání. Mikúšova formace si vytvořila tlak, ten ale v nebezpečnou střelu nevyústil.
     
    44:08
    Šance také na druhé straně! Duba se stihl rychle přesunout k protější tyčce a hostujícího forvarda vychytal.
     
    43:33
    Bartečko trefil tyč! Domácí tým se bleskově přesunul do útočné třetiny a tvrdý pokus slovenského útočníka z levé strany končí na tyčce.
     
    43:24
    Poprad hraje v plném počtu.
     
    43:05
    Štrbák bez problémů vyhazuje.
     
    41:30
    Po vhazování zkoušel štěstí od modré čáry Starosta, ale jeho střela byla zblokovaná. Vzápětí odzkoušel svůj příklep také Pepelajajev, Dubovu klec minul.
     
    41:24
    Buljanskij nyní skvěle zapracoval. Držel puk delší čas v útočné třetině a vzápětí jej předložil spoluhráči, toho však podrazil brankář Duba. Domácí brankář dostává dvě minuty, trest za něj odsedí Špirko. Hosté hrají přesilovku.
     
    40:10
    Lvi pokračují v početní převaze. Vorobjev zpoza vlastní brány pohodlně odpaluje puk až za Dubu, odkud domácí zahajují útočnou akci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po čtyřiceti minutách vede hostující Jugra nejtěsnějším možným rozdílem. V útoku mají však drobnou převahu stále domácí, recept na brankáře Birjukova ale zatím nenašli.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Starosta pohodlně vyvezl puk do středu hřiště, odkud prověřil Dubovu pozornost útočník Fjodorov.
     
    39:24
    Pepeljajev si jde odpykat trest za nedovolené bránění. Poprad si v závěru druhé části zahraje proti čtyřem.
     
    37:56
    Bardin po odpískání vypálil na Dubu, což se nelíbí domácím hráčům. Na ledě se strhla menší potyčka, ale vylučovat se nebude.
     
    37:28
    Vyrovnání na své čepeli měl také Bartečko, který pálil z bezprostřední blízkosti. Mířil ovšem pouze do hrudi hostujícího brankáře.
     
    36:01
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    35:40
    Nyní se bojuje spíše ve středním pásmu, ani jednomu z týmů se nedaří založit útok.
     
    34:50
    Huna se snažil chytře překvapit Birjukova nahozením z úhlu. Publikem to jen zahučelo, kotouč totiž prolétl brankoviště. Nechybělo mnoho k tomu, aby se od některého hráčů odrazil do sítě.
     
    34:01
    Počet sil na ledě se vyrovná, Starosta zahákoval Netíka a dostává dvě minuty.
     
    33:45
    Ihned po vhazováním v obranném pásmu domácích se Poprad osvobozuje.
     
    33:38
    Domácí nápor ale zbrzdil prohřešek Hunkese, který podržel kotouč v rukavici příliš dlouho. Sudí jej posílají na trestnou lavici za zdržování hry, Jugra hraje přesilovku.
     
    32:20
    Lvi usilují o vyrovnání, zatím jsou nastěhování před Birjukovem. Ale ten větší práci nemá, bojuje se spíše v rozích kluziště.
     
    31:16
    Tým Jugra právě vstřelil branku!

    Hosté se dostávají do vedení, Milovzorov zamíchal pukem na pravé straně a vzápětí jej předložil do střelecké pozice MAXIMU BELJAJEVOVI, který se štěstím propálil Dubu. Asistence: Milovzorov.
     
    30:48
    V krátkém časovém sledu sudí několikrát přerušili hru, naposled kvůli zakázanému uvolnění domácích. Vhazovat se bude před Dubou.
     
    29:30
    Netík mohl ve spolupráci se spoluhráčem zahrozit, prováhal však vhodný moment ke střele či přihrávce.
     
    27:42
    Rudolf Huna v šanci! Branku ovšem trestuhodně o několik metrů přestřelil. Domácí forvard se ocitl sám před brankářem. Přehodil si puk na forhend, ovšem posléze mu kotouč sklouzl z čepele a skončil na ochranné síti nad hostující klecí.
     
    27:02
    Nebezpečně střílel na druhé straně Maljuškin. Duba měl zakrytý výhled, ale prudkou střelu protivníka dokázal vytěsnit. Český brankář zatím drží svůj tým.
     
    26:50
    Bartečko následně kroužil s kotoučem v útočné třetině, dostal se také ke střele. Birjukov byl připraven a puk uschoval v lapačce.
     
    26:34
    Domácí v plném počtu.
     
    26:15
    Poprad se znovu osvobozuje, Sigalet vyhazuje puk všechny čáry.
     
    25:50
    Hostujícímu celku se zatím v početní převaze nedaří, Lundberg nyní pohodlně vyvezl puk až k soupeřově svatyni, kde šetřil čas.
     
    24:34
    Mikúš vzápětí fauloval protihráče ve středu hřiště a dostává dvě minuty. První přesilovku v zápase si tak zahrají hosté.
     
    24:20
    Zasahovat musel také Birjukov, jehož prověřil Mikúšův pokus z dálky. Hostující brankář odrazil letící kotouč vyrážečkou.
     
    23:25
    Úvod druhé třetiny zatím patří hostům. Skorochodov se ocitl na okamžik sám před Dubou a zkoušel vystřelit mezi betony. Ale domácí brankář včas svoji mezírku uzavřel.
     
    22:43
    Beljajev se po spoluhráčově přihrávce dostal ke střele ze strany, trefil ovšem pouze bránícího Hunkese.
     
    21:30
    Druhá útočná letka Jugry zasypala Dubu sprškou střel, ale domácí brankář odolal. Puk nakonec uschoval v lapačce a přerušuje hru.
     
    20:43
    Domácí se kostrbatou kombinací dostali až před Birjukova, ale ten zasahovat nemusel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Jak již bylo řečeno, úvodní třetina branku nenabídla. Jsme však svědky pohledného a útočného hokeje. Mírně aktivnější je domácí Poprad, na vyložené šance ale vede soupeř. Jugra hrozila vždy především po drobném zaváhání domácí defenzivy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Ölvecký byl podražený ve středu hřiště. První dvacetiminutovka se ovšem dohraje bez vyloučených a také bez branek.
     
    19:17
    Hosté znovu aktivně napadali rozehrávku soupeře. Hunkes se Štrbákem měli co dělat, aby kotouč odehráli do bezpečí.
     
    18:12
    Hra se již delší dobu odehrává v útočném pásmu Popradu, ale hostující obrana zatím pracuje bezchybně. Nedorostova střela končí opět u brankáře Jugry.
     
    16:33
    Po střele Nagyho musel být připraven znovu Birjukov. Lehký pokus trošku nejistě vyrazil před sebe, vzápětí ale puk zalehl a zamezil dalším dorážkám.
     
    16:00
    Milovzorov v ofsajdu, na čárového se poté hodně zlobí. Sudí však svůj výrok nezmění, vhazovat se bude v neutrálním pásmu.
     
    15:17
    Stále sledujeme hokej nahoru - dolu, diváci se musí bavit. Po rychlém kontru hostujícího týmu střílel Lekomcev, domácí gólman odrazil jeho pokus do ochranné sítě nad brankou.
     
    14:50
    Aktivní druhá formace Popradu operovala v útočné třetině, ovšem větší příležitost si nedokázala vypracovat.
     
    14:07
    Skorochodov se snažil prodrat skrz dvojici obráncu, což se mu podařilo. Po přejetí modré čáry také vypálil, Duba jeho pokus pokryl.
     
    13:15
    Lewisův pas na spoluhráčovu hůl nedoputoval, u puku jsou hosté.
     
    13:01
    Svoji dravost předvedl před malým okamžikem také exliberecký zadák Hunkes, jenž dojel vlastní střelu od modré čáry a snažil se dorážet. Birjukov byl však připraven.
     
    11:37
    Vzápětí se do šance dral znovu aktivní Špirko, trefil ale pouze stojícího obránce.
     
    10:40
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, po náletu první hostující formace musel být Duba v pozoru. Nebezpečně pálil Jemeljev.
     
    9:47
    Šance také na druhé straně! Po rychlém útoku pálil Mikúš, ale Birjukov jeho střelu vytěsnil. K dorážce se ještě dostal Nagy, hostující brankář zasáhl skvěle svoji vyrážečkou.
     
    8:40
    Na vyložené šance ale vede Jugra! Popradská obrana nepracuje na výbornou, Magogin z bezprostřední blízkosti mířil jen do středu brány.
     
    7:05
    Lvi jsou zatím mírně aktivnější, Špirko pálil před malým okamžikem z nadějné pozice. Ale jeho pokus zblokovala obrana hostí.
     
    6:56
    Vorobjev v ofsajdu, buly ve středním pásmu.
     
    6:47
    Nagy znovu v šanci! Domácí forvard pálil tvrdě příklepem, ale Birjukov mu zmenšil střelecký úhel a letící puk zastavil. Následuje komerční přestávka.
     
    6:18
    Zápas má zatím poměrně svižné tempo. Diváci potleskem ocenili průnik Nagyho podél mantinelu, jeho následná střela z úhlu ale úspěch neslavila.
     
    5:30
    Na druhé stráně pálil od modré čáry Starosta, Duba ukryl puk ve výstroji a přerušuje hru.
     
    4:20
    Ölvecký se nyní chytře snažil hbitě obkroužit soupeřovu klec a poté zasunout kotouč podél tyčky do brány. To se mu však nepodařilo, Birjukov byl připraven.
     
    4:05
    Na pozoru však musí být také Birjukov, jehož prověřil Špirkův pokus z mezikruží. Hostující brankář si střelu pohlídal.
     
    2:46
    S aktivním napadáním soupeře měl nyní problémy Štrbák, jehož hosté zatlačili zpět za Dubovu branku.
     
    1:50
    Jugra se mohla velice brzy dostat do vedení! Sitnikov se dostal dvakrát ke střele, jeho první pokus nejprve zablokoval domácí obránce. V druhém případě se ale efektivním zákrokem blýskl brankář Duba, jenž protivníkovu střelu z nadějné pozice lapil.
     
    1:05
    Hosté se snažili rychle přejít do útočného pásma, ale puk po nepřesném pasu doputoval přes všechny čáry - zakázané uvolnění.
     
    0:10
    Domácí vyhráli vhazování ve středovém kruhu, Hunkes se snažil vyslat dopředu Bartečka. Ovšem ten spoluhráčovu přihrávku nezpracoval.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hymny obou státu dozněly, vše je připraveno na úvodní vhazování.
     
    Za potlesku tribun nastupují oba celky na ledovou plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC LEV Poprad: Duba (Laco) - Štrbák, Hunkes, Sigalet, Lewis, Mihálik, Mezei, Jank, Sekáč - Nagy, Mikúš, Bartečko - Ölvecký, Špirko, Huna - Nedorost, Kristek, Novotný - Chabada, Lundberg, Netík.

    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Masalskis) - Lekomcev, Bragimov, Starosta, Pepeljajev, Ternavskij, Varg - Jemeljev, J. Fjodorov, P. Vorobjev - Emagin, Bardin, Buljanskij - Sitnikov, Magogin, Milovzorov - Maljuškin, Beljajev, Skorochodov.


    Rozhodčí: .
     
    Ani jednomu z celků se úvod soutěže příliš nevydařil. Slovenský nováček si sice statečně bil se silným Magnitogorskem, ovšem na body nedosáhl. Jugra má za sebou již dva duely, avšak v obou případech odešla z ledu poražena.
     
    Krásný podvečer, vítejte u sledování textového online přenosu z prestižní KHL. Poprad se ve svém druhém střetnutí utká s celkem Chanty-Mansijsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 60. Netík (Lundberg) - 32. Beljajev (Milovzorov), 56. Magogin (Pepeljajev, Sitnikov), 56. Jemeljev (Vorobjev)


    Lev Praha: Duba (Laco) - Štrbák, Hunkes, Sigalet, Lewis, Mihálik, Mezei, Jank, Sekáč - Nagy, Mikúš, Bartečko - Ölvecký, Špirko, Huna - Nedorost, Kristek, Novotný - Chabada, Lundberg, Netík.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Masalskis) - Lekomcev, Bragimov, Starosta, Pepeljajev, Ternavskij, Varg - Jemeljev, J. Fjodorov, P. Vorobjev - Emagin, Bardin, Buljanskij - Sitnikov, Magogin, Milovzorov - Maljuškin, Beljajev, Skorochodov.
    bahis siteleri