Chomutov – Šumperk 3:4 (po s.n.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:0 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:5 (kon.) | Hr. Králové – Písek 2:1 (po pr.) | Olomouc – Třebíč 5:1 (kon.)
Beroun – Litoměřice 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 19.09.2011, 18:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka! Střelu Michala Nedbálka vyrazil Štefl jen na hokejku PAVLA SELINGRA, který neměl těžkou úlohu. Asistence: Michal Nedbálek.
     
    39:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté už byli na ledě v pěti, když se kotouč od zadního mantinelu odrazil přímo k Petru Haluzovi, který jej okamžitě poslal na hůl JIŘÍHO ŘÍPY, jenž se nemýlil. Asistence: Petr Haluza, Jiří Ondrušek
     
    24:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce v podání LUKÁŠE KUCSERY, jenž si v signalizované výhodě obhodil dva obránce a poslal kotouč k levé tyči Šteflovy klece. Asistence: Rostaslav Marosz.
     
    24:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bravůrní zakončení mladého útočníka. MATĚJ PEKR pohybem těla zmátl hostujícího gólmana a prudkou střelou poslal kotouč do levého horního růžku třebíčské branky.
     
    20:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Michal Nedbálek podklouzl v obranném pásmu mezi kruhy, čehož využil DAVID DOLNÍČEK a střelou pod betonem vyrovnal. Bez asistence.
     
    17:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Necelé tři minuty před koncem první části se dočkali Hanáci první branky. Petr Kolouch našel přesnou přihrávkou na útočné modré rozjetého JAKUBA ŠLAHAŘE, který unikl hostující defenzívě a tváří v tvář Šteflovi poslal puk do sítě. Asistence: Petr Kolouch, Roman Rác.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 18. Šlahař (Kolouch, Rác), 25. Pekr, 25. Kucsera (Marosz), 40. Řípa (Haluza, Ondrušek), 42. Selingr (Nedbálek) - 21. Dolníček


    HC Olomouc: Žigárdy (Kašík) – Lhotský, Nedbálek, Horák O., Mikel (C), Bartoň, Ondrušek, Staněk, Kotvan – Kucharczyk, Dopita, Selingr – Pekr, Řípa, Haluza – Pšurný, Marosz, Kucsera – Rác, Kolouch, Šlahař.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Štefl (Hrubec) – Sedláček, Havran, Rangl, Sláma, Brož, Dietz, Kadela, Heřman – Dočekal, Dolníček (C), Laš – Vondráček, Ostřížek, Burian – Přibyl, Stejskal, Čech – Kovalský, Vítek, Sobotka.

    Rozhodčí: Jeřábek ml. – Adamec, Poruba

    Diváci: 1012
    bahis siteleri