Petrohrad – Lev 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Lev Praha
Pondělí 19.09.2011, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další individuální akce ale nese úspěch! PETR PRŮCHA si to namířil přímo mezi tři obránce a poté zamířil přesně do protipohybu Tomáše Duby! Bez asistence.
     
    39:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A domácí tým odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Třetí branku SKA dává po krásném křižném pasu do jízdy MAXIM RYBIN! Asistence: Tony Martenson,
     
    36:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Když nevíš co s pukem, vystřel. Toho se nyní držel FEDOR FEDOROV a skákavý puk zapadl za rameno Duby. Asistence: Patrick Thoresen.
     
    03:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradu se daří rychle srovnat! MATTIAS WEINHANDL využil hrubky Špirka, který špatně rozehrál. Rybin před branku odclonil hráče a švédský útočník si po obkroužení branky našel místo ke střele a vymetl pavučinku v brance Tomáše Duby. Bez asistence.
     
    00:30
    Lvi právě vstřelili branku!
    No tak to se na to podívejme! První akce Popradu končí brankou! Rudolf Huna nahodil puk za branku, kde se puk odrazil k pravé tyči, kde se ŠTĚPÁN NOVOTNÝ rychle zorientoval a poslal puk za Štěpánka! Asistence: Rudolf Huna.

    Jakub Vais

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 4. Weinhandl, 37. Fedorov (Thoresen), 40. Rybin (Martenson), 56. Průcha - 1. Novotný (Huna)


    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ezhov) - Koltsov, Vishnevsky, Denisov, Kalinin, Petrov, Semenov, Grebeshkov - Martensson, Průcha, Nepryaev, Fedorov, Makarov, Rybin, Thoresen, Artyukhin, Afinogenov, Weinhandl, Klimenko.
    Lev Praha: Duba (Laco) - Hunkes, Jank, Lewis, Mezei, Pilař, Sigalet, Štrbák - Bartečko, DaSilva, Fabricius, Huna, Chabada, Kristek, Lundberg, Mikúš, Nagy, Netík, Novotný, Sekáč.

    Rozhodčí: Cherenkov, Semenov - Korshak, Černyšev
    bahis siteleri